Villa Grande

Villa Grande

Huk aveny 56, Oslo

På Villa Grande har vi flere lokaler under samme tak. For eksempel gamle biblioteket og hagestuen som egner seg til både små og store arrangementer. Den herskapelige “Den Engelske Hagen” er litt større og egner seg godt for sommerfest eller seminar med direkte tilknytning til den frodige hagen. På sommerhalvåret er det også fint å sette opp telt utenfor. Dette forlenger rommet og gjør atmosføren mer sommerlig i frodige omgivelser. 

I tillegg til disse salene har vi Tårnværelse og Lysthuset som egner seg bra til mindre samlinger som styremøter eller andre møter. Her er det også herskapelig og pent, med vinduer som tar inn rikelig med lys. 

Alle lokalene har store vinduer som gir rikelig med lys inn, det er god takhøyde og arkitekturen er bevart. Med mye historie i veggene er dette en spennende, koselig og mektig plass å arrangere samligner. 

Hos oss på Villa Grande kan både du og dine gjestene senke skuldrene og være gjest i deres eget selskap – enten dere er 10 eller 1000 personer. 

Kapasitet

Vi arrangerer alt fra små til store selskap på Villa Grande. Er man mange mennesker bruker vi flere av salene og/eller telt i hagen. Dette egner seg best på sommerhalvåret da temperaturen avgjør trivselen og fasilitetene ute i teltet. 

Skal du gifte deg eller ha sommerfest med jobben, konferanse og liknende er dette en perfekt lokasjon. Er man mellom 70 og 150 personer har man som regel stor frihet til oppdekking, pynt, scene og annet man behøver i tillegg. 

Vi setter gjerne opp bar ved de tilfellene det er aktuelt og vi har ulike pakkeløsninger avhengig av hva ditt selskap behøver. 

Se våre pakkeløsninger til eksempelvis bryllup, se https://sult.no/bryllup/.

 

Fasiliteter

På Villa Grande er det en Kafé som er åpen for alle tirsdag - søndag. Her får du deilig lunsj og bakevarer. 

Museet er åpent for besøkende på dagtid og for private og lukkede selskap leier du selskapslokalene - dagtid eller kveldstid. Det finnes også mindre møterom og lokaler i huset. 

Aktiviteter

Det er ingen direkte tilknyttet aktiviteter på Villa Grande, men vi setter gjerne opp aktivitetsplan sammen med kunde. 

Det er ca. 100 meter ned til Huk badestrand som gjør det mulig å ha aktiviteter utendørs, eller du kan planlegge for team building og liknende i hagen. 

 

Event, arrangement og selskap

Vila Grande passer både til dag og kveldsarrangementer. Tirsdag til søndag holdes cafeen åpen, men det er absolutt mulig å ha andre samlinger hos oss pararelt med åpningstidene. 

Restaurant og bar

På Villa Grande er det Kafé åpen for alle, tirsdag til søndag ellers settes det opp privat bar ved spesielle anledninger i lukkede selskap. 

Ingen restaurant på Villa Grande.

Konferansekapasitet

Møterom
6
Grupperom
6
Kino
70
Klasse
50
U-bord
200
Styrebord
70
Bankett
600
Stående mingel
1000
Spiseplasser
600

Fasiliteter

Bar
Cafe
Chambre separe
Gratis parkering
Lerret
Lydanlegg
Lydsystem
Lysanlegg
Mikrofon
Parkering
Projektor
Rullestolvennlig
Scene
Utendørs terrasse
Videokonferansesystem
Whiteboard
Wifi

Beliggenhet

Villa Grande ligger 10 minutter fra Oslo sentrum. Vi er plassert på tuppen av Bygdøy i frodige omgivelser. Det er kort vei ned til stranden og det er flere grøntarealer rundt om. 

Det er enkelt å komme seg hit med offentlig transport og det finnes gratis parkering i tilknyttning til huset. 

Flyplass
56km
Togstasjon
4km
Flytog
4km
Flybuss
4km
Sentrum
5km
Parkering
10m
Golfbane
1.1km
Skianlegg
14km
Badestrand
100m