Tjuvholmen Sjømagasin

Tjuvholmen Sjømagasin

Tjuvholmen Allé 14, Oslo

"Kompetansesenteret" en samlebetegnelse.

Det består i praksis av restaurant, seafoodbar, fiskebutikk og konferanselokale. Vi ønsker å overføre kompetanse om sjømat til våre gjester.

Vi vil gjerne lære bort hvordan du best utnytter råvarene, litt teori om hvorfor fisk og skalldyr både er godt og nyttig, og om de ulike sjømatsesongene. For det er mange sesonger i havet, en for kråkeboller og en annen for hummer.Vi har derfor flere kokkekurs på menyen, beregnet både for store og små. Du behøver ikke være superkokk for å delta her - dette har alle utbytte av. Se hvilke kurs vi for tiden gjennomfører på aktiviteter.

Det mest benyttede lokalet til kompetanseutvikling hos oss er konferanserommet vårt. Se detaljer under arrangement og konferanser for mer utfyllende informasjon vedrørende lokalets kapasitet.

Aktiviteter

Kokkekurs for deg selv eller som gave til noen?

Her er de nye kursene våre for 2010. Ta gjerne kontakt med oss for eventuell booking, gavekort eller mer informasjon vedrørende kursene.

Vi kan på det sterkeste anbefale et kokkekurs i gave - en opplevelsesgave den heldige sent vil glemme.

Vi kan også skreddersy egne kurs for:
* Hele familien - en flott måte å samle alle på.
* Bedrifter og firmaer.
* Vennegjengen.

Vi ser frem til å ta i mot din forespørsel.

Restaurant og bar

Et opplevelsessenter for mat, fisk og skalldyr.

Hos oss passer alle inn. Ta gjerne kontakt med oss i forkant, så vil vi bistå deg med både råd og veileding til et hvilket som helst arrangement.

Du kan gjerne ha hele restauranten for deg selv, eller deler av lokalet. Vi har mange bruksområder, og tilpasser oss etter deres antall og behov i gruppen.

Kokkene på Tjuvholmen Sjømagasin er enige om at den enkleste råvaren ofte er det beste utgangspunkt for et godt måltid. De deler også et ønske om at vi sammen skal ta vare på Norges fantastiske ressurser og fisketradisjoner. Derfor har de laget en serie kurs som viser hvordan vi tilbereder både hverdagsmat og festmat basert på havets ressurser. Kokkene har lovet at kursene er enkle, og ikke krever store forkunnskaper. Se hvilke kurs som går under aktiviteter.

Konferansekapasitet

Grupperom
1
Klasse
39
U-bord
24
Styrebord
20
Bankett
300
Stående mingel
450
Spiseplasser
300

Fasiliteter

Bar
Chambre separe
Restaurant
Wifi

Aktiviteter

Matlagningskurs
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Flyplass
45km
Flytog
500m
Flybuss
500m
Parkering
50m