Thon Hotel Horten

Thon Hotel Horten

Jernbanegate 1, Horten

Legg dine faglige arrangementer til oss!

Vi hjelper deg til et vellykket arrangement når du skal samle kollegaer, forretningsforbindelser eller bransjefolk, holde kurs, konferanser eller møter, enten du representerer en bedrift, offentlig virksomhet eller frivillig organisasjon.

Hotellet ligger i sentrum av Horten by, midt i Vestfold fylke, bare en times kjøring fra Oslo, Akershus, Buskerud, Telemark og Østfold. Hotellet har kapasitet til å ta fra 2- 200 deltakere på konferanse. Vi har en stor konferansesal som kan deles inn i to møtesaler ved behov. Her er det montert nytt lydanlegg med trådløse mikrofoner. Vi har to flotte, lyse møtelokaler i hotellets 2. etg. med store vinduer og god utsikt utover fjorden. Vår Bankettsal kan benyttes til både selskap og konferanser. Salen har to tilhørende sittegrupper i to rom ved siden av som også kan skilles av som egne grupperom. Hotellet har også separate grupperom i tillegg til møterom.

Fasiliteter

Hotellet har 100 rom med 179 senger. Hvor av 65 av rom og bad er nylig totalrenovert. Hotellet har ulike romkategorier som både singelrom, dobbeltrom og businessrom. Hotellet har egen bar og à la carte restaurant med uteservering om sommeren. Det er gratis trådløst internett på hele hotellet. Hotellet har også stor gratis gjesteparkering. Du kan nyte aromaterapi, massasjer og hudbehandlinger hos Det Rene Liv. 

Aktiviteter

Aktiviteter i Horten og omegn

Den idylliske beliggenheten ved fjorden inviterer til fiske, bading og båtturer. På land finnes flotte tur- og sykkelstier gjennom et historisk kulturlandskap.

Karljohansvern

På Karljohansvern, opprinnelig Horten Verft tilbys det omvisning der publikum får en innføring i verftets historie. Karljohansvern har vakre friområder som innbyr til turer enten til fots eller på sykkel. På Karljohansvern ligger Hortens to største museer; Marinemuseet og Preus fotomuseum hvor vi er behjelpelig til å ordne gaid for større grupper.

Vestfold Bowling/ Lazerworld
Kun et par km sør for hotellet finner du Trimhuset Horten og Vestfold Bowling. Foruten et flott treningssenter, har du her muligheten til å bowle og leke deg litt i Lazerworld. Her finner du aktiviteter som passer for hele familien.

Horten Kino
Vi i Horten er stolte av vår splitter nye og moderne kino beliggende midt i sentrum av byen og bare 5 minutters gange fra hotellet. Kinoen er utstyrt med 4 forskjellige saler, og tilbyr première filmer i alle genre. 

Event, arrangement og selskap

Når du har noe å feire

Vi er gjerne din samarbeidspartner ved selskapsarrangementer. Enten det gjelder barnedåp, konfirmasjon, bryllup eller minnesamvær ordner vi det praktiske med oppdekking og menyer alt etter hva dere selv ønsker. Vi har flere lokaler av ulik størrelse som egner seg til lukkede selskap, og som kan gi den perfekte stemningen.

Restaurant og bar

The Restaurant  

The Restaurant er hotellets á la carte restaurant, hvor det kan dekkes til 150 personer. Restauranten er nyoppusset, hvor alt fra gulv til tak er byttet ut.

Frokosten serveres også i restauranten og her nyter man en stor frokostbuffé i lyse trivelige omgivelser. Best Western har en egen frokostkonsept, Best Breakfest By Tina. Som gir en unik frokostopplevelse. I tillegg til den klassiske frokostmenyen, er buffebordet dekket med spennende godsaker signert Tina Nordström.  

Konferansekapasitet

Grupperom
5
Kino
200
Klasse
150
U-bord
75
Styrebord
120
Bankett
130
Stående mingel
200
Spiseplasser
150

Hotellkapasitet

100
Hotellrom
179
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Massasje behandlinger
Parkering
Restaurant
Romservice
SPA
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Aking
Bowling
Båttur
Golf
Grillaften
SPA
Teambuilding
Vinsmaking

Konferanse- og møterom

Chambre Separe
Chambre Separe (25m³)
Bankett
30
Kino
-
Klasserom
-
U-bord
30
Møtebord
16
Mottagelse
-
Fjordsalen
Fjordsalen (187m³)
Bankett
120
Kino
300
Klasserom
120
U-bord
40
Møtebord
40
Mottagelse
150
Grupperom 1
Grupperom 1 (12m³)
Bankett
-
Kino
-
Klasserom
-
U-bord
-
Møtebord
12
Mottagelse
-
Grupperom 2
Grupperom 2 (10m³)
Bankett
-
Kino
-
Klasserom
-
U-bord
-
Møtebord
8
Mottagelse
-
Karljohansvern
Karljohansvern (19m³)
Bankett
-
Kino
30
Klasserom
22
U-bord
18
Møtebord
12
Mottagelse
-
Løvøya
Løvøya (25m³)
Bankett
-
Kino
30
Klasserom
24
U-bord
18
Møtebord
12
Mottagelse
-

Beliggenhet

Horten er en hyggelig havne- og handelsby, rik på kultur- og naturopplevelser. Kommunen har en 40 km lang kystlinje mot Oslofjorden, og har vært fergested for sambandet Horten-Moss siden 1582. Horten har en sentral beliggenhet i Vestfold, og ligger nært hovedutfartsårer som både E18 og E6 rett over fjorden. Det er korte avstander til Vestfoldbanen, Sandefjord Lufthavn Torp og Rygge Flyplass. Kjøreavstand fra Oslo er ca. 1 time, Gardermoen 1,5 time.

Flyplass
45km
Flybuss
11km
Golfbane
2km
Badestrand
1km