Quality Airport Hotel Stavanger

Quality Airport Hotel Stavanger

Sommeveien 1, Sola

Velkommen til Quality Hotel Stavanger Airport

Quality Airport Hotel Stavanger regionens største og mest moderne kurs- og konferansehotell med de beste og mest smilende medarbeiderne.
Vår Konferanseavdeling består av 19 møterom og har totalt plass til 1000 konferansedeltagere. Les mer under fanen event og fasiliteter.

Hotellet har 273 rom med totalt 535 sengeplasser og ligger sentralt plassert i forhold til Stavanger Lufthavn, Stavanger sentrum, Forus, Tananger og Sandnes. Hotellet ligger i rolige og trivelige omgivelser nær Sola stranden, flymuseet og ruinkyrka for å nevne noe.

Kapasitet

Vår Konferanseavdeling består av 19 møterom og har totalt plass til 1000 konferansedeltagere. Les mer under fanen event og fasiliteter.

Hotellet har 273 rom med totalt 535 sengeplasser

Aktiviteter

Hotellet ligger i rolige og trivelige omgivelser nær Sola stranden, flymuseet og ruinkyrka for å nevne noe. I tillegg har hotellet et godt samarbeid med ulike aktivitetsarrangører og event-selskaper.

Event, arrangement og selskap

Søndagsbuffet: En buffet som virkelig bugner medet rikelig utvalg av varm og kaldretter.

Bryllup: Med et stort utvalg i lokaler og lang erfaring bistår vi med planleggingen med brudeparet i forkant, er behjelpelig med blomsterdekorasjoner og bordplassering med mer.

Konfirmasjon: Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Airport Hotel Stavanger med en velsmakende konfirmasjonsbuffet i en av våre mange selskapslokaler eller i vår restautant.

Minnestund I et av våre lokaler dekker vi opp med hvite duker og hvite lintøyservietter for en verdig markering. Vi bestiller gjerne blomster etter ønsker.

Restaurant og bar

Går du matveien et øyeblikk vil du se at vi gjennomgående har lagt inn "det lille ekstra" i kvalitet og kreativitet. Vi ønsker til enhver tid å fremstå som et hotell med et særdeles godt kjøkken, og er opptatt av å kunne tilby deg måltider som overgår dine forventninger. Hotellet tilbyr: festmenyer, 3-rettere, ala carte, småretter, kveldsbuffet, lunchbuffet, tapasmenyer med mer.

Konferansekapasitet

Grupperom
5
Kino
700
Klasse
500
U-bord
500
Styrebord
1000
Bankett
1000
Stående mingel
1000
Spiseplasser
400

Hotellkapasitet

273
Hotellrom
535
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Business senter
Cafe
Lobbybar
Nattklubb
Parkering
Pub
Restaurant
Romservice
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Badeland
Bowling
Båttur
Cognacsmaking
Fjordcruise
Gokart
Golf
Golfsimulator
Grillaften
Havfisketurer
Helikoptertur
Matlagningskurs
Paintball
Quiz
Ridning
Teambuilding
Tennis
Vinsmaking
Ølsmaking

Beliggenhet

Hotellet ligger sentralt plassert i forhold til Stavanger Lufthavn, Stavanger sentrum, Forus, Tananger og Sandnes. Hotellet ligger i rolige og trivelige omgivelser nær Sola stranden, flymuseet og ruinkyrka for å nevne noe.

Flyplass
1km
Flybuss
100m
Sentrum
1km
Golfbane
500m
Badestrand
200m