Radisson Blu Plaza Hotel

Radisson Blu Plaza Hotel

Sonja Henies Plass 3, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel er det ideelle stedet for enhver type arrangement, enten du planlegger et møte for 2 eller 1100 personer. Hotellets beliggenhet midt i sentrum gjør det lett tilgjengelig for alle møtedeltakere og gjester. Med et valg på 30 møterom har hotellet over 1850 kvadratmeter med møtearealer, alle tilrettelagt for å tilfredsstille enhver type arrangement. Hotellet kan også slå seg sammen med Oslo Spektrum for å ta i mot de største arrangementer, og har muligheten og fleksibiliteten til å møte alle krav en møteplanlegger har. Hotellets unike Sonja Henie-sal er en av de største konferanse- og bankettsalene i Norge og kan ta i mot opptil 1100 personer. Den kan deles i 3 separate saler – alle utstyrt med det siste innen møteteknologi, samt med gode utstillingsområder utenfor lokalet.

Plaza Panorama, våre elegante møte – og selskapslokaler på toppen av hotellet, tilbyr unike muligheter i en privat og eksklusiv atmosfære. Et eget vertskap sørger for at styremøter, presentasjoner og forhandlinger forløper perfekt. Lokalene er velegnet for både private middager og for større arrangementer. Plaza Panorama passer best for sammenkomster opptil 100 gjester.
Ved gjennomføring av store arrangementer kan Plaza Panorama utgjøre en integrert - og allikevel separat – del av begivenheten. Uansett begivenhet – Plaza Panorama har mye mer å tilby enn byens beste utsikt!

Uansett hvilken anledning det er eller hvilken ramme du velger rundt arrangementet, så kan du være sikker på at Radisson Blu Plaza Hotel innfrir forventingene dine.

Kapasitet

Møtelokaler på Radisson Blu Plaza Hotel består av 30 møte- og konferanserom som strekker seg over mer enn 1800 kvadratmeter. Fasilitetene er utstyrt med moderne teknologi, gratis trådløs internett og innvendig inngang til Oslo Spektrum. Radisson Blu Plaza Hotel kan tilby mange muligheter for opplevelser utenom det vanlige. Om du er på jakt etter et lite møterom, planlegger et event for 1100 deltakere, en konferanse, utstilling, bankett eller til og med sport- og musikkevents – vi har løsningen for deg!

Sonja Henie-salen er en av de største bankett- og konferansesaler i Norge, med kapasitet på opp til 1100 deltakere. Med 14 fantastiske lysekroner i krystall og tidsriktig design, er Sonja Henie det perfekte stedet for alle typer events, fra formelle middager, kick offs, VIP-møter, prisutdelinger og selskaper. Her er det uendelig med muligheter!

Fasiliteter

Concierge:
Våre kunnskapsrike concierger kan hjelpe til med å finne fram i Oslo. De hjelper også til med billetter til kultur- og sportarrangementer i byen, og kan veilede våre gjester i utvalget innen severdigheter og shopping Oslo kan by på.

Helse og Trening:
Nyt utsikten fra hotellets svømmebasseng i 35 etasje, eller besøk vår treningsavdeling i 37 etasje og tren 110 meter over bakken. I tillegg til dette tilbyr hotellet sine gjester badstue og avslapningsområde.
Åpningstider: Mandag - søndag 07.00 til 23.00

Sikkerhet:
Radisson Blu Plaza Hotel tilbyr 24 - timers sikkerhetstjeneste. Hotellet kan tilby ekstra sikkerhetstjenester og lokal ekspertise ved konferanser, arrangementer og delegasjoner.

One Touch Service - "Ett tastetrykk og vi står til tjeneste":
Etter en lang dag kan Romservice, en nystrøket skjorte og vekking til neste morgen, være alt du ønsker. Men bare tanken på å måtte ringe tre forskjellige personer, er mer enn du orker

Denne servicen er ikke bare enkel den er også tilgjengelig 24 timer i døgnet. Vårt personale vil gjøre alt de kan for at du skal få et komfortabelt og behagelig opphold.

Aktiviteter

Radisson Blu Plaza Hotel har et samarbeid med eventbyrået SYD VENT, og vi kan tilby våre gjester mange forskjellige aktiviteter til en hver anledning.

- By rebus
- Pappkjelkerenn
- Pub-til-pub med RIB-båt
- RIB-tur med vinsmaking

Event, arrangement og selskap

Radisson Blu Plaza Hotel tilbyr 30 møte- og konferanserom, tilrettelagt for alt fra små grupper til store arrangement med opp til 1100 gjester. Alle lokalene byr på høy standard og komfort i stilfulle omgivelser, med naturlig dagslys. Dedikerte kongresskonsulenter og verter hjelper deg med planlegging og gjennomføring av ditt arrangement.

Restaurant og bar

34 Restaurant & Bar serverer fristende retter til lunch sofistikerte menyer på kvelden og har en spennende cocktailbar med spektakulær utsikt. Vi har også en flott lobby bar og en tradisjonell pub ved navn Galway Bay. Vi vil gjøre alt vi kan for at du som gjest skal kunne nyte gode middager, en kaffe i forbifarten og deilige lange frokoster når du bor hos oss i sommer.

Konferansekapasitet

Møterom
30
Kino
1076
Klasse
640
U-bord
136
Bankett
1100
Stående mingel
1100
Spiseplasser
1100

Hotellkapasitet

678
Hotellrom
1500
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Business senter
Flipchart/whiteboard
Lobbybar
Lydanlegg
Lydsystem
Lysanlegg
Mikrofon
Parkering
Projektor
Projektor / TV
Relax avdeling
Restaurant
Romservice
Skybar
Svømmebasseng
Treningsfasilliteter
Videokonferansesystem
Whiteboard
Wifi

Aktiviteter

Aking
Båttur
Rebusløp
Teambuilding
Vann-aktiviterter, RIB mm
Vinsmaking

Beliggenhet

Radisson Blu Plaza Hotel har beliggenhet midt i Oslo sentrum, i umiddelbar nærhet til alle byens kommunikasjonsmidler. Hotellet er nærmeste nabo til Oslo Spektrum, hvor de største kongresser og arrangement i hovedstaden finner sted.

Fra hotellet er det gangavstand til bemerkelsesverdige museer, teatre, restauranter, shopping, og et pulserende uteliv. Oslo tilbyr friske naturopplevelser innen rekkevidde og steder som Holmenkollen og Oslofjorden er nærliggende hotellet. Middelalderparken med ruiner ligger 5 minutters gange fra hotellet og vitner om byens lange historie.

For reisende som ankommer Oslo Lufthavn finnes det flere ulike kollektivtilbud. Flytoget tar deg raskt og bekvemt fra Oslo Lufthavn til Oslo Sentral Stasjon. Flytoget har avganger hvert 10 minutt og strekningen mellom Oslo Lufthavn og Sentral Stasjonen tar kun 20 minutter. Følg skilter til Oslo Bussterminal så vil du komme direkte til hotellet. SAS Flybussen kjører tur-retur Oslo Lufthavn - Oslo Sentrum hvert 20 minutt alle dager, turen tar 43 minutter.

Rygge Lufthavn Moss ligger ca én time fra Oslo Sentralstasjon, mens Torp Lufthavn Sandefjord er omtrent to timer unna. Begge flyplassene tilby bussforbindelser til Oslo, som stopper på Oslo Sentralstasjon.

Avstånd till severdheter från vårt hotell i Oslo
- Karl Johans gate (500 m)
- Den Norske Opera & Balett (500 m)
- Nasjonalgalleriet (1 km)
- Det Kongelige Slott (1 km)
- Aker Brygge/ Oslofjorden (1 km)
- Akershus festning (1 km)
- Munch Museet (1,6 km)
- Vigelandsparken (3,5 km)
- Norsk Folkemuseum (6,4 km)
- Kon Tiki Museet (8 km)
- Holmenkollen Skimuseum (9 km)
- TusenFryd Fornøyelsespark (20 km)

Flyplass
47km
Flytog
200m
Flybuss
5km
Golfbane
10km
Skianlegg
15km