Justisen - byOSLO

Justisen - byOSLO

Møllergta 15, Oslo

Du finner knapt et mer unikt lokale i Oslo enn Justisen. Stedet har fungert som serveringssted i nesten 100 år, og har en helt spesiell atmosfære. Den historiske stemningen er til å ta og føle på, og du blir kastet tilbake til 1920-tallet når du entrer lokalet.

Justisen består av en restaurant med bakgård og flere barer fordelt på to etasjer. Stedet er svært populært blant Oslos befolkning, og har hatt mange stamgjester gjennom tidene. 

Unike lokaler til ditt arrangement

I tillegg til å være et populært utested i helgene, leier Justisen ut selskapslokale til alle typer arrangementer. Det er også mulig å reservere deler av barområdet til en uformell bursdagsfeiring eller middag etter workshop. 

Er du på jakt etter et litt annerledes lokale, har du kommet helt rett. I historiske omgivelser kan du arrangere blant annet julebord, sommerfest og kick off – med eller uten bespisning. 

Her kan gjestene kose seg i avslappende omgivelser med historien sittende i veggene. 

Sommerfest i Bakgården

Bakgården er en lun og innbydende plass som er åpen hele året! Her får du sommerfølelsen året rundt. 

Arranger sommerfesten på Justisen, både med og uten mat. Det er også plass til å bygge opp en liten scene i bakgården til underholdning. 

Book julebord på Justisen

Vær ute i god tid hvis du ønsker å booke Justisen til julebordet, for dette er et populært julebordlokale. Det er ulik størrelse på rommene, og man kan reservere hele eller deler av lokalet. I tillegg har de et nyoppusset selskapslokale til lukket selskap. 

Sentral beliggenhet med kort vei til kollektivtrafikk

Justisen ligger sentralt ved Youngstorget, og det tar bare et par minutter å gå fra Oslo S med tilgang til det meste av kollektivtrafikk.

Historien om Justisen

Justisen ble første gang åpnet i 1928, og lå den gang i Møllergata 19. Nærmeste nabo var det gamle Tinghuset og hovedpolitistasjonen. Det ble dermed ganske naturlig å kalle stedet for Justisen. 

I dag ligger Justisen i Møllergata 15, som er en av Oslos eldste bygårder og har huset mye gjennom tidene. Det var blant annet utleieleiligheter i andre etasje helt frem til 1970-tallet, noe som gjenspeiles i det unike interiøret i de forskjellige barene. Hele etasjen brukes nemlig i dag til forskjellige barer for Justisen, og har beholdt en del av innredningen og møblene fra de tidligere leilighetene.

Endel av byOSLO Group

Kapasitet

Maks kapasitet avhenger litt av type arrangement og antall personer.

Aktiviteter

Justisen har flere samarbeidspartnere og kan hjelpe til med å finne riktig underholdning/aktivitet til arrangementet ditt.

Event, arrangement og selskap

Justisen har et nyoppusset selskapslokale med plass til 40-50 gjester for lukket selskap. I tillegg kan man reservere deler av 2. etasje eller Bakgården til firmafester og private feiringer.

Restaurant og bar

Velg mellom enkel fingermat, ulike tapasmenyer og selskapsmenyer. Alle menyer pares med vin som passer til rettene.

Konferansekapasitet

Møterom
3
Kino
100
Klasse
80
U-bord
30
Styrebord
30
Bankett
90
Stående mingel
190

Fasiliteter

Bar
Restaurant
Wifi

Aktuelle tilbud

Beliggenhet

Det tar ca. to minutter å gå fra Justisen til Oslo S og all kollektivtrafikk. I området rundt Youngstorget er det flere hoteller og butikker.