Quality Hotel Grand Farris

Quality Hotel Grand Farris

Storgaten 38, Larvik

Dette komfortable hotellet ligger nær sentrum og jernbanestasjonen og tilbyr kostnadsfri frokost og internettilgang via Wi-Fi. Fra balkongen har du vakker utsikt over Larviksfjorden og havnen.

De luftige rommene på Grand Farris har eget bad med badekar og dusj i tillegg til TV og minibar. Enkelte av rommene har balkong med vakker utsikt over strandlinjen.

På fredag og lørdag kveld kan du danse natten lang på Hotel Grand Farris nattklubb eller smake på ferske lokale produkter med et måltid i hotellets restaurant.

Kun en kort kjøretur fra Quality Hotel Grand Farris finner du det historiske stedet Kaupang, en av Norges eldste byer fra vikingtiden

Restaurant og bar

Hotellet har egen ala carte restaurant, samt uteservering på hotellet sommerstid. Rett nede ved havnen i Larvik driver hotellet sin egen sommer restaurant PAKKHUSET. Der kan man nyte sjøen, maten og underholdning i helgene. Åpningstider fra 01. Mai til 31 august

Konferansekapasitet

Grupperom
4
Kino
200
Klasse
180
U-bord
40
Styrebord
50
Bankett
170
Stående mingel
220
Spiseplasser
220

Hotellkapasitet

91
Hotellrom
200
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Cafe
Lobbybar
Nattklubb
Parkering
Pub
Restaurant
Wifi

Aktiviteter

Bowling
Båttur
Fjordrafting
Golf
Grillaften
Laksefiske
Matlagningskurs
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Hotellet ligger perfekt til i Stogata i Larvik, vis a vi tog og jernabane stasjon. Fra hotellet er det kun få minutters gange til Larvik sentrum og til Larviks populære badestrand Batteritomta.

Flyplass
30km
Flybuss
50m
Golfbane
10km
Skianlegg
50km
Badestrand
300m