Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub

Biskop Gunnerus gate 3, Oslo

I mars 2019 åpnet dørene til et splitter nytt hotell med alt for deg som vil være der det skjer. Uansett om du er her for et møte, eller for en helg i Oslo er Clarion Hotel The Hub arenaen for deg. Vi blir et møtepunkt for kreativitet, tidlige morgener, nye smaker, uventede kvelder, lærerike øyeblikk og herlige opplevelser.

Er du klar for oss Oslo?

Med beliggenhet midt i Oslo sentrum og som nærmeste nabo til byens viktigste knutepunkt Oslo Sentralstasjon, er Clarion Hotel The Hub det perfekte hotell for Oslo-opplevelser. Byen kommer ikke nærmere enn hos oss. Hotellet gir deg spennende mat med lokal forankring, Norges råeste lobby og arenaer for å lære, utfordre, skape og dele. I umiddelbar nærhet til byens beste barer, konserter og restauranter. Hundretusenvis av mennesker passerer gjennom nabolaget hver eneste dag, og det gledes til å åpne dørene og invitere inn. Til en fantastisk lobby, opp i toppetasjen og restauranten med utsikt over byen og fjorden, vise Oslo fram til gjestene, og vise gjestene fram til Oslo. Clarion Hotel The Hub skal være en møteplass og samlingssted for hele Oslo.

Fakta

- Beliggenhet i hjertet av Oslo med trikk, t-bane, tog og flytog rett utenfor hotelldøren. 2 minutters gange til Oslo Sentralstasjon
- 810 nye og moderne rom inkl. tre sikkerhetsetasjer som kan stenges for andre gjester.
- 24 møterom med maks kapasitet til 1850 personer
- Nye og innovative løsninger for teknologi er gjennomgående for hele hotellet
- To spennende mat- og drikkekonsepter, inkludert en fantastisk restaurant i 13.etasje med utsikt over Operaen,     Bjørvika og Oslofjorden
- Spennende pop-up konsepter
- Nytt og velutstyrt treningsrom og relaxavdeling
- Bærekraftige, rene og lokale råvarer som gir en smak av Oslo.

Konferanser og møter på Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub blir Oslos ledende forretningshotell og naturlig førstevalg som arena for alle typer kongresser, konferanser, møter, konserter og andre kulturarrangementer. Våre konferansefasiliteter gir deg unike og fleksible løsninger for å skape en interaktiv arena til dine møter, i topp moderne lokaler.

Kongress- og konferansefasiliteter

- 24 møterom med maks kapasitet fra 1-1850 personer
- Kongressal på over 900 kvadratmeter, 6,10 meter takhøyde
- Endevegg som kan heises opp og dermed binder kongressal 850 kvadratmeter mingleområde
- Fleksibelt tak til gulv vindu som kan åpnes for å heise inn store elementer. Eksempelvis en bil.
- Bankettsal med kapasitet til 650 personer på runde bord
- Backstage rom tilknyttet kongressal
- Nye og innovative løsninger for teknologi innen lyd, lys og bilde
- VIP styrerom på 80 kvadratmeter
- 10 styrerom

Arkitektur , interiør og design

Lund Slaatto Arkitekter er arkitektene. Anemone Wille Våge er interiørdesigner for restauranter og fellesarealer. Björkén Architects utformer hotell- og møterom på Clarion Hotel The Hub, der de fokuserer på å skape rom som utstråler varme, intimitet, eleganse og liv. Gjestene skal oppleve en “love affair” mellom tidlige klassikere, balansert design og fremtidens banebrytende design-ideer.

Grønt fokus

Det er ingen business på en død planet og Clarion Hotel The Hub skal markere seg som en forkjemper for bærekraft og miljøbesparing. I byggeprosessen jobber vi mot sertifiseringen Breeam-Very good. Dette baserer seg blant annet på design, konstruksjon, materiale og avfall. Grunnet verneverdige bygg er sertifiseringen Breeam-excellent uoppnåelig. På lik linje med alle Nordic Choice-hotell blir Clarion The Hub sertifisert med miljøstandarden ISO-14001. Etter åpning skal hotellet fortsette å være miljøriktig og utslippsbesparende som ingen andre. Kildesortering, reduksjon av matavfall og bærekraftige råvarer, energibesparing, materialvalg, varme- og inneklima, lokale leverandører og samarbeidspartnere er noen av fokusområdene.

Kapasitet

Kongress- og konferansefasiliteter

- 24 møterom med maks kapasitet fra 1-1850 personer
- Kongressal på over 900 kvadratmeter, 6,10 meter takhøyde
- Endevegg som kan heises opp og dermed binder kongressal 850 kvadratmeter mingleområde
- Fleksibelt tak til gulv vindu som kan åpnes for å heise inn store elementer. Eksempelvis en bil.
- Bankettsal med kapasitet til 650 personer på runde bord
- Backstage rom tilknyttet kongressal
- Nye og innovative løsninger for teknologi innen lyd, lys og bilde
- VIP styrerom på 80 kvadratmeter
- 10 styrerom

Fasiliteter

Trening, relax og restaurant

Avslutt gjerne dagen med et besøk i hotellets velutstyrte treningsrom og relaxavdeling. Eller kanskje du heller foretrekker en drink i 13. etasje? Ta heisen opp og bli møtt av en svevende utsikt over Oslo og Oslofjorden. Restauranten vil være basert på et konsept av stjernekokken Marcus Samuelsson med spennende smaker og bærekraftige råvarer av lokal forankring. Her blir det en intim atmosfære, men med mulighet til servering av inntil 250 gjester.

På solrike dager kan vinduene åpnes fra gulv til tak og det blir en uterestaurant under tak, der du svever over Oslo, løftet opp fra byens energiske rytme. Forestill deg en varm sommerkveld sittende ved et dekket bord med gode kolleger. Lette gardiner svaier sakte i brisen, og du nyter et godt glass til en vakker utsikt over Oslofjorden og byens arkitektur.

Aktiviteter

Vår sentrale beliggenhet åpner for flere aktiviteter, spør våre konsulenter for mer informasjon.

Event, arrangement og selskap

Bankettsal med kapasitet til 650 personer på runde bord.

Restaurant og bar

To spennende mat- og drikkekonsepter, inkludert en fantastisk restaurant i 13.etasje med utsikt over Operaen, Bjørvika og Oslofjorden.

Konferansekapasitet

Møterom
24
Grupperom
10
Kino
1150
Klasse
1150
U-bord
40
Styrebord
280
Bankett
650
Stående mingel
2500
Spiseplasser
650

Hotellkapasitet

810
Hotellrom

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Business senter
Lobbybar
Massasje behandlinger
Parkering
Pub
Relax avdeling
Restaurant
Romservice
SPA
Svømmebasseng
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Bowling
Båttur
Gokart
Grillaften
Helikoptertur
Matlagningskurs
SPA
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Beliggenhet i hjertet av Oslo med trikk, t-bane, tog og flytog rett utenfor hotelldøren. 2 minutters gange til Oslo Sentralstasjon

Flyplass
48km
Flytog
100m
Flybuss
50m
Golfbane
5km
Skianlegg
15km
Badestrand
5km