Stratos Konferanse og Selskapslokaler

Stratos Konferanse og Selskapslokaler

Youngstorget 2A, Oslo

Stratos er et ettertraktet kurs- og konferanselokale som kan brukes til alt innen møte, kurs og konferanse – i tillegg til at lokalene leies ut til private feiringer og firmaevents for 20-280 personer. Med panoramautsikt over hele Oslo fra hele lokalet er du garantert en fantastisk opplevelse. 

Stratos kan brukes til blant annet: 

-          Kurs og konferanse

-          Workshop og seminar

-          Messe og utstilling

-          Frokostmøte

-          Foredrag

-          Produktlansering

-          Bryllup og private selskap

-          Firmafest og bankett

Lokalet har en kapasitet på 50-235 sittende personer (maks 280 stående). 

Byens beste utsikt

Stratos tilbyr et helt unikt konsept med flotte lokaler på toppen av Folketeaterbygningen i Oslo sentrum. Rundt bygget er det en takterrasse på 260 kvm som gir en spektakulær panoramautsikt over hele hovedstaden. Herfra ser du blant annet fjorden, Holmenkollen og Operaen. 

Konferanselokalene til Stratos er fordelt over to plan, noe som gir en stor fordel ved for eksempel heldagsarrangementer. Lokalene kan enkelt og uforstyrret rigges om fra konferanse til lunsj/middag mens deltakerne benytter seg av den andre etasjen eller nyter utsikten fra takterrassen.

Personlig planlegger

En personlig planlegger hjelper deg med å planlegge hele dagen og koordinerer alt for deg. Ingenting overlates til tilfeldigheter. Stratos har toppmoderne teknisk utstyr innen både lys, lyd og bilde av høy standard. 

Kurs og konferanse

Stratos har lyse og innbydende lokaler som passer alle typer møter, kurs og konferanser. Lokalene tilpasses og rigges til etter behov, og det er også tilgang til ulike praktiske grupperom/møterom samt et eget utstillingsområde. 

Bankett og festmiddag

Avslutt fagdagen med en skikkelig festmiddag! På Stratos får du et heldagsarrangement med frokost, lunsj og middag hvis du ønsker. Konferansedeltagerne kan oppholde seg på takterrassen eller i den andre etasjen mens lokalet gjøres om til et festlokale for firmafest, julebord eller bankett.

Fasiliteter

Lokalet har toppmoderne utstyr og AV-løsninger med blant annet nyeste type lydanlegg, projektor, gratis trådløst nettverk.

Stratos er fordelt over to plan, noe som gir en stor fordel ved heldagsarrangement. Innregistrering, garderobe og mingling kan foregå i den ene etasjen, mens selve konferansen finner sted i den andre. Omrigg fra konferanse til lunsj/middag kan gjøres uforstyrret mens deltakerne benytter seg av den andre etasjen eller takterrassen på 260 m2.

Hele 12. etasje omkranses av en takterrasse som gir et fantastisk blikk over hele byen. Terrassen kan brukes til pauser, mingling, lunsj og middag. Maks antall sitteplasser på terrassen er 100.

Aktiviteter

Stratos har mange samarbeidspartnere og kan hjelpe til med å finne både hoteller i nærområdet og aktiviteter før eller etter eventet.

Event, arrangement og selskap

Stratos er et allsidig lokale som fungerer vel så bra til selskap som til konferanse. I tillegg har lokalet en ekstra faktor som gjør det til et top notch selskaps- og konferanselokale; en stor takterrasse i 12. etasje med en spektakulær utsikt over hele Oslo.

Her kan du arrangere heldagskonferanser med middag/bankett på kvelden og alle typer selskap, som for eksempel bryllup, julebord, sommerfest, konserter og så videre. Med eller uten bespisning – privat eller i firmasammenheng.

Restaurant og bar

God mat er viktig for et vellykket arrangement. Stratos tilbyr derfor egne konferansepakker i tillegg til både 3- og 5-rettersmenyer, fingermat og ulike tapasmenyer. Det er også mulig å bestille annen mat.

Konferanse- og møterom

Stratos Konferanse og Selskapslokaler
Stratos Konferanse og Selskapslokaler (550m³)
Bankett
210
Kino
235
Klasserom
160
U-bord
75
Møtebord
100
Mottagelse
300

Beliggenhet

Stratos ligger sentralt i Oslo sentrum på toppen av Folketeaterbygningen (på Youngstorget). Det er gangavstand til Oslo S og all kollektivtrafikk, hoteller, spisesteder og severdigheter.

Flyplass
50km
Flytog
500m
Flybuss
800m
Parkering
100m