Roklubben

Roklubben

Huk aveny 56, 0287 Oslo, Oslo

I tilknytning til hovedrommet har vi Bodegaen hvor man gjerne mingler og tar en velkomstdrink eller liknende. I Bodegaen finnes også en bar som kan bemannes ved behov og det er sitteplass til ca. 120 mennesker. Vi har ulike standard konferansepakker dere kan velge i mellom eller vi skreddersyr pakker som passer akkurat for deres behøv. Standard teknisk utstyr finnes hos oss, i tillegg har vi leverandører på det meste utover dette. Vi har sjøen som nærmeste nabo så i pausene er det uendelige muligheter for å arrangere ulike aktiviteter. Etter konferansen kan dere ta dere en tur ut før dere kommer tilbake til oss igjen for middag.

En typik konferansedag:
Kl. 09:00 – 12:00, Faglig konferanse
Kl. 12:00 - 13:00, Lunsj
Kl. 13:00 - 14:00, Aktivitet
Kl. 14:00 - 16:00, Faglig konferanse

Vi har satt opp 2 konferansepakker, eller vi skreddersyr en pakke som passer akkurat for deres behøv.

KONFERANSEPAKKE 1:
Kaffe og te gjennom hele dagen, fruktfat og lunsjbuffet 1 – kr. 370,-
Lunsjbuffet: Ovnsbakt ørret, kyllingklubber, stekte krydderpølser, ovnsbakte småpoteter, frisk salat, urtedressing, aioli og godt brød.

KONFERANSEPAKKE 2:
Kaffe og te gjennom hele dagen, fruktfat og lunsjbuffet 2 – kr. 515,-
Lunsjbuffet: Norsk tradisjonsrik mat; med fisk, kjøtt, skalldyr, oster, godt brød, salater og annet tilbehør. Her bruker kokken sesongens 
råvarer og innhold varierer.

Ønsker dere en annen meny kan dere se vårt utvalg av menyer her. 

Videre etter konferansen kan vi rigge om til middag og fest i samme lokaler. 

Kapasitet

Det er plass til 200 sittende gjester i festsalen på Roklubben. Vi setter gjerne opp telt på terrassen om dere ønsker det for mingling eller noe servering utendørs. Roklubben har garderobe og toaletter ved inngangspartiet før du går inn i Bodegaen. Fra Bodegaen gå du videre inn i hovedrommet/festsalen som er malt med store flotte malerier på vegger og tak, store vinduer som gir rikelig med lys inn og krystallkroner i taket. 

Aktiviteter

Vi setter gjerne opp en aktivitetsplan sammen med dere om dere ønsker det. Det er flere alternativer i nærheten og vi hjelper dere gjerne med booking, transport, overnatting og diverse sammen med våre samarbeidspartnere. 

Event, arrangement og selskap

Roklubben selskapslokaler passer perfekt for konferanser, seminarer eller større dagmøter, men egner seg også fint til provate selskap. Ta kontakt med Sult Gruppen her om du skal arrangere selskap privat. 

Restaurant og bar

Det er ingen restauranter i tilknytning til stedet, men vi serverer kundene våre mat og leverer catering utover dette. 

Det finnes en bar i Bodegaen og denne er bemannet ved behov og ønske om det. 

Konferansekapasitet

Møterom
2
Grupperom
3
Kino
200
Klasse
120
U-bord
100
Bankett
400
Stående mingel
400
Spiseplasser
200

Fasiliteter

Bar
Brygge
Chambre separe
Lerret
Lydanlegg
Lydsystem
Lysanlegg
Mikrofon
Parkering
Projektor
Rullestolvennlig
Utendørs terrasse
Wifi

Beliggenhet

Roklubben ligger nederst ved sjøen i Huk Aveny på Bygdøy like utenfor Oslo. Det er kort vei til togstasjon og knutepunkt på Skøyen. Ellers er det også 10 minutter med bil til Oslo sentrum og bare en busstur unna flere serverdigheter, museer, alpintanlegg, golfbaner og liknende. 

Flyplass
50km
Togstasjon
1km
Flytog
1km
Flybuss
1km