Park 29

Park 29

Parkveien 29, Oslo

I dag er Park29 en restaurant for deg som vil nyte god mat og drikke i en klassisk restaurant med høy standard, inspirert av det franske og italienske kjøkken. Råvarer og inspirasjon har vi hentet fra disse landene, og det beste av det Norge har å by på. Kanskje inspirasjonen
til måltidene på midten av 1800-tallet også kom herfra. 

I 2.etasje på restauranten har vi 4 møterom / selskapslokaler som kan benyttes til konferanse, middager, seminarer eller andre lukkede selskap. 

Vi setter opp ulike konferansepakker ut i fra hva dere ønsker som selskap, og har disse to pakkene som standard;

En typik konferansedag hos oss:
Kl. 09:00 – 12:00, - Faglig konferanse
Kl. 12:00 - 13:00, - Lunsj
Kl. 13:00 - 14:00, - Aktivitet
Kl. 14:00 - 16:00, - Faglig konferanse

KONFERANSEPAKKE 1:
Kaffe og te gjennom hele dagen, fruktfat og lunsjbuffet 1 – kr. 370,-
Lunsjbuffet: Ovnsbakt ørret, kyllingklubber, stekte krydderpølser, ovnsbakte småpoteter, frisk salat, urtedressing, aioli og godt brød.

KONFERANSEPAKKE 2:
Kaffe og te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 2 – kr. 515,-
Lunsjbuffet: Norsk tradisjonsrik mat; med fisk, kjøtt, skalldyr, oster, godt brød, salater og annet tilbehør. Her bruker kokken sesongens råvarer og innhold varierer.

Videre etter konferansen kan man rigge om til middag og fest.

 

 

Kapasitet

Vi har tre ulike saler i 02.etg og en retanrant med stor uteservering i 01.etg. Total kapasitet på restauranten er cm 100 personer (da leier man hele restaurante), men ønsker du kun å leie deler av den er dette også mulig med våre chambree separee saler. 

Vi har servitører som hjelper dere med alt underveis og vi hjelper dere gjerne med aktivitetsplan og diverse om det er ønskelig. 

Fasiliteter

Med en frodig hage gjør park29 seg til en unik perle for sin lokasjon. 

Event, arrangement og selskap

Det er fult mulig å arrangere alle slags arrangementer på Park29. Ta en prat med bookingavdelingen vår så finner vi de beste løsningene sammen :). Vi hjelper til med det meste til ditt selskap uavhenig av hva du møtte ønske. 

Park29 passer bra til både business relaterte arrangementer og private arrangementer som jubileum, konfirmasjon eller bryllup. 

Restaurant og bar

Restaurant og bar i førzte etasje er åpent mandag - lørdag fra klokken 11:30. Her får du forfriskninger til alle. 

Konferansekapasitet

Møterom
4
Grupperom
4
Kino
40
Klasse
30
U-bord
25
Styrebord
12
Bankett
40
Stående mingel
100
Spiseplasser
40

Hotellkapasitet

7
Hotellrom
14
Sengeplasser

Fasiliteter

Bar
Chambre separe
Parkering
Restaurant
Wifi

Beliggenhet

Park29 ligger i parkveien rett bak slottet. Det er en enkel og rask tur igjennom slottsparken om du kommer med offentlig transport fra Nasjonalteateret. Fra Majorstuen er det en gåtur på ca 15.minutter. 

I tilknyttning til restauranten har vi parkeringsplass - dette er easy park og du betaler per time du står der. Skal du i tillegg overnatte på Camillas Hus tar du kontakt med resepsjonen så får du parkeringskort av de. 

 

Flyplass
50km
Togstasjon
1km
Flytog
1km
Flybuss
1km