F6 Oslo Cocktail Bar - byOSLO

F6 Oslo Cocktail Bar - byOSLO

Frognerveien 6, Oslo

Firmafest i stilfulle omgivelser

På livlige Solli Plass finner du F6, en av Oslos mest populære cocktailbarer. Lokalet er lite og intimt, og perfekt for deg som trenger et mindre selskapslokale til mindre firmafester og private feiringer. 

Kapasitet: 40 spisende og 190 stående gjester. 

Arranger selskapet på F6

F6 sine lokaler er intime og skaper en god atmosfære. Her kan du arrangere kick off, sommerfest, julebord eller private sammenkomster som bursdagsfeiring og gjenforeningsfester. 

For mindre forsamlinger kan man leie deler av lokalet som et chambre sèparèe, og får da tilgang til egen bar. Velg mellom fingermat og ulike tapasmenyer. 

Start kvelden med en velkomstdrink som er laget spesielt for kvelden. 

Cocktailkurs

Løs opp stemningen etter en fagtung dag med en morsom aktivitet. F6 sine cocktailbartendere gir deg en innføring i cocktailens verden og lar alle deltakerne få prøve seg bak bardisken.

Endel av byOSLO Group

Aktiviteter

Lær å lage cocktails! På cocktailkurset til F6 får du en introduksjon i cocktailens verden, og alle deltakerne får prøve seg på å blande ulike drinker.

Event, arrangement og selskap

F6 har et eget chambre sèparée som kan reserveres til firmafest og private feiringer.

Restaurant og bar

Velg mellom fingermat og ulike tapasmenyer som pares med viner.

Beliggenhet

F6 ligger rett ved Solli plass med bussholdeplass rett utenfor lokalet, trikkestopp 50 meter unna og Nationaltheatret med ca. 5 minutts gange.