Konferansehotell, konfernselokaler og møterom i Trondheim

For møter, konferanser, event, kick off eller andre typer av arrangement i Trondheim

Vennligst velg en destinasjon først

Anbefalte møte - og konferansesteder

EVENT.NO - Eventbyrået som leverer kundene unike opplevelser!
EVENT.NO - Eventbyrået som leverer kundene unike opplevelser!
Vi gir dere inspirerende opplevelser med det lille ekstra fra start til slutt på konferanser, møter, kurs, firma- og kundearrangementer.

Konferanse i Trondheim

Stort utvalg av møtelokaler, konferanselokaler og møterom i Trondheim. Du får alltid den beste prisen på din konferanse eller møte i Trondheim på Konferanse.no, da vi ikke er et mellomledd mellom deg og konferansestedet, vi formidler kun forespørselen. Deretter konkurrer konferansestedene for å få akkurat deg som kunde inn på stedet.

Trondheim er offisiell norsk kongressby, med et godt utvalg av hoteller og møtesentre. Flyplassen i Trondheim, Værnes ligger kun 30 minutter fra Trondheim sentrum. Her er det mange direkteflyvninger fra andre Europeiske byer. De fleste ligger i selve Midtbyen, hvor det finnes mer enn 25 hoteller med over 4000 hotellrom innen 5-10 minutters gangavstand. Samtlige av byens hoteller tilbyr lokaler for møter og sammenkomster. Du finner et utbud av konferansehotell, konferansesenter, kurslokaler, konferanselokaler i Trondheim her.

Et utvalg av våre møte- og konferansesteder i Trondheim