Preikestolen BaseCamp

Preikestolen BaseCamp

Preikestolvegen 521, Jørpeland

Opplevelser du vil dele - møter, kurs og samlinger
Perfekt for styremøter, teambuilding, prosjektgrupper og ledersamlinger
– i fantastiske omgivelser kun 30 minutter med bil fra Stavanger.

Legg neste møte eller kurs til storslåtte Preikestolen BaseCamp, like spektakulær sommer som vinter. Hos oss får dere moderne møte- og kursfasiliteter i naturskjønne omgivelser med gode måltider tilpasset ditt behov og budsjett, hvor vi i fellesskap finner frem til den beste opplevelsen for dere.

Vi har spesialisert oss på å designe og levere naturbaserte opplevelser med teambuilding og utendørsaktiviteter for de som vil forsterke lagfølelsen og opplevelsen. Våre gruppeaktiviteter passer for grupper mellom 4-50 personer og inneholder aktiviteter med relasjonsbygging, puslespill, konkurranse og fysiske utfordringer.

Bli inspirert i nye omgivelser
Noen ganger har man behov for å komme seg litt vekk – løfte blikket, hente inspirasjon og trekke ut av de vanlige møterommene. Ta med medarbeidere eller kunder på en annerledes opplevelse med møter og teambuilding, og skap felles historier som blir limet i hverdagen når man er tilbake på jobb.

Vår erfaring er at kommunikasjon og samarbeid blir noe helt annet når man er borte fra kontoret, og enda sterkere ute i vakker natur med felles opplevelser. På Preikestolen BaseCamp ligger alt til rette for nettopp det. Her er du tett på naturen, du kan senke skuldrene, puste inn frisk luft og jobbe uforstyrret. Alt dette kun 30 minutter fra Stavanger.

Våre møterom er utstyrt med projektor, lerret og flippover. Dere får, om ønskelig, servert frukt, kaffe/te og dagens bakst på møterommet. Lunsj og middag finner sted på Fjellstua.

Rutiner grunnet koronasituasjonen

Vi har iverksatt en rekke smittevern-tiltak og renholdsrutiner, slik at det skal være trygt å møtes hos oss. Vi har fleksible møterom og bygg tilpasset ulike behov, og tilrettelegger bord og stoler med minimum 1 meters avstand mellom hver møtedeltager. Legg gjerne deler av samlingen utendørs (eks walk-and-talk, eller teambuilding), vi har nok av plass.

Aktiviteter

Teambuilding
Preikestolen BaseCamp er plassert i hjertet av Fjord Norges spektakulære natur, noe som gjør det til den perfekte lokasjonen for å komme sammen, og nyte kvalitetstid ute.

Vi har laget unike, morsomme og spennende utendørsaktiviteter som kan bli tilpasset for familier, venner, kollegaer og skoleklasser. Våre gruppe- og teamaktiviteter passer for grupper mellom 4-50 medlemmer og inneholder aktiviteter med relasjonsbygging, puslespill, konkurranse og fysiske utfordringer.

Alle våre teambuilding-aktiviteter utføres av erfarne aktivitetsledere fra Outdoorlife Norway. Gruppeaktivitetene tar plass utendørs i naturen rundt Preikestolen BaseCamp, slik at deltakerne kan nyte den friske og fantastiske naturen. Aktivitetene kan enkelt kombineres med overnatting og våre møterom.

Konferansekapasitet

Møterom
3
Grupperom
1
Kino
48
Klasse
32
U-bord
15
Styrebord
25
Spiseplasser
72

Hotellkapasitet

28
Hotellrom
24
Hytter
84
Sengeplasser

Fasiliteter

Bar
Cafe
Parkering
Restaurant
Wifi

Aktiviteter

Grillaften
Kajakk
Kano
Matlagningskurs
SUP – Stand up padling
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Preikestolen BaseCamp, kun 30 minutter fra Stavanger, ligger idyllisk til ved Refsvatnet og hovedstien til Preikestolen. BaseCampen egner seg svært godt som base for et opphold på flere dager, med både aktive opplevelser til lands og til vanns i nærområdet, samt innholdsrike dagsturer til andre naturattraksjoner og urbane opplevelser. 

Flybuss
37km
Sentrum
10km
Parkering
200m
Golfbane
5km
Badestrand
400m