Samfunnssalen Event & konferanse

Samfunnssalen Event & konferanse

Arbeidersamfunnets Plass 1, Oslo

Samfunnssalen Event & konferanse, ligger sentralt i Oslo med korte avstander til offentlig kommunikasjon og parkering for de som trenger det.

Salen som er på 540 kvm har et historisk preg og egner seg til møter og arrangementer i alle kategorier. Det være seg konferanse, landsmøte, messe, julebord, sommerfest, bankett, jubileum, konsert, kick off, firmafest eller annet. Og ønsker dere å ha et mindre arrangement, har vi også et chambre separee med restaurant og lounge / bar.

Vårt fokus ligger på personlig service og med høy kvalitet. Vi har også egen møblert terrasse med på 100kvm, som vender mot syd-vest.

En stor fordel ved å legge deres arrangement til Samfunnssalen er at dere disponerer lokalene alene. Det vil ikke være andre gjester / kunder tilstedet samtidig.

Dette er en av få steder i Oslo som har «ballroom» følelse .Og det er ikke uten grunn at det er arrangert dansekonkurranser og danse tilstellinger i ulike sjangre her langt tilbake i tid.

Kapasitet

Konferansesalen
Lokalet rommer 620 personer til konferanse. Ønsker du bordsetning vil antallet avhenge av oppsettet, dette finner vi ut av sammen. 

Foajeen
Foajeen er en sosial sone for mingling og fingermat. Her har du også tilgang på vår betjente garderobe, som alltid er inkludert i vinterhalvåret (mid sept - mid mai). 

Fasiliteter

Vi har en stor scene med standard AV-utstyr som projektor og lerret inkludert i leien. Talelyd for konferansen er også inkludert, og fastmontert scenelys er på plass. 

På scenen har du tre lerret tilgjengelig, hvor du har alle muligheter for oppsett: om du ønsker lik skjerm på alle tre, støttebilde på sidene eller tre forskjellige skjermer. For deres trygghet stiller vi med tekniker som er kjent med utstyret dere skal benytte. Om konferansen krever større tekniske løsninger, finner vi frem til den beste løsningen sammen med vår teknisk ansvarlig.

Aktiviteter

Vi har gode samarbeidspartnere for aktiviteter i ulike sjangre. Om dere ønsker å være inne eller ute.

Event, arrangement og selskap

Samfunnssalen er et lokale med særpreg som ligger sentralt i Oslo. Vi har lang erfaring med å holde både store og små selskap. Lokalene kan tilpasses etter kundens behov og egner seg derfor godt til både julebord, firmafester, kick-off, landsmøter, banketter, jubileum og sommerfester.

Hos oss kan du oppleve intim stemning på små arrangementer, og spektakulær atmosfære på større events.

Når du booker Samfunnssalen til et selskap vil du ha hele lokalet for deg selv. Vi tar imot alt fra 100 til 550 gjester. Kapasiteten avhenger av oppsettet og bordsetning. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å finne den beste løsningen for ditt selskap.

Holde selskap hos Samfunnssalen

Å arrangere selskap hos Samfunnssalen skal være en hyggelig opplevelse både for deg og dine gjester. Vi har lang erfaring med å holde alle slags eventer, og kan gi deg råd og anbefalinger for en suksessfull gjennomføring. 

Hos oss får du lokaler med sjel, rause porsjoner med mat og personlig service. Vi tilpasser oss alltid etter kundens behov og ønsker, sammen sørger vi for et vellykket selskap.

Det praktiske

Når du arrangerer selskap hos Samfunnssalen kommer du til ferdig dekket bord. Men om ønsker du å sette ditt eget preg på bordet kommer vi gjerne med innspill og tilrettelegger for deres ønske. Vi tar oss av alt det praktiske og vårt hyggelige personale sørger for ypperlig service. 

Vår hovmester vil være tilstede gjennom kvelden. I tillegg har vi et hyggelig vaktselskap som vi leier inn når det er behov for det. Vi ønsker at alle gjestene skal trives og føle seg trygge gjennom hele kvelden. Din trivsel er vårt mål.

Ta kontakt for å planlegge ditt neste selskap hos Samfunnssalen.

Restaurant og bar

I foajeen kan arrangør og gjester forsyne seg fra våre kaffestasjoner. Her får du både te og kaffe, samt nykvernede bønner og melk for latte og cappuccino. Nyt en god kaffepause her eller på vår Terrasse.

Til konferanser serverer vi pausemat, fingermat, varm eller kald lunsj - vi hjelper deg å velge den beste løsningen basert på antall personer og lengde på arrangement. Vi har eget kjøkken og tilbyr kortreist, smakfull og spennende mat.

Konferansekapasitet

Møterom
2
Kino
620
Klasse
300
Bankett
550
Stående mingel
720
Spiseplasser
550

Fasiliteter

Bar
Flip-over
Lerret
Lydanlegg
Lydsystem
Lysanlegg
Mikrofon
Projektor
Projektor / TV
Rullestolvennlig
Scene
Utendørs terrasse
Wifi

Aktiviteter

Akevittsmaking
Champagnesmaking
Cognacsmaking
Inne- og utendøraktiviteter i samarbeid med eventbyråer
Teambuilding
Vinkurs
Vinsmaking
Whiskysmaking
Ølkurs
Ølsmaking

Konferanse- og møterom

Samfunnssalen
Samfunnssalen (540m³)
Bankett
550
Kino
640
Klasserom
350
U-bord
90
Møtebord
-
Mottagelse
-
Torggata Konferanse (80m³)
Bankett
70
Kino
38
Klasserom
38
U-bord
34
Møtebord
34
Mottagelse
-

Beliggenhet

Flyplass
45km
Flytog
500m
Flybuss
500m
Parkering
300m