Citybox Oslo

Citybox Oslo

Prinsens gate 6, Oslo

Citybox er et moderne økonomihotell med lave priser.

Våre hotellrom er billige fordi vi har mulighet til å holde faste lave kostnader, men samtidig kan tilby hva du som gjest ønsker mest: Et enkelt og smakfullt rom med et delikat bad, en deilig seng, en god stol, en skrivepult og knagger til å henge klærne dine i. Trådløst bredbånd tilgjengelig gratis på hele hotellet.

Citybox kombinerer enkelhet med komfort og lave priser. Hotellet ligger midt i Oslo sentrum, 5 minutters gange fra Oslo S. Hvis du vil bruke pengene på andre ting enn minibar og romservice er Citybox stedet for deg.

Vi tilbyr totalt 341 hotellrom midt i Oslo sentrum. I tillegg har vi 3 konferanserom i ulike størrelser: Mini, Midi og Megabox! I tråd med vårt konsept er konferanserommene et moderne og rimelig alternativ – vi kaller det «MeetingBox».

Konferanserommene har alt man trenger av moderne utstyr. De er også mye rimeligere enn hos våre konkurrenter. Matservering, kaffe og annen bevertning kan bestilles gjennom vår samarbeidspartner Rent Mel. Rent Mel er et organisk bakeri og pizzeria med direkte inngang fra hotellet.

Kapasitet

Minibox 12 personer
Midibox 50 personer
Megabox 72 personer

Priser fra kr 1500,- for vårt minste rom.
Meetingbox - den enkle, moderne konferansen.

Fasiliteter

Konferanserommene har alt man trenger av moderne utstyr.

Minibox: Utstyrt med tilkoblingsklar TV og tilhørende lydanlegg
Midibox: Utstyrt med tilkoblingsklar prosjektor og eget AV-anlegg. I tillegg har vi installert vårt kastbare mikrofon "Catchbox" som er perfekt for å engasjere alle møtedeltakerne.
Megabox: Utstyrt med tilkoblingsklar prosjektor og eget AV-anlegg. I tillegg har vi installert vårt kastbare mikrofon "Catchbox" som er perfekt for å engasjere alle møtedeltakerne.

Aktiviteter

Alt av hva Tigerstaden har å by på er innenfor rekkevidde. Hva med matlagingskurs hos selveste Pascal? Eller ølbord på Cafe Christiania? Eller en utfordrende lagoppgave på "Escape Room". Spør oss gjerne om tips!

Restaurant og bar

Matservering, kaffe, selskapsmeny og annen bevertning kan bestilles gjennom vår samarbeidspartner “Rent Mel

Konferansekapasitet

Møterom
3
Kino
72
Klasse
48
U-bord
26
Styrebord
30

Hotellkapasitet

341
Hotellrom
412
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Business senter
Cafe
Wifi

Konferanse- og møterom

Megabox
Megabox (71m³)
Bankett
-
Kino
72
Klasserom
40
U-bord
28
Møtebord
30
Mottagelse
-
Midibox
Midibox (56m³)
Bankett
-
Kino
50
Klasserom
34
U-bord
20
Møtebord
-
Mottagelse
-
Minibox
Minibox (22m³)
Bankett
-
Kino
-
Klasserom
-
U-bord
-
Møtebord
12
Mottagelse
-

Beliggenhet

Hotellet vårt ligger i hjertet av Oslo, og i paralellgaten til Karl Johan. Mindre enn 5 minutters gange fra Oslo Sentralstasjon hvor flytoget stopper.

Flyplass
42km
Flytog
250m
Flybuss
1km
Parkering
50m