Strömstad Spa & Resort

Strömstad Spa & Resort

Kebalvägen 229, Strömstad

Lyst til å oppleve den svenske vestkysten? Dette resortet ligger ved Nötholmen i Strømstad, 10 meter fra sjøkanten og en deilig spasertur fra sentrum. Her er det enkelt å trives, enten man er på ferie eller på konferanse. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.

Spaopplevelser
Jenteturen, utdrikningslaget eller den sårt tiltrengte kjæreste-weekenden? Spa-behandlingen her er viden kjent, og noe å glede seg til selv for den mest kresne. Ta med deg forventningene, og kom.

Aktive opplevelser
Det er ikke mulig å kjede seg! Aktivitetstilbudet på resortet holder deg i ånde i flere dager, og vil du på sjøen eller golfbanen, er det i rusleavstand.

Kapasitet

Med vår kapacitet finns otroligt många möjligheter. Här har vi plats med 500 personer i samma lokal, ett stor antal grupprum och hälften av våra rum är sviter.

Fasiliteter

Vi har ett spa på 2000 m2 och ett hav av aktiviteter andra destinationer bara kan drömma om.

Aktiviteter

Vi har ett spa på 2000 m2 och ett hav av aktiviteter andra destinationer bara kan drömma om.

Vårt hotell ligger 10 meter från havet, med en härlig uteservering och en känsla av att vara på revieran. Nästan alla våra kringaktiviteter sker i anslutning av hotellet och vi utnyttjar det bästa av Strömstad och Bohuslän som cykelturer på koster, RIB turer i Skärgården eller en skaldjursafton på en egen ö.

Restaurant og bar

Ideen bak er like enkel som den er original: Med utgangspunkt i de bohuslänska råvarer, skaper vi spennende og nyskapende mat inspirert av det asiatiske og kaliforniske kjøkken. Derav navnet: Asiatisk Bohuslän California. ABC har plass til 400 personer, og har tre barer.

Resortet har også en palmedekorert uteservering ved havet med plass til ytterligere 300 personer. Dette er en kro, med amisjoner om å fungere like bra uansett om hensikten er romantiske møter, konferanselunsj, ”after beach” eller julebord.

Konferansekapasitet

Møterom
15
Grupperom
11
Kino
500
Klasse
300
U-bord
40
Styrebord
40
Spiseplasser
700

Hotellkapasitet

464
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Business senter
Massasje behandlinger
Parkering
Relax avdeling
Restaurant
Romservice
SPA
Svømmebasseng
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Bowling
Båttur
Golf
Grillaften
Kajakk
Quiz
Rebusløp
Seiling
SPA
Teambuilding
Vann-aktiviterter, RIB mm

Beliggenhet

Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.