Scandic Park Hotel Sandefjord

Scandic Park Hotel Sandefjord

Strandpromendaden 9, Sandefjord

Scandic Park Sandefjord er et førsteklasses kurs- og konferansehotell. Hotellet, som er det største hotellet i Vestfold og blant de største i hele Østlandsområdet, har erfaring fra de fleste arrangementstyper og vet hvilke krav som stilles.

Hotellet gir deg store valgmuligheter og er fleksible i forhold til ulike behov. Hotellet kan tilby mange konferanserom i ulike størrelser med store luftige pausearealer i umiddelbar nærhet. Dyktige kursverter og vertinner passer på at ditt arrangement blir perfekt gjennomført.

Hotellet har egen Badeavdeling med saltvannsbasseng, moderne treningsstudio, basseng- og saltimer samt egen SPA-avdeling.

HJERTNES KULTURHUS
Hjertnessalen er Sandefjords største kino og konsertsal og godt tilrettelagt for større kongresser og landsmøter. I tilfeller hvor vår egen sal, Parksalen blir for liten eller det er behov for mange lokaler til parallelle møter eller utstilling leier vi inn Hjertnessalen. Salen er direkte tilknyttet hotellet med en innebygd gangbro og har alt av morderne tekniske hjelpemidler og meget gode lysforhold. Salen har plass til 800 personer.

PARKSALEN
Parksalen er hotellets største konferansesal og med plass for opptil 420 gjester i amfi og stoloppsett. Dette er en flerbruksal med direkte adkomst fra bakkeplan. I tillegg til store konferanser og møter er denne salen svært godt egnet for produktpresentasjoner, messer og bilutstillinger. Salen egner seg også godt til show og underholdning og har garderobe med adkomst rett ned på scenen. Salen har god ventilasjon og gode lys og lydforhold. Prosjektor er takmontert og teknikk kan styres fra talerstol eller fra eget teknisk rom bak i salen.

PARKETTEN 1, 2 og KUNSTFORENINGENS LOKALER
Parketten 1, Parketten 2, og kunstforeningens lokaler benyttes til daglig av Sandefjord kommune til kinodrift og kunstutstillinger. Parketten 1 og 2 er begge minikinoer med henholdsvis 155 og 55 sitteplasser, med stort lerret, lys og lydforhold tilpasset møter og konferanser. Ved behov leier vi inn disse salene som ligger vegg i vegg med konferansesenteret. Kunstforeningens lokaler kan benyttes til messer og utstillinger etter nærmere avtale.

PARKS LILLE GALLERI
I Parks Lille Galleri serverer vi primært alle kaffepauser til kurs og arrangementer som avholdes i konferansesenteret. Pausearealet er på ca 150m2 og egner seg i tillegg godt til ustillinger og messer. Når våre kursgjester ikke har behov for egne utstillinger i disse lokalene, prydes veggene av bilder fra lokale kunstnere.

MØTEROM FRAMNES, ODD og ROSSHAVET
Tre fleksible kursrom på 60 m2 hver. Alle rommene kan deles i to med lydtette vegger. Rommene har store vinduer og adkomst ut i hyggelige grøntområder. I forbindelse med store konferanser og møter er disse godt egnet som sekretæriat for arrangør eller som en del av et utstillingsområde.

MØTEROMMENE THOR DAHL og VIRIK
Møterommene er på ca 40m2 hver med plass til 15 personer. Møterom Thor Dahl har to store vindusflater ut mot parken, og er meget lyst og trivelig.

PAUSEMAT
Hyppige pauser med fristende retter gir overskudd, økt konsentrasjonsevne og innsatsvilje, som igjen gir større utbytte både for kursdeltager og arrangør. Vi kan friste med chiabattapause, grønnsakspause eller hva med en pølsepause? Mulighetene er mange og det er kun din kreativitet som setter våre grenser. Spør etter vår pausematmeny for å få noen ideer.

Kapasitet

Ingen arrangementer er like, men du som arrangør har sikkert et klart definert mål for ditt arrangement. Vi har erfaring fra de fleste arrangementstyper og vet hvilke krav som stilles.

Med 33 000m2 og 350 gjesteværelser er vi det aller største hotellet i Vestfold og blant de største i hele Østlandsområdet. Fordelen for deg er ikke nødvendigvis at vi er størst, men at det gir deg større valgmuligheter, og oss en unik mulighet til å være enda mer fleksibel i forhold til dine behov. Vi kan gi deg større variasjon i selve gjennomføringen og på den måten ikke bli oppbrukt etter å ha hatt deg på besøk bare én gang.

Totalt har vi 33 konferanserom i ulike størrelser, og store luftige pausearealer i umiddelbar nærhet. Med dette som utgangspunkt mener vi å kunne dekke de fleste behov.

Event, arrangement og selskap

Helt siden etableringen i 1959 har vi hatt tradisjoner med å arrangere store festmiddager og banketter på hotellet. Mest spesielt var kanskje den velkjente Fasanmiddagen på rederiet Kosmos generalforsamling med 2000 gjester til bords! Alle som hadde en aksje i Kosmos fikk invitasjon til denne årlige begivenheten. I dag er det ikke lenger tradisjon for så store arrangementer, behovene har endret seg, og vi har tilpasset oss dem. Selskapsavdelingen har eget bankettkjøkken, og vi kan servere opp til 1200 gjester samtidig.

Selv om vi har en stor konferanseavdeling er det mange som ønsker å legge sitt møte i Selskapsavdelingen. Lokalene er store og luftige og ligger rundt Balustraden hvor vi serverer kaffe og pausemat. Bankettsalen, Grønnesal og Arnebergsalen er alle godt egnede konferanselokaler.

BANKETTSALEN
Bankettsalen er en flott og tradisjonsrik ballsal når det er dekket til fest. Salen har parkett på gulvet og er for øvrig stilfullt innredet og dekorert med silketapet på veggene, speil med ornamenter og håndlagede italienske lysekroner. Vi kan dekke med runde bord eller kambord, og rigge til for orkester eller storband alt etter hva du ønsker.

RØNNESAL
Stilfullt dekorert og med flott utsikt over fjorden. Salen har flere innganger og gode muligheter for tilstøtende lokaler før og etter middagen. Det er plass til 80 personer i skoleoppsett og 120 til festmiddag ved kambord. Grønnesal egner seg ypperlig til kurs og konferanser, jubiléer og festmiddager.

ARNEBERGSALEN
Salen er oppkalt etter arkitekten Arnstein Arneberg, som tegnet både hotellet og møblene som står i denne salen. Arnebergsalen er lekker, oppdekket til 60 personer rundt et kongebord. Til daglig skaper den en fin og spesiell ramme rundt et møte for inntil 50 personer i skoleoppsett. Salen kan deles av for mindre møter og arrangementer.

GOBELINGALLERIET
Her finner du den største samlingen av gobeliner - det eldste fra 1773. Malerier av Balke pryder i tillegg lokalet, som blir helt fantastisk med den rette lyssettingen. Salen er perfekt til mottakelser, cocktailparties og intime middager for opptil 80 personer.

BALUSTRADEN
Et naturlig pauseområde i forbindelse med konferanser i Selskapsavdelingen, og et samlingspunkt for en aperitiff før den store festmiddagen om kvelden. Veggene er hånddekorerte og i tillegg utsmykket med to store, flotte gobeliner.

SALONGER og SUITER TIL SELSKAP
Hotellet har i tillegg til Selskapsavdelingen flere flotte særegne lokaler i forskjellige størrelser, som alle, hver på sin måte, gir en atmosfære og hyggelig ramme rundt ditt arrangement. Borchgrevink, Smedsrud, Løvåsen, Biblioteket, Anders Jahres møterom og Gleditsch suiten egner seg godt både til styremøter og finere middager.

SALONG BORCHGREVINK, SMEDSRUD og LØVÅSEN
Salongene som er en del av Selskapsavdelingen er også godt egnet til møter. De kan brukes hver for seg eller samlet hvor man kan åpne dører i mellom rommene til lukket selskap for inntil 70 personer.

BIBLIOTEKET
Stilfull innredning og et flott maleri av Per Krogh gjør Biblioteket perfekt for styremøter, ledersamlinger eller finere middager i eget lokale. Plass til 20 personer.

ANDERS JAHRES MØTEROM - 816
Dette er Skipsreder Anders Jahres gamle møterom, beholdt i gammel ærverdig stil. Rommet ligger i 8 etg. med en fantastisk utsikt over fjorden og byen. Et møte i dette lokalet er en helt spesiell opplevelse.

GLEDITSCH SUITEN - 312
Oppkalt etter Odd Gleditsch Sr. grunnleggeren av Jotun malingsfabrikk. Enkelte avgjørelser er viktigere enn andre og krever omgivelser deretter. Et møte, en mottagelse, et cocktailparty eller en finere middag - lokalet er godt egnet til dette. Rommet i 3 etg. har plass til 12 personer rundt et langbord, og har flott utsikt over fjorden.

Restaurant og bar

Kosmos, Parkstuen og Vinstuen er hotellets restaurantlokaler. De kan brukes samlet eller hver for seg.

Frokoster, lunsjer og dagens middag serveres vanligvis i Kosmos med mulighet for utvidelse til Parkstuen og Vinstuen. Fra restaurant Kosmos er det dører ut til Park Haven som er hotellets sommerrestaurant.

Konferansekapasitet

Møterom
28
Kino
720
Klasse
420
U-bord
100
Styrebord
100
Bankett
600
Stående mingel
2000
Spiseplasser
600

Hotellkapasitet

349
Hotellrom

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Business senter
Nattklubb
Parkering
Restaurant
Romservice
SPA
Svømmebasseng
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

SPA
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Scandic Park Hotel Sandefjord er et førsteklasses kurs-, konferanse-, forretnings- og feriehotell beliggende idyllisk til ved småbåthavnen i Sandefjord, kun 100 m fra sentrum og sjøen.

Du kan reise til oss med fly, bil, buss, båt eller tog. Sandefjord lufthavn Torp har daglige avganger/ankomster fra en rekke byer i utlandet og Norge for øvrig.

Hotellet er tilknyttet Park SPA, som også har egen badeavdeling og et moderne treningsstudio.

Flyplass
6km
Flybuss
1km
Golfbane
5km