House Of Business Conference Solli Plass

House Of Business Conference Solli Plass

Henrik Ibsens gt 90, Oslo

Vi kan tilby egnede fasiliteter for de fleste kurs og konferanser. Våre kurs og konferanselokaler har topp moderne utstyr, og er tilrettelagt for alle typer eventer. Våre lokaler ligger i umiddelbar tilknytning buss, trikk og tog, i tillegg til at vi tilbyr garasjeparkering for tilreisende med bil.

Kapasitet

Vi tilrettelegger for alle typer møter, og med kapasitet fra 2 til 20 deltakere. Møteoppsettet tilpasser vi ditt behov. Du kan velge mellom standard møterom, videokonferanserom og mer avskjermede rom.

Møterom og Auditoriet kan leies for flere dager, én dag, én halvdag, én time - vi tilpasser til ditt behov. House of Business tilrettelegger i forhold til dine ønsker og sørger for god gjennomføring.

Aktiviteter

Solli plass er en urban lokasjon «midt» i byen. I området finnes det mange kaféer, restauranter og barer. Det er gåavstand til Det Norske Slott, National teateret og Aker brygge

Restaurant og bar

Solli Plass har et kantinetilbud som tilbyr løsninger for servering til møter og arrangementer. Et variert kosthold med sunne alternativer prioriteres. Flere velger også å benytte kantinetilbudet med varm mat til lunsj, men et mangfoldig utvalg av kaldretter tilbys også.

Konferansekapasitet

Møterom
4
Kino
30
Klasse
30
U-bord
20
Styrebord
20

Fasiliteter

Business senter
Cafe
Parkering
Restaurant
Wifi

Beliggenhet

Solli Plass sin beliggenhet er på Oslos vest- side. Området er kjent som et av oslos beste knutepunkt for næringsvirksomhet.

Konferanserommene våre på Solli Plass befinner seg i Henrik Ibsens gate 90, i 3. etasje. Lokalene har høy teknisk standard, og det er lagt spesiell vekt på materialvalg og møblement - og på å gjøre det bekvemt og trykt for kunden/leietaker.

Flyplass
50km
Flytog
900m
Flybuss
900m