Clarion Hotel Stavanger

Clarion Hotel Stavanger

Ny Olavskleiv 8, Stavanger

Clarion Hotel Stavanger, friskt og moderne, med et unikt personale er en befriende kontrast til byens ellers mer tradisjonelle hoteller. Med en høy beliggenhet sentralt i Stavanger, tilbyr vi en fantastisk utsikt over Stavanger og øyene rundt. Dette spennende hotellet vil appellere til de med en frisk, moderne og komfortabel livsstil.

Hotellet har restaurant, bar og 250 rom innredet i en frisk og moderne skandinavisk stil. Rommene er komfortable og praktiske. Alle senger er av høy kvalitet, med Duxmadrasser på alle rom. Vi har flere suiter og superiorrom for deg som vil ha det lille ekstra. I tillegg har vi 14 møterom, hvor vår største sal, Stavanger Hall tar 720 personer, med alt konferanseutstyr en måtte trenge.

I vår øverste etasje finner du vår Relax avdeling - Pust. Prøv vår sauna eller vår deilige jacuzzi mens du nyter panoramautsikt over Stavanger!

Over alt på hotellets vegger finner du kunst av Kjell Pahr Iversen.

Stavanger by har mye å by på, alt fra eksklusive butikker til herlige revyer. Ta en guidet tur rundt i Stavanger eller opplev en av Stavangers mange museer. En tur rundt i gamle Stavanger er hyggelig, mange gallerier og koselige håndverksbutikker vil du finne i dette området. Alt dette finner du i nær tilknytting til Clarion Hotel Stavanger.

Vi ønsker deg velkommen til Clarion Hotel Stavanger, nyt kunsten, musikken og maten
- Vi håper og tror du vil få et fantastisk opphold her hos oss!

Kapasitet

Clarion Hotel Stavanger er Stavangers mest moderne og beste konferanse hotell. Vi kan tilby alt innen teknisk utstyr, god planlegging og ikke minst en profesjonell gjennomføring. Vi prøver i tillegg å sette vårt personlige preg på ditt arrangement med god atmosfære, ansatte som bryr seg og ikke minst maten - der alt er laget fra bunnen av med de beste råvarer du kan tenke deg, vår egen konditor fra Frankrike lager desserten, så du kan være trygg på at middagen avsluttes med stil!

Fasiliteter

Du kan velge mellom 17 ulike romløsning med plass fra 2 - 720 personer. Vår store konferanse sal Stavanger Hall kan deles i 4 parallelle deler og sies å være en av landets mest fleksible. "Rosinen i pølsen" for mange er vårt styrerom i 14 etasje - utsikten gjennom vindusveggen gir en mektig utsikt av Stavanger og fjordene.

Event, arrangement og selskap

Går du med selskaps eller festtanker? Kick off eller bankett? Det er noe helt spesielt å arrangere en bankett eller et selskap på Clarion Hotel Stavanger. Fresht og moderne, et snitt av stilfull minimalsime og profesjonalitet. Du merker det når dere ankommer. Levende lys, summende stemmer, servitører som gjør klar, en smilende hovmester som tar i mot dere, lukten av mat i gangene. Du har forventinger, gjestene har forventinger - det vet vi, og vi overgår dem.

Vår festsal kan dekkes til fest for inntil 625 personer. Den moderne og stilfulle salen skaper en perfekt ramme for arrangementet. I vår restaurant kan vi dekke til 200 personer. I tillegg har vi tre ulike selskapslokaler, hvor man kan holde mindre middager i uforstyrrede omgivelser.

Vårt kundesenter hjelper deg å planlegge en perfekt mottagelse, fest, middag eller bankett. Vår kjøkkensjef setter sammen flotte menyer, og vi lager gjerne et forslag til deg basert på dine behov og ønsker. 2 eller 1000? Vi har lokalene. Vi har en total bespisningskapasitet på 1000 personer fordelt på 3. etasjer. Kontakt oss, så er det meste gjort.

Restaurant og bar

Vår bar og á la carte restaurant ligger side om side i hjertet av hotellet. Er du sulten og kunne tenke deg noe godt å spise? Vi har alt fra enkle småretter til utsøkte a la carte meny, med de beste råvarer, alt laget fra bunnen av.

Eller kanskje ønsker du rett og slett bare slappe av med god musikk og en kopp kaffe eller et glass vin, da er du hjertelig velkommen innom.

Kom å besøk oss i BareBra & restaurant!
Åpningstider Bar 2010:
Mandag - fredag kl.18.00 - 24.00
Lørdag kl. 14.00 - 01.00
Søndag kl. 18.00 - 23.00

Åpningstider Restaurant 2010:
Mandag - fredag kl.18.00 - 22.30
Lørdag kl. 14.00 - 22.30
Søndag kl. 18.00 - 22.30

Konferansekapasitet

Grupperom
5
Kino
720
Klasse
500
U-bord
200
Styrebord
440
Bankett
625
Stående mingel
1000
Spiseplasser
1000

Hotellkapasitet

250
Hotellrom
500
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Business senter
Cafe
Lobbybar
Parkering
Pub
Relax avdeling
Restaurant
Romservice
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Båttur
Golf
SPA
Vinsmaking

Beliggenhet

Clarion Hotel Stavanger, med en høy beliggenhet sentralt i Stavanger, tilbyr vi en fantastisk utsikt over Stavanger og øyene rundt. Dette spennende hotellet vil appellere til de med en frisk, moderne og komfortabel livsstil.

I tillegg ligger vi nær Stavanger Lufthavn sola, ca. 15 minutter med taxi og ca. 5 minutt til fots til buss- og togterminal.

Flyplass
15km
Flybuss
50m
Flybuss
400m