Scandic Forum Hotel

Scandic Forum Hotel

Gunnar Warebergsgate 17, Stavanger

Scandic Forum Hotel er Rogalands høyeste hotell. Hotellet er bygget vegg i vegg med konferansesenteret Stavanger Forum. Hotellet er ideelt for kurs og konferanser i kombinasjon med incentives. Som nærmeste nabo står et nyoppført konferanselokale. Hotellet og konferansesenteret er integrert under samme tak. Hotellet er miljøsertifisert etter verdens strengeste krav innen hotellbransjen og bærer miljømerket Svanen.

Scandic Forum Hotel har velutstyrte rom, hvorav de fleste er romslige dobbeltrom med god arbeidsplass. Alle rommene er lokalisert fra 5. - 20. etasje, noe som gir en fantastisk utsikt over nærområde. I 20. etasje finnes to suiter som begge har vindu fra gulv til tak.

Værelsene er innredet i moderne stil og byr på førsteklasses komfort med bl.a. vannbåren varme som forhindrer tørr luft. Alle rom har flatskjerm TV, samt tilgang til bredbåndstilkobling, minibar og hårføner.

Kapasitet

Hotellet er ideelt for kurs og konferanser, med direkte tilgang til et populært konferanselokale for opptil 1700 personer.

Event, arrangement og selskap

Det er mulig til å leie restauranten i 21. etasje eller Hansons Fristelser i 2. etasje til private selskap.

Restaurant og bar

I 21. etasje ligger [:vju] Restaurant & Skybar.

Konferansekapasitet

Møterom
25
Kino
1700
Klasse
700
U-bord
80
Styrebord
100
Bankett
1000
Stående mingel
3000
Spiseplasser
1500

Hotellkapasitet

182
Hotellrom

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Business senter
Parkering
Restaurant
Romservice
Treningsfasilliteter
Wifi

Beliggenhet

Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser ved Mosvannet i Stavanger, et område vel egnet for mosjonering. Både flybuss og lokalbusser stopper like ved hotellet.

Flyplass
11km
Flybuss
2km
Sentrum
2km
Golfbane
11km