Scandic Airport Hotel Stavanger

Scandic Airport Hotel Stavanger

Flyplassvegen 226, Stavanger

Hotellet har en unik beliggenhet kun få meter fra ankomsthallen til Stavanger Lufthavn Sola. Hotellet har 189 rom og 10 ulike møterom. Flybuss, taxiholdeplass og parkeringsplass er like ved hotellinngangen.

Beliggenheten er også unik med sin korte avstand til Solastranden, Sola Golfklubb, Flyhistorisk museum, Sola Kulturhus og mulighet for friluftsaktiviteter året rundt. Parkering ved P7 på flyplassen mot en avgift per døgn. Hotellet er miljøsertifisert etter verdens strengeste krav innen hotellbransjen og bærer miljømerket Svanen.

Kapasitet

Hotellet har 10 ulike møterom som er utstyrt med det siste innen AV-utstyr. Møterommene har kapasitet fra 8-200 personer.

Fasiliteter

Hotellet har 189 rom som alle har tilgang til dagslys. Hotellet har lagt stor vekt på universell tilgjengelighet og har dermed fått en tilpassning som er praktisk for alle, med og uten spesielle behov.

Restaurant og bar

I vår restaurant i 2. etasje serveres det a la carte syv dager i uken. Menyen er satt sammen av vår egen kjøkkensjef og er preget av lokale råvarer med internasjonal vri.

Det er også "lokalmat på menyen", en treretters meny som bruker sesongens lokale råvarer. Her tilbys det også et utvalg av småretter. Lunsjtilbudet har blitt utviklet i samarbeid med Gastronomisk Institutt i Stavanger og er basert på norske råvarer med vår egen vri.

Konferansekapasitet

Grupperom
3
Kino
200
Klasse
140
U-bord
50
Styrebord
16

Hotellkapasitet

189
Hotellrom

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Business senter
Lobbybar
Parkering
Restaurant
Romservice
Treningsfasilliteter
Wifi

Beliggenhet

Beliggenheten er unik med sin korte avstand til Solastranden, Sola Golfklubb, Flyhistorisk museum, Sola Kulturhus og mulighet for friluftsaktiviteter året rundt. Parkering ved P7 på flyplassen mot en avgift per døgn. Hotellet er miljøsertifisert etter verdens strengeste krav innen hotellbransjen og bærer miljømerket Svanen.

Flyplass
200m
Flybuss
15km
Sentrum
15km