Munchmuseet

Munchmuseet

Tøyengata 53, Oslo

Hvorfor ikke gjøre noe helt spesielt utav ditt neste seminar, heldagsmøte, presentasjon eller konferanse? I Munchmuseet har vi alle fasiliteter for å gi ditt neste arrangement en fantastisk setting blant noen av verdens mest anerkjente kunstverk.

På Tøyen ligger Munchmuseet fint til i grønne omgivelser, mellom Tøyenparken og Botanisk hage. Forbindelsen til sentrum gjøres lett med kort vei til både T-bane og buss. I tillegg er det gode parkeringsmuligheter rett ved museet. Vi kan huse de alt fra de mindre møtene til de største konferanser i våre forskjellige saler, som rommer alt fra 10 til 500 personer. I våre utstillingssaler og magasiner er all den kunsten som Edvard Munch testamenterte til Oslo kommune etter sin død.

Til større mottagelser kan man bruke både Munchs atelier og Festsalen samlet. Med en kapasitet på opptil 500 personer. Med dette oppsettet har man enkel tilknytning til utstillingssalene og Munchs verker. 

Alle våre saler og rom har AV utstyr og tilkoblingsmuligheter for datamaskiner. Leieavtaler inkluderer alt teknisk utstyr og oppsett etter de spesifikasjoner som måtte passe kunden best. I tillegg kan man bruke pauser til å gå i utstillingene med omvisere, spise deilig lunsj og lage en annerledes og spennende dag.

Vi tilby kun dette:
heldagsmøter, konferanser, seminarer eller lignende med mulighet for kulturellinnslag (omvisninger, konserter ++) og serveringer i løpet a dagen og utover kvelden.

Kapasitet

Festsalen har et areal på 280 m2. I det kvadratiske rommet kan man lett sette opp til de spesifikasjonene du behøver med gode flerbruksløsninger. Kapasiteten er opptil 300 sittende personer i kinooppsett. I salen henger de monumentale verkene Solen, Menneskeberget og Forskerne, som gir en ærverdig ramme til arrangementet.

Praktiske og tekniske spesifikasjoner:
AV- utstyr
PC og prosjektor
350 stoler- 500 stående
6 Sceneplatinger: 2x1 meter
Konsertflygel 

Munchs atelier er en avlang sal på 120 m2. Her regner vi opptil 150 personer, og rommets utforming gir naturlig fokuspunkt mot scenen innerst i rommet. Her er det gode muligheter for alt fra foredrag til filmvisninger, med lett tilgang til cafeen.

Auditorium har fast kinooppsett i behagelig helning som gir veldig godt utgangspunkt for de mindre konferansene. Rommet har 35 faste sitteplasser og kan romme noen ekstra stoler. Auditoriet er på 55 m2.

Praktiske og tekniske spesifikasjoner:
Av utstyr
Projektor
35 sitteplasser

Restaurant og bar

Stockfleths står for serveringen til alt fra kaffepauser til lunsj og middag. Dette betyr at du kan kombinere et møte, en konferanse eller en konsert med inspirerende kunstopplevelser.

Konferansekapasitet

Møterom
3
Kino
350
Klasse
250
U-bord
150
Styrebord
150
Bankett
300
Stående mingel
500
Spiseplasser
250

Fasiliteter

Bar
Cafe
Restaurant
Wifi

Beliggenhet

Flyplass
48km
Flytog
2km
Flybuss
2km