Color Line Cruises

Color Line Cruises

Hjortnes Postboks 1422 Vika, Oslo

Konferansereise med havutsikt

Planlegger dere konferanse i 2018? Det er mange gode grunner til å velge et 2-døgns Cruise med Color Line. Vi hjelper deg å skreddersy et program som passer deres agenda.

Om bord på Color Magic og Color Fantasy kan dere kombinere faglig påfyll med sosialt samvær i en helt unik setting. Med moderne skip og fasiliteter, topp teknisk utstyr, egne konferanserådgivere, møterom med havutsikt og et godt og variert underholdningstilbud, tilbyr Color Line Cruises en konferansepakke som inkluderer alt du trenger, og litt til, til en svært konkurransedyktig pris.

Med daglige avganger mellom Oslo og Kiel tilbyr Color Line Cruises sine gjester Europas største konferansesenter på havet, tilrettelagt for møter i en unik atmosfære og i velutstyrte møterom kombinert med en fantastisk havutsikt.

De moderne skipene i kombinasjon med spisskompetanse på mat, underholdning og kundeservice gjør Color Line Cruises til en perfekt arena for kurs, konferanse, kick off, messe eller julebord. Hos Color Line Cruises har du muligheten til å kombinerer faglig innhold med sosial omgang i flotte omgivelser - alt samlet på ett sted.

I tillegg til gode referanser og toppscore på ulike medietester i Norge, ble Color Line Cruises kåret til Tysklands beste konferansehotell i 2011 (Kilde: Business Diamond Award).

Gjør som 40 000 andre konferansegjester i året, legg ditt neste arrangement om bord Color Line Cruises og opplev en
100 % Fornøyd konferanse

Velkommen om bord !

Kapasitet

Color Conference Center

Color Conference Center er et topp moderne konferanseområde med egne konferanseverter og havutsikt på alle møterom. Ved bruk av Show Lounge har vi mulighet til å ta imot grupper på inntil 500 personer. På Color Fantasy finnes et eget utstillingsområde på 1 400 kvm. Dette gir ubegrensede muligheter til å arrangere alt fra fagmesser og utstillinger til produktlanseringer og moteshow.

Konferansesenteret er utstyrt med WLAN og det nyeste innenfor audiovisuelt utstyr. Alle lokalene kan utstyres med talerstol, mikrofonanlegg med trådløse mikrofoner, data, videoprosjektor, trådløst nettverk, TV, videospiller, overheadprosjektor, whiteboard m.m. Vi tilbyr også utstyr for produksjon av overheads og kopiering.

Vi tilbyr:

Konferansekapasitet
Color Fantasy 850, Color Magic 750

Kapasitet Plenumssal
Color Fantasy 280, Color Magic 340

Møterom
Color Fantasy 12, Color Magic 12

Styrerom
Color Fantasy 2, Color Magic 1

Show Lounge, dagtid
Color Fantasy 400, Color Magic 500

Utstillingsområde
Color Fantasy 1400m2

Fasiliteter

Opplevelsene står bokstavelig talt i kø om bord på Color Lines cruiseskip.

Begge skipene har hvert sitt fullverdige casino hvor alle spilleautomater, og andre spilltilbud er samlet. Color Spa & Fitness Center er selve symbolet på velvære. Bli massert mens du skuer utover havet, få ny frisyre i skipenes frisørsalong, ta deg en treningsøkt i treningsrommet, eller slapp av i sauna eller jacuzzi. Aqualand er et subtropisk badeland over 2 etasjer. Test dine golfferdigheter i golfsimulatoren. Hver kveld er det fantastiske show i skipets teater sal. Showene er et fyrverkeri av dans, musikk, farger og spilleglede. Vårt profesjonelle ensemble står klare til å gi deg en musikalsk opplevelse.

Aktiviteter

Color Fantasy og Color Magic tilbyr spennende utvalg av sosiale aktiviteter for grupper og konferansegjester. Vår erfaring er at mange bedrifter ønsker å runde av konferanse dagen med et sosialt arrangement. Under følger berikende og underholdende gruppeaktiviteter:

Når man deltar på "kjøkkenets hemmeligheter" samler gruppen seg rundt bordet, og hører kjøkkensjefen fortelle om driften av et storkjøkken. Det avsluttes med smaksprøver fra kjøkkenet.

Å mikse en drink er en kunst. Både smak, farge og duft skal være slik at den behager smakssansene.

Vinsmaking er alltid populært, introduksjon i Cognacens og Whiskeyens verden.

After Business Party i Aqualand med samba, sol og bastskjørt. Hawaiimusikk, hawaiikranser, og vannskliestafett eller motstrømsstafett.

Disco Night med fengende rytmer.

Tapas og vin «En flørt med råvarer». Lær hvordan kombinasjonen av enkle råvarer og vin kan gi en fantastisk matopplevelse.

Makeup kurs, eller et kombinert makeup og hudpleiekurs. Lær å legge makeup, få gode tips og informasjon om de siste trender fra profesjonelle makeup artister og hudpleiere.

Test kunnskapene sammen med kollegane i Quiz. Velg mellom quiz med generelle spørsmål eller musikk quiz.

Karaoke Night hvor man får levd ut pop stjerne drømmen.

Aktivitetene vil bli bekreftet av gruppeansvarlig etter at forespørselen er sendt inn til oss.

Event, arrangement og selskap

Cruisekipene danner en perfekt ramme rundt et vellykket arrangement. Vi hjelper dere å tilrettelegge reisen slik at alle får en fantastisk opplevelse.

Flotte restauranter, lekre menyer, god underholdning, dans, aqualand, spasenter og spennende taxfree shopping er noe av det som tilbys.

Gjør dere klare for litt luksus - vi hjelper til med å skreddersy et program som gir hver enkelt deltager hyggelige og minneverdige opplevelser.

Restaurant og bar

Hvert skip rommer åtte ulike spisesteder og syv barer. Vi serverer utsøkt mat og drikke for enhver smak, fra sju retters gourmetmiddag til pizza og tapasretter - alt av beste kvalitet. Alle som setter pris på god kokekunst finner mye å glede seg over ombord.

Vi tilbyr:
. Gourmet Restaurant
. A la carte reataurant
. Mama Bella Pizza Ristorante
. Tapas Bar
. Sports&Burger Bar
. Observation Lounge
. Grand Buffet
. Cafè i Promenaden

Om bord på Color Fantasy og Color Magic er mulighetene mange og valget er deres.
Vel bekomme!

Konferansekapasitet

Grupperom
12
Kino
280
Klasse
70
U-bord
39
Styrebord
40
Bankett
500
Spiseplasser
850

Hotellkapasitet

966
Hotellrom
2750
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Business senter
Cafe
Massasje behandlinger
Nattklubb
Pub
Relax avdeling
Restaurant
Romservice
SPA
Svømmebasseng
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Badeland
Cocktail kurs
Cognacsmaking
Golfsimulator
Quiz
SPA
Teambuilding
Vinsmaking

Konferanse- og møterom

Auditorium
Bankett
-
Kino
330
Klasserom
-
U-bord
-
Møtebord
-
Mottagelse
-
Boardroom
Bankett
-
Kino
-
Klasserom
-
U-bord
-
Møtebord
18
Mottagelse
-
Bundestag
Bankett
-
Kino
90
Klasserom
74
U-bord
36
Møtebord
40
Mottagelse
-
Congress
Bankett
-
Kino
110
Klasserom
70
U-bord
39
Møtebord
36
Mottagelse
-
Council
Bankett
-
Kino
-
Klasserom
-
U-bord
-
Møtebord
25
Mottagelse
-
Parliament
Bankett
-
Kino
110
Klasserom
64
U-bord
36
Møtebord
36
Mottagelse
-
Stortinget
Bankett
-
Kino
70
Klasserom
40
U-bord
38
Møtebord
36
Mottagelse
-

Beliggenhet

Avreise- og ankomstterminalen ligger på Hjortneskaia, sentralt like utenfor Oslo sentrum. Her finner du billettkontor, innsjekkskranke, parkering og bagasjeoppbevaring.

Kommer du med bil:

Sørfra på E-18:
Følg E-18 forbi Sjølyst og videre forbi småbåthavnen i Frognerkilen på høyre side. Derfra ser du skilt til Color Line.

Nordfra E6:
Følg E6 gjennom sentrum til Festningstunnelen, mot Drammen på E18. I Festningstunnelen er det skiltet med Hjortnes/fergeskilter frem til kaien.

Offentlig kommunikasjon:

Sporveistrikk nr 13 går fra flere sentrale stoppesteder i Oslo sentrum og stopper på Skillebekk. Vanlig sporveistakst. Trikken tar ca. 20 min., og det er ca. 10 min. gangeavstand til terminalbygget på gangbro over motorveien (E18). Fra Oslo sentrum til Hjortneskaien med taxi tar ca. 10 min (utenom rushtid). Egen taxiholdeplass ved utgangsdøren som fylles opp i forbindelse med ankomst av våre skip.
Buss nr 33 går fra Nationaltheateret to ganger i timen. Reisetid ca 5 minutter.

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen:

Flytoget til sentrum (Oslo S/Nationaltheateret) tar ca. 20 min. Koster kr 180,- pr. vei. Flere avganger i timen (hvert 10. min) på dagtid, noe færre avganger på ettermiddag/kveld. Flybussen (SAS) til sentrum tar ca. 40 min. Koster kr 120,- pr. vei. Flere avganger i timen.

Flyplass
55km
Flytog
2.2km
Flybuss
4.5km
Sentrum
4.5km