Eldorado Esport & Entertainment

Eldorado Esport & Entertainment

Torggata 9b, OSLO

En unik lokasjon
Er du på jakt etter et helt spesielt lokale for ditt arrangement? Da bør du se nærmere på Eldorado E-sportsenter. Her får du en pulserende arena for de unike opplevelsene. 

På Eldorado passer det å holde de fleste arrangementer innen konferanse, møte eller event.
Etter å ha vært kino i nesten 100 år, åpnet Eldorado i 2021 opp på nytt for publikum. Denne gangen som Norges største arena for E-sport og digital underholdning. E-sport er i vinden som aldri før og senteret vil være fylt opp av det siste innen underholdnings- og videoteknologi. Teknologi som vil være tilgjengelig for alle, ikke bare E-sportsutøvere og gamere, men bedrifter med behov for å lage egne innholdsproduksjoner. 

Mange muligheter
Selv om det fremstår som en nasjonal arena for e-sport og gaming, er lokalene modernisert og tilrettelagt med tanke på konferanse og bedriftseventer. Den store salen på Eldorado har en tribune med 200 seter som "forsvinner" inn i veggen, og vi forvandler ett og samme rom fra fag og presentasjon til hyggelig selskap med middag på 45 minutter. Rommet kan møbleres for bordsetning for 150 spisende gjester, eller 300 sitteplasser i auditorium, eller 450 ståplasser. En gigantisk LED-skjerm (10x3 meter) utgjør bakgrunnen til scenen vår og gir deg unike muligheter til en interaktiv presentasjon, med et lyd- og lysanlegg som i en konsertsal. Salen er videre utstyrt for full TV-produksjon og livestreaming, med egen TV-regi-rom, for at du kan kringkaste alt fra din konferans og event ut til resten av verden. Kickoffs, konferanser, seminarer, salgsmesse, julebord, TV-sendinger, liveshows eller konserter - på Eldorado er mulighetene mange. Med en erfaren stab og kompetanse fra både event, gaming og TV-produksjon vil du alltid være i trygge hender hos Eldorado Esport & Entertainment.  Og med en unike location midt i Oslo sentrum, vil dine gjester ha en fantastisk dag på Eldorado.

Vi har avtale med flere forskjellige cateringselskaper, og kan derfor tilby akkurat det dere ønsker av mat. Vi har alle skjenkerettigheter. 

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale.

Konferansekapasitet

Møterom
1
Grupperom
4
Kino
300
Klasse
150
U-bord
120
Styrebord
120
Bankett
120
Stående mingel
400
Spiseplasser
150

Fasiliteter

Bar
Business senter
Cafe
Flipchart/whiteboard
Flip-over
Lerret
Lobbybar
Lydanlegg
Lydsystem
Lysanlegg
Mikrofon
Projector/Lerret – Apple TV
Projektor
Projektor / TV
Pub
Rullestolvennlig
Scene
Videokonferansesystem
Whiteboard
Wifi

Aktiviteter

Inne- og utendøraktiviteter i samarbeid med eventbyråer
Kino
Teambuilding

Beliggenhet

Flyplass
40km
Togstasjon
150m
Flytog
150m
Flybuss
150m
Parkering
50m