Quality Hotel Residence

Quality Hotel Residence

Ole Bulls Gate 5, Sandnes

Alle hotellrom er totalrenoverte i april 2011.

Quality Hotel Residence er en del av et multisenter med shoppingsenter, hotell og kino i samme bygning- dette gir deg som gjest et mangfold av muligheter under samme tak.

Hotellet ligger midt i Sandnes sentrum, 15 minutter fra Stavanger Lufthavn Sola og 15 minutter fra Stavanger sentrum. Buss- og togstasjon rett utenfor hotellet og parkereringshus i forbindelse med hotellet.

Vår kurs og konferanseavdeling byr på 1400 m2 med stilfulle og fleksible møterom og fellesområdet. Vi har 2 store saler med kapasitet på opptil 350 personer i hver, og disse kan deles i mindre enheter. Unikt på hotellet er at man kan benytte kinosaler til plenumsaler på dagtid.

Vi kan tilby følgende:
. Gratis parkering i Amfi parkeringshus.
. Kun 15 minutter fra både Stavanger lufthavn og Stavanger sentrum
. Smakfull og fristende lunchbuffet.
. Erfarne, smilende, energiske og serviceinnstilte medarbeidere.
. Egen kursavdeling som er behjelpelig gjennom dagen med "hjelp på direkten".
. Lyse lokaler.
. Softis, popcorn , kake og frukt under kurset.
. Kaffe, te, frukt og kake på felles buffet.

Kapasitet

Vår kurs og konferanseavdeling byr på 1400m2 med stilfulle og fleksible møterom og fellesområder. Vi har 2 store saler med kapasitet opp til 350 personer i hver, og disse kan deles i mindre enheter. Unikt på hotellet, er at man kan benytte kinosaler til plenumsaler på dagtid

Fasiliteter

Hotellet har totalt 157 rom med totalt 310 sengeplasser fordelt på standard, twin, double & superior rom.Hotellets resepsjon ble i 2004 pusset opp i et stilfullt design, og 5.etg ble utbygd med 35 rom samt kurs & konferanse fasiliteter.

Alle rom har dusj/badekar, toalett, minibar og flerkanals- tv. Rommene har gode arbeidsmuligheter, med skrivebord, telefon og gratis trådløst internett.

Event, arrangement og selskap

Bryllup
Her på Quality Hotel Residence Sandnes har vi bred erfaring både når det gjelder organisering og gjennomføring av bryllup. Vi er behjelpelige med både lokaler og rom til alle slags selskaper. Vår bryllupsmeny er varierende og dekker alle ønsker, skulle det være noe vi ikke har eller noen spesielle ønsker er det bare å ta kontakt. Våre erfarne kokker og servitører vil gjøre alt for å gjøre denne dagen så perfekt som mulig.

Konfirmasjon
Fra barn til voksen. Konfirmasjonen er en av livets store begivenheter, ikke bare for konfirmanten, men også for familie og venner. Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Quality Hotel Residence Sandnes for denne spesielle dagen. Vi tilbyr en smakfull konfirmasjons-buffet som inneholder noe for alle.

Minnestund
Dette er en viktig markering på en dag med mye følelser, og vi ønsker de pårørende velkommen til minnesamvær på Quality Hotel Residence Sandnes. Vi dekker opp med hvitt lintøy og stearinlys. Blomster kan bestilles om ønskelig.

Jubileum/festmiddag
Man finner alltid en anledning til å feire. Om dette gjelder festmiddag, julebord, bryllupsdag, bursdag, firmafester eller reunion har vi lokaler og menyer som passer til alle ønsker.

Vår kjøkkensjef bruker friske, lokale råvarer og setter gjerne sammen en meny etter ditt ønske og budsjett. Ønsker dere noe å drikke til har vi ekspertise som hjelper til å setter sammen ei vinpakke. Våre fantastiske bartendere jobber hele natten om ønskelig for å gjøre festen til årets høydepunkt.

Restaurant og bar

Vår restaurant heter Spinneriet og har beliggenhet på gateplan ved resepsjonen. En innbydende A la Carte restaurant med godt utvalg av både mat og vin.
Fram mot jul har vi også lutefisktallerken å tilby i vår restaurant.

Konferansekapasitet

Grupperom
4
Kino
450
Klasse
350
U-bord
120
Styrebord
50
Bankett
350
Stående mingel
700
Spiseplasser
400

Hotellkapasitet

157
Hotellrom
324
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Parkering
Restaurant
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Bowling
Båttur
Gokart
Helikoptertur
Matlagningskurs
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Hotellet ligger midt i Sandnes sentrum, 15 min fra Stavanger Lufthavn Sola og 15 min fra Stavanger sentrum. Hotellet har egen shuttelbuss til flyplassen, buss- og tog stasjon rett utenfor hotellet og parkeringshus.

Flyplass
12km
Flybuss
50m
Golfbane
10km
Skianlegg
35km
Badestrand
13km