Scandic Stavanger Forus

Scandic Stavanger Forus

Bjødnabeen 2, Stavanger

Hotellet har en unik beliggenhet i næringsområdet på Forus. Lett tilgang til offentlig kommunikasjon og spennende shopping. Det tar kun 10 minutter fra Stavanger Flyplass og 10 minutter fra sentrum til det nye Scandic hotellet.

Velkommen til Scandic Stavanger Forus. Det nye hotellet har en sentral beliggenhet i næringsområdet på Forus, midt mellom Stavanger og Sandnes. Hotellet har 240 rom, flere små, mellomstore og store møtelokaler, gym, restaurant og bar og vil bli et naturlig møtested for alle som jobber og bor i området. Hotellets interiør vil gjenspeile Rogalands spennende oljehistorie, hvor naturmaterialer blandes med sort og gull. Velkommen til Scandic Stavanger Forus.

Kapasitet

Hotellet har 240 rom, hvorav 24 rom er spesialtilpassede handikaprom. 26 av rommene er connecting rom, hvor rommet kan knyttes til et naboværelse.

Det er smart å legge konferansen til Scandic Stavanger Forus! Hotellet er stort og moderne konferansehotell med grupperrom, styrerom, plenumssaler og flotte fellesområder. Vi tilbyr konferansepakker for grupper opp mot 500 personer i kinooppsett. I tillegg har vi en rekke små, mellomstore og store konferanserom som passer til alle slags møter og samlinger. Alle våre møterom har teknisk høy kvalitet og svært god ventilasjon. Alt fra trådløst internett, trådløs teleslynge ved behov, prosjektor og annet audiovisuelt utstyr finner du i alle møterom, og vårt mål er at alt av utstyr skal være enkelt å bruke. Hotellet har totalt 17 møterom.

Event, arrangement og selskap

Stor sal med plass opp til 400 i selskap/bankett.

Restaurant og bar

I vår restaurant serveres frokost, lunsj og middag. Vi ønsker å gi våre gjester en god start på dagen, og kan friste med over 100 forskjellige ingredienser på vår frokostbuffet, i tillegg til en rekke økologiske produkter. Lunsjen på Scandic er satt sammen av friske råvarer med en sunn tanke bak, uten at det skal være kjedelig. Vi gir en smakebit både fra Norge, Middelhavet og Asia på buffeten, samt smakfulle supper og deilige dessertvarianter. På Scandic har kokken Jamie Oliver fått lov til å sette preg på maten vår, og både barn og konferansegjester får glede av Jamies originale oppskrifter.

I tillegg til restauranten får hotellet en hyggelig lobby bar og lounge. Her kan du slappe av mellom slagene i møtelokalet og nyte en kaffè latte eller en iskald øl etter en hektisk dag, eller stikke innom for en hyggelig matbit i løpet av dagen.

Konferansekapasitet

Grupperom
7
Kino
600
Klasse
420
U-bord
120
Styrebord
60
Bankett
450
Spiseplasser
450

Hotellkapasitet

240
Hotellrom
475
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Lobbybar
Parkering
Restaurant
Treningsfasilliteter
Wifi

Beliggenhet

Hotellet har en unik beliggenhet i næringsområdet på Forus Øst. Lett tilgang til offentlig kommunikasjon og spennende shopping. Det tar kun 10 minutter fra Stavanger Flyplass, 10 minutter fra sentrum og 10 minutter til Sandnes sentrum til det nye Scandic hotellet.

Flyplass
5km
Flybuss
700m
Sentrum
10km
Golfbane
3km