Radisson Blu Scandinavia Hotel

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Holbergsgate 30, Oslo

Velkommen til vårt 22-etasjers hotell i hovedstaden, med perfekt beliggenhet kun 500 meter fra Karl Johans gate og kun en kort spasertur fra Nationaltheatret stasjon. Når du overnatter hos oss har du enkel tilgang til førsteklasses shoppingområder, viktige forretningsstrøk, populære severdigheter, samt den majestetiske Oslofjorden. 

Våre designerrom og suiter er innredet med elegante møbler, og mange av dem har flott utsikt over byen og fjorden. Nyt gratis tilgang til velværeavdelingen Lagoon, som inkluderer et flott svømmebasseng og et eget treningsrom. Gjennom panoramavinduene i Summit bar i hotellets 21. etasje kan du oppleve byens beste utsikt over Oslo og Oslofjorden, med noe godt i glasset. Ønsker du et lett måltid eller en bedre middag, er restaurant 26 North et utmerket valg. 

Møter og konferansefasiliteter

I tillegg til våre funksjonelle og fleksible konferanselokaler, verdsetter møteplanleggere og deltakere i Oslo hotellets sentrale beliggenhet. En separat konferanseinngang leder møtedeltakerne inn i Foyer. Området ligger i umiddelbar nærhet til de 16 møterom som totalt måler over 2.000 kvadratmeter og alt er plassert i første etasje. Med over 40 års erfaring er Radisson Blu Scandinavia Hotel en svært erfaren konferansetilbyder og våre kurs– og konferansekoordinatorer er godt trent til å håndtere alle typer arrangementer av ulik størrelse.

Kapasitet

Vårt Meeting & Event-team vil være til deres disposisjon helt fra innledende planlegging av arrangementet til oppfølging i etterkant. Med våre 16 ulike møterom har Radisson Blu Scandinavia mange muligheter for både små og store konferanser og events. Velg mellom romslige lokaler med flyttbare vegger, høyt tak og AV-teknisk utrustning. Vårt Meeting & Event-team vil sørge for at deres arrangementet går problemfritt.

Fasiliteter

KONFERANSEFASILITETER

SCANDINAVIASALEN:

Dersom du planlegger et stort arrangement er Scandinaviasalen svært passende for de fleste event. I denne salen kan man arrangere alt fra kongresser og konserter til jubileumsfester og årsmøter m.m. Scandinaviasalen har en svært god beliggenhet, med en rekke tilknyttede lokaler som er lett tilgjengelige for møtedeltakere, noe som gir stor fleksibilitet for alle typer arrangement. Med direkte adgang til Foyer, hvor deltakere kan nyte kaffepauser eller en aperitif før en stor middag, har man alt på et sted. Foyer området er også godt egnet som for eksempel messeområde ved større arrangementer eller kanskje en mingle-lunsj med velsmakende småretter.

Scandinaviasalen, strekker seg over 588 m2 og kan romme opp til 644 deltakere med kinooppsett og 540 i bankett med langbord. Det praktfulle taket er 5,9 meter høyt, og skaper et lett og luftig areal som kan skreddersys til en rekke funksjoner. Den fleksible planløsningen med muligheter for oppdeling til flere seksjoner gjør at denne salen er mulighetenes møteplass.

SCANDINAVIA SCENE:

Scandinavia Scene er lokale for deg som ikke ønsker det tradisjonelle møterommet, men ønsker en mer utradisjonell ramme rundt ditt arrangement. Scandinavia Scene har egen bar, toaletter og garderobe. Her kan man arrangere alt fra konferanser til bankettmiddag og julebord.

Scandinavia Scene er på 337 m2 og her kan vi ta imot grupper på inntil 180 deltakere. I klasseromsoppsett er dette lokalet passende for opptil 118 deltakere.

NORGESSUITEN:

Norgessuiten kan deles inn i totalt 3 rom med skillevegger. Alle suitene er utstyrt med en LED skjerm. Disse suitene er godt egnet for konferanser opp til 155 personer i kino og 96 personer i klasserom, samt utstillinger og en privat lunsj eller middag. Norgessuiten er på til sammen 147 m2 og tilbyr rikelig med dagslys for en avslappende atmosfære.

TELEMARK:

Telemark er et ideelt møtelokale for mange ulike typer møter hvor det forventes opp til 120 deltakere. Telemark har i tillegg til rikelig med dagslys, direkte adgang til Brasseriet, hvilket gjør rommet spesielt godt egnet til frokostmøter.

STYREROM:

Møterommene Nesodden, Frogn, Oppegård, Bærum og Asker har styrebordsoppsett. Her kan grupper fra 8-14 personer gjennomføre sitt møte i behagelige omgivelser med naturlig daglys, moderne møblement og Nespressomaskin i rommet. Hvert styrerom er utstyrt med en moderne LED-skjerm.

HOLBERG:

Holberg kan dekkes til lunsj, middag, eller andre arrangement for opptil 180 personer i bankett. Dette lokalet passer også godt for frokostmøter. Lokalet er delvis utsmykket med original kunst av Bjørn Wiinblad.

Aktiviteter

Aktiviteter i Oslo

La Oslo inspirere deg med uforglemmelige inntrykk og opplevelser. Oslo har tilbud for alle i alle aldersgrupper og aktivitetsnivå. Alle aktivitetene er i kort avstand fra Radisson Blu Scandinavia Hotel. De fleste aktivitetene er innen 20 minutters avstand fra hotellet.

VIGELANDSPARKEN

Vigelandsparken er verdens største skulpturpark utført av en enkelt kunstner og er åpent døgnet rundt, gjennom hele året. Den unike skulpturparken er Gustav Vigelands livsverk, med mer enn 200 skulpturer i bronse, granitt og smijern. Vigelandsparken er en av Norges mest populære turistattraksjoner.

MUSEER

Oslo er vertskap for noen av verdens mest kjente museer; blant annet Munch-museet og Ibsen-museet.
Med over 50 ulike museer innen kunst, historie, sport, dyr, troll, trylling, småflasker og mye mer, tilbyr Oslo museum som passer for alle.

HOLMENKOLLEN SKIMUSEUM

Den verdenskjente hoppbakken Holmenkollen er åpen for publikum hele året. I fjellet under Holmenkollbakken ligger skimuseet. Museet åpnet i 1923 og er verdens eldste spesialmuseum for ski. Her kan man oppleve 4000 år med spennende skihistorie gjennom en uforglemmelig utstilling.

OSLO SOMMER- OG VINTERPARK

Oslo sommerpark er en av Skandinavias største klatreparker, kun 30 minutter fra Oslo sentrum. Oslo sommerpark har 150 elementer i trærne fordelt på ni forskjellige løyper med ulik vanskelighetsgrad. Velg mellom miniløyper, familieløyper og tøffe løyper opptil 20 meter over bakken.
Klatreparken tilbyr også zip-lines, den lengste med et spenn på hele 230 meter.

TUSENFRYD

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark med over 30 spennende attraksjoner, mange morsomme spill og en rekke hyggelige butikker og spisesteder. Tusenfryd er tilpasset alle aldersgrupper og inneholder en rekke berg – og dalbaner, samt karuseller, tømmer-renne, radiobiler, husker m.m. 

Restaurant og bar

26 NORTH RESTAURANT & SOCIAL CLUB

26 North Restaurant & Social Club er inspirert av de nordiske landene, deres natur, kulinariske skatter og design. Kjøkkensjefen har blitt inspirert av de norske fjorder, gårder og skoger og satt sammen en unik nordisk meny som vil trigge dine smaksløker. Vi tilbyr Boards from the Fjords, som er en enkel måte å nyte et lett måltid eller som småretter som gjester kan dele seg imellom. Vi serverer selvfølgelig også flere ulike hovedretter og desserter.

HOLBERG

Holberg kan dekkes til lunsj, middag, eller andre arrangement for opptil 180 personer i bankett. Dette lokalet passer også godt for frokostmøter. Lokalet er delvis utsmykket med original kunst av Bjørn Wiinblad. 

SUPER BREAKFAST BUFFÉ I BRASSERIET

For å gi deg en flott start på dagen har vi utviklet en spennende meny i tillegg til alt det spennende du finner på vår buffet. Dersom det er noe du ikke finner eller har noen spørsmål ikke vær redd for å ta kontakt med en av servitørene så vil de hjelpe deg!

Konferansekapasitet

Møterom
16
Grupperom
11
Kino
644
Klasse
456
U-bord
89
Styrebord
48
Bankett
546
Stående mingel
800
Spiseplasser
529

Hotellkapasitet

499
Hotellrom
1075
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Business senter
Flipchart/whiteboard
Lobbybar
Mikrofon
Parkering
Projektor
Projektor / TV
Relax avdeling
Restaurant
Romservice
Svømmebasseng
Treningsfasilliteter
Whiteboard
Wifi

Beliggenhet

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo tilbyr alle våre gjester majestetisk landskap og alle fordelene med en beliggenhet i bysentrum. Fra hotellet er det enkel adkomst til Slottet, Grünerløkka, Majorstuen og Aker Brygge. På Aker Brygge ligger det blant annet ferjeterminaler hvor du blant annet kan ta en sightseeingturer på Oslofjorden, disse ferjene er også utgangspunktet for båtutflukter til Fram, Kon Tiki og vikingskipene på Bygdøy.

Transport til hotellet
Oslo Lufthavn Gardermoen ligger 47 kilometer fra hotellet. Reisetid fra lufthavnen er ca. 45 minutter med taxi eller én time med SAS Flybussen, som går hvert 30. minutt i løpet av dagen fra hotellets hovedinngang. Gjester på hotellet får en eksklusiv 25 % rabatt når de reiser med Flybussen. Alt du trenger å gjøre er å vise hotellbekreftelsen eller en kvittering, så får du rabatten hos sjåføren.

For ankomst med bil er parkering tilgjengelig i Slottsparken P-Hus. Parkeringshuset tilbyr innendørs parkering og er lokalisert like ved hotellet.
Flytoget går hvert 10. minutt, og det tar 28 minutter til Nasjonalteateret stasjon, som ligger fem minutters gange fra hotellet.

Flyplass
52km
Flytog
500m
Flybuss
500m
Sentrum
500m
Golfbane
13km
Skianlegg
12km
Badestrand
1.5km