Stortorvest Gjæstgiveri

Stortorvest Gjæstgiveri

Grensen 1, Oslo

Vi skreddersyr gjerne deres kurs & konferanse tilpasset deres ønsker og behov.

Våre lokaler passer for 4 til 120 personer.

Midt i sentrum ligger et av Oslos eldste bygg, og her har mennesker møttes siden tidlig 1700-tall.

Vi tilbyr møterom i hjemmekoselige omgivelser. Alle konferansepakker inkluderer lokalleie og standard møteutstyr som projektor, lerret, internettilgang, flipover, skriveblokker og penner. Kaffe og annen pauseservering settes opp som buffét.

Kombiner gjerne konferansen med en hyggelig 3-retters middag med god drikke!

Alle pakkene inkluderer:
2 retters lunsj servert i restauranten 1. etasje
Penner
Skriveblokker
WiFi
Projektor
Lerret
Whiteboard/ Flipover

For kun leie av møterom uten servering, gjelder egne priser.

Kapasitet

I Gamlas hovedsal passer det best med antall opp til ca. 80 med julebordsoppsett, og ca. 70 med buffét-servering. Vi kan få plass til maks 100/90, men da må man være klar over at man sitter en smule trangt.
Dersom vi også dekker opp bordene i bar-delen av lokalet kan vi få plass til noen flere, og vi har da satt en maks grense for bespisning med sitteplasser til alle på 110 personer.
Ved antall opp til 150 kan vi tilby stående buffét, med en del sitteplasser og bord tilgjengelige (ikke til julebord).
Gamla har for konserter plass til opp til 250 personer, inkludert band og betjening.

Event, arrangement og selskap

Skal bedriften din feire en spesiell anledning, holde en kick-off, avslutte en konferanse med en bedre middag, eller rett og slett bare ha en fest for å være sosiale, så har vi et variert tilbud her hos oss!

For grupper fra 20 personer og opp serverer vi 3-retters middager i egne lokaler i våre koselige stuer i 2. etg. (i julebordssesongen gjelder andre betingelser). Ønsker dere en høytidelig middag med kongebord og hvit duk i tradisjonsrike omgivelser er dette lokalet for dere!

Er dere litt flere - fra 45-80 personer - så kan vi også tilby Gamla, hvor man i tillegg til mulighet for å servere tapasbord/julebord med lutefisk og pinnekjøtt, også har tilgang til fullt lydutstyr og scene for eventuell underholdning eller presentasjon, og en velfylt bar betjent av våre dyktige bartendere. Når det er varmt og fint ute om sommeren har man også fra Gamla tilgang til bakgården, hvor vi ved enkelte anledninger også åpner opp utebaren. Tapasbord kan også serveres som stående buffet, og vi kan da ta imot opp til ca. 150 personer med matservering.

Restaurant og bar

Tradisjonsmat med moderne vri i et av Oslos eldste lokaler.

Våre hyggelige servitører og dyktige kokker har fokus på kvalitet og spennende smaksopplevelser. Vi har ulike menyer til ulike behov og kvalitetsviner i de fleste prisklasser.

Konferansekapasitet

Møterom
9
Grupperom
5
Kino
120
Klasse
70
U-bord
48
Styrebord
40
Stående mingel
250
Spiseplasser
300

Fasiliteter

Bar
Cafe
Flipchart/whiteboard
Flip-over
Lerret
Projektor
Pub
Restaurant
Whiteboard
Wifi

Beliggenhet

Stortorvets Gjæstgiveri ligger midt i sentrum av Oslo. Nærmere beskrivelse er: ved Stortorvet, nabo til Glassmagasinet og et steinkast unna domkirken eller Karl Johan.

Flyplass
49km
Flytog
250m
Flybuss
250m