Scandic Maritim i Haugesund

Scandic Maritim i Haugesund

Åsbygaten 3, Haugesund

Idyllisk beliggenhet i Smedasundet i Haugesund, bare 15 minutter fra flyplassen. Nær offentlig transport og sentrum.

Hotellet vårt er ideelt for møter og forretning, men passer også svært godt for en ferie. Nær sjøen, shopping og mange forskjellige arrangementer å velge mellom året rundt. Haugesund er kjent for et rikt kulturliv med mange årlige arrangementer. Hvis du ønsker utendørsaktiviteter finnes det sandstrender, fossefall og løyper for fotturer.

Service Vi ønsker å gi deg en god mat- og drikkeopplevelse når du bor hos oss. Med restauranter og barer som Naustet Spiseri, Café René og Kompasset bar, håper vi at vi har noe for enhver smak. Vi tilbyr en flott beliggenhet, gode parkeringsmuligheter og moderne gjesterom, i tillegg til 19 møterom i forskjellige størrelser.

Fasiliteter

Vi har hotellrom for et hvert behov. Rommene er innredet med maritime detaljer eller innredet med et film- / kulturtema - tilpasset ditt behov enten du er på jobbreise eller på en hyggelig weekendreise. Mange av våre rom har sjøutsikt og balkong med nydelig utsikt. Romservice.

Aktiviteter

Fritiden er gull verdt! Enten du er på tur med familie, venner eller er på jobbreise. Ønsker du noe ekstra - da tilbyr Haugesund-regionen noe for enhver smak. Her finnes alt fra golf, velvære, spennende naturopplevelser og selvfølgelig noe for den kulturinteresserte. Avstanden mellom frådende hav, turløyper fjorder, og snødekkte fjellsider er kort. Hotellet ligger ca 35 minutters kjøring fra Sommerbyen Skudeneshavn som har en idyllisk trehusbebyggelse. Haugesund er også kjent som en av Norges beste shopping byer - så du finner garantert noe for din smak og dine interesser.

Alt det spesielle vi har å tilby våre kurs- og konferansegjester av opplevelser er for enhver smak og interesse: Naturopplevelser. Ekstremutfoldelser. Utvalgte spesialopplevelser. Vandring i historiske- og moderne spor.

Event, arrangement og selskap

Vi har restauranter og lokaler som passer for enhver anledning som f.eks.: Dåp, bryllup, banketter eller selskaper. Her tilpasses den proffe serveringen til anledningen slik at det blir en minneverdig opplevelse.

Restaurant og bar

MAT I HAVGAPET

Det handler om sterke tradisjoner, sterk stolthet og sterk kvalitetsgaranti når vi velger lokalmat, lokale produsenter og lokale leverandører. Noen få eksempler fra oss: Salma-laks fra Bømlo og Spekemat fra Åkrafjorden.

Noen ganger tenderer det fullkomne måltid helt opp mot livets absolutte høydepunkter. Alt sammen har å gjøre med tid, sted og sinnstemning. Pluss varme og god forstand hos vertskapet. Det er nettopp derfor vi på dette området alltid er på tå hev.

Hotell som vil opp og frem her i verden velger sitt kjøkkenmannskap fra øverste hylle. Vi, for vår del, dekker våre bord over hele linjen - fra de mest lokal-rustikke omgivelser til det avansert urbane, inkludert en gourmet-restaurant i den absolutte toppklasse. Innertiere hos oss er fornøyde gjester. Ikke mer - og aldedes ikke mindre.

Vi har restauranter og lokaler som passer for enhver anledning som f.eks.: Dåp, bryllup, banketter eller selskaper. Her tilpasses den proffe serveringen til anledningen slik at det blir en minneverdig opplevelse.

Konferansekapasitet

Møterom
19
Kino
870
Klasse
480
U-bord
40
Styrebord
50
Bankett
700
Spiseplasser
430

Hotellkapasitet

311
Hotellrom
550
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Business senter
Cafe
Parkering
Restaurant
Romservice
Wifi

Aktiviteter

Bowling
Båttur
Gokart
Golf
Golfsimulator
Grillaften
Matlagningskurs
SPA
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Scandic Maritim Hotel er et utmerket kurs/konferanse- og forretningshotell idyllisk beliggende ved Smedasundet i Haugesund.

Flyplass
13km
Golfbane
7.8km
Badestrand
8km