Epicenter Oslo

Epicenter Oslo

Edvard Storms gate 2, Oslo

Epicenter Oslo har flere eventlokaler og møterom til disposisjon for alle typer arrangement rett ved Holbergs Plass i Oslo. Lokalene har kapasitet til alt fra små samlinger til større arrangement og konferanser inntil 250 personer. Alle våre lokaler er utstyrt med trådløst internett og skjermer med plug-and-play for presentasjon og har mulighet for catering. 

På Epicenter finner du tre lokaler perfekt for forskjellige formål; Disruption Hall, Think Big og Atrium. I tillegg til disse har vi også en rekke møterom tilgjengelig for inntil 12 personer. 

Vårt mest populære lokale er Disruption Hall som egner seg spesielt godt for større arrangement, konferanser og seminarer med underholdning eller faglig innhold i fokus. 

Atrium er vårt mest luftige og fleksible eventlokale som egner seg godt for blant annet større middager, after works eller minglearrangementer. Her er det enorm takhøyde med mye naturlig lys, godt lydanlegg, scene og umiddelbar nærhet til både kjøkken og bar. 

Think big er vårt minste eventlokale, som rommer inntil 24 personer i klasseromsoppsett. Dette lokalet egner seg spesielt godt for for eksempel ledersamlinger, workshops, teamsamlinger og mindre events. Her har du en stor skjerm med plug-and-play for presentasjon, samt en stor whiteboardvegg. 

Byråtjenester: 

Epicenter har også et eget in-house eventbyrå som kan hjelpe deg med å sy sammen det perfekt eventet for din bedrift enten det er aktiviteter, materiell, foredragsholdere eller noe helt annet. 

Mat og drikke: 

Vår in-house restaurant står for catering til ditt event. Vi tilbyr alt fra frokost for mindre samlinger, til festmiddag for 200 personer. Vi har også alkoholservering tilgjengelig på huset slik at du kan få alt du trenger fra ett og samme sted. 


Disruption Hall 
200 pers 
Scene 
Skjerm 
Lyd og teknikk

Think Big 
24 Pers 
Skjerm
Whiteboard 

Atrium
250 pers 
Scene 
Lyd og teknikk 
DJ booth
Bar 
Restaurant 

Ta kontakt med [email protected] (+47 95937029) for mer informasjon, eller fyll ut skjema til høyre. 

 

Konferansekapasitet

Møterom
3
Kino
200
Klasse
150
U-bord
100
Styrebord
50
Bankett
130
Stående mingel
250
Spiseplasser
200

Fasiliteter

Bar
Cafe
Chambre separe
Elbil parkering
Flipchart/whiteboard
Lydanlegg
Lydsystem
Lysanlegg
Mikrofon
Parkering
Projektor / TV
Pub
Restaurant
Rullestolvennlig
Scene
Takterasse
Treningsfasilliteter
Utendørs terrasse
Videokonferansesystem
Whiteboard
Wifi

Aktiviteter

Inne- og utendøraktiviteter i samarbeid med eventbyråer
Kino
Teambuilding

Beliggenhet

Flyplass
48km
Togstasjon
500m
Flytog
500m
Flybuss
50m
Sentrum
900m
Golfbane
7km