Gamle Museet Konferanselokale og Selskapslokale

Gamle Museet Konferanselokale og Selskapslokale

Dronningensgate 4, Oslo

Fleksibelt konferanselokale

Gamle Museet er et av Oslos mest unike og attraktive lokaler til konferanse, messe og selskap. I disse lokalene lå Astrup Fearnley Museet før det flyttet til Tjuvholmen. Preget etter museet er diskret flettet sammen med moderne elementer i et av Oslos største og stiligste utleielokaler. Lokalet rommer rundt 2000m2 og har kapasitet på inntil 600 personer. 

Gamle Museets lokaler kan brukes til alle anledninger:

-          Kurs og konferanse - både fysiske og digitale (streaming, hybrid osv.)

-          Workshops

-          Messer og utstillinger

-          Møter og seminarer

-          Frokostmøter

-          Produktlanseringer

-          Konserter

-          TV- og filminnspillinger

-          Firmafest og bankett

Kapasitet: 50-600 personer.

Kort vei til kollektivtrafikk og Oslo S

Gamle Museet ligger i Dronningens gate 4 – et par minutters gange fra Oslo S – og huset Astrup Fearnley Museet fra 1993-2012. Lokalet har alle fasiliteter, skjenkebevilling og toppmoderne teknisk utstyr. 

Eksklusiv tilgang til hele lokalet

På Gamle Museet kan du få et skreddersydd opplegg helt etter dine ønsker og behov. Lokalet strekker seg over 3 etasjer og har flere store saler og mindre grupperom/møterom til disposisjon. Du leier lokalet eksklusivt og får hjelp av en personlig planlegger med alle forberedelser.

Kurs og konferanse

Lokalet har en makskapasitet på 600 gjester, og kan disponeres på ulike måter. Her er det mulighet til alt fra store konferanser til parallellkonferanser og mindre workshops/foredrag i de ulike salene og grupperommene. 

Messe og utstilling

Med brutto utstillingsareal på ca. 1200 m2 kan Gamle Museet arrangere de fleste typer messer og utstillinger. Det er også mulighet til å kjøre direkte inn i lokalet, slik at det er enkelt for arrangører og utstillere å rigge til. Her får både utstillere og gjester mulighet til å oppleve et annerledes arrangement. Lokalet har tipptopp teknisk utstyr (projektor, teleslynge, wifi osv.). 

Scene

Gamle Museets scene har nødvendig teknisk utstyr og logistikk som trengs for å gjennomføre en konsert. Her er det f.eks. arrangert Øyanatt og andre større konsertarrangement. Lyd og bilde kan streames live til flere store skjermer/lerret i hele lokalet. 

TV- og filminnspilling

Lokalet har et unikt lyssystem og god akustikk som egner seg svært godt til innspillinger. Her kan man få lys i ulike farger og styrker – helt etter behov. Lyset kan også tilpasses på forskjellig måte i de ulike rommene. 

Firmafest

Gamle Museet egner seg til heldagsarrangement med avsluttende middag og fest på kvelden. Lokalet er stort og åpent med en flott atmosfære for banketter. Scenen kan også brukes til underholdning med f.eks. artister og band eller standupkomikere e.l. Vi bistår med å finne den rette underholdningen til ditt event.

Kapasitet

Hovedsalen

Bankett           400

Kino                 500

Klasserom       200

U-bord            0

Møtebord       100

Mottagelse     600

Big Time

Bankett           120

Kino                 210

Klasserom       70

U-bord            0

Møtebord       50

Mottagelse     300

Møterommet

Bankett           0

Kino                 70

Klasserom       40

U-bord            30

Møtebord       30

Mottagelse     100

Fasiliteter

Gamle Museets konferanselokaler kan leies hele eller deler av dagen, og ev. utover kvelden hvis man vil avslutte fagdagen med en festmiddag eller bankett. 

Du leier lokalet eksklusivt og får hjelp av en personlig planlegger. 

Konferansesenteret er fordelt på tre etasjer og rommer nesten 2000 m2. Flere store saler åpner for parallellkonferanser eller workshops med ulike temaer. Det er også et egnet sted for et heldagsarrangement med konferanse på dagen og middag/bankett på kvelden. 

Lokalet er utstyrt med både teleslynge, flere projektorer, lerret, streamingmuligheter og toppmoderne lyd- og lysanlegg. 

Aktiviteter

Gamle Museet har gode samarbeidspartnere, og kan være behjelpelig med å finne både hoteller i området og aktiviteter før eller etter arrangementet

Event, arrangement og selskap

Gamle Museet fungerer like godt som et selskapslokale som konferanselokale. Her kan man avslutte konferansen eller fagdagen med en festmiddag/bankett, men det er også mulig å leie lokalet som selskapslokale til julebord, bryllup, firmafest og andre selskapeligheter. 

Man leier lokalet eksklusivt og får et arrangement som er skreddersydd for dere.

Restaurant og bar

Velg mellom ulike selskapsmenyer, tapasmenyer og fingermat som passer til arrangementet ditt.

Konferanse- og møterom

Big Time
Big Time
Bankett
120
Kino
210
Klasserom
70
U-bord
-
Møtebord
50
Mottagelse
300
Hovedsalen
Hovedsalen
Bankett
400
Kino
500
Klasserom
200
U-bord
-
Møtebord
100
Mottagelse
600
Møterommet
Møterommet
Bankett
-
Kino
70
Klasserom
40
U-bord
30
Møtebord
30
Mottagelse
100

Beliggenhet

Gamle Museet har sentral beliggenhet og ligger i Dronningens gate 4. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med alle buss- og trikkelinjer i umiddelbar nærhet, 200 meter til nærmeste parkeringshus og ca. 3 minutters gange til Oslo S.

Flyplass
50km
Flytog
700m
Flybuss
800m
Parkering
100m