Clarion Hotel Admiral

Clarion Hotel Admiral

C. Sundts gate 9, Bergen

Velkommen til Clarion Hotel Admiral, et fullservice forretningshotell beliggende midt i hjertet av Bergen sentrum. Hotellet har 211 rom - og alle er forskjellige. 50 av rommene våre har balkong med utsikt i tre himmelretninger. Hos oss byr vi på matopplevelser 24 timer i døgnet

Clarion Hotel Admiral har et flott kurs og konferanse senter i hotellets nabo bygg. En glassbro over Vågen knytter disse to byggene sammen. Alle møterommene våre har dagslys, god ventilasjon, projektor og fri internett tilgang. Konferansesenteret har en egen servicedesk som alltid er bemannet. Staben her gjør alt for at du og dine gjester skal få et knirkefritt og vellykket arrangement. De har alltid et smil på lur og løser alle utfordringer for sine gjester.

Vi er en kreativ gjeng på Clarion Hotel Admiral som gjør det vi kan for at våre gjester får en minnerik og fantastisk opplevelse på hotellet og i byen vår. Aktivitetsmulighetene i Bergen er mange. Hva med seilas på byfjorden eller på åpent hav? Besøk Troldhaugen eller Siljustølen. På Nordnes finner du Nord Europas største akvarium, kun 5 minutters gangavstand fra hotellet. Lær mer av Bergens interessante historie gjennom byvandring. I Fyllingsdalen finner du en strutsefarm i nydelige omgivelser. Revy og teater scener er det mange av. Spør den blide staben i resepsjonen om råd, de hjelper deg gjerne.

Kapasitet

Hotellet har 210 rom - og alle er forskjellige. Våren 2008 ble 115 av våre rom totalrenovert. Du kan velge mellom suiter, executive-, superior - eller standard rom.

Fasiliteter

Vi har 4 parkeringsplasser ved hotellet, disse må forhåndsbestilles og koster kr. 150,- per døgn. Vi anbefaler våre gjester å parkere i Klostergarasjen som ligger 2 minutters gange fra hotellet. Her koster det kr. 125,- per døgn.

Aktiviteter

Vi er en kreativ gjeng på Clarion Hotel Admiral som gjør det vi kan for at våre gjester får en minnerik og fantastikk opplevelse på hotellet og i byen vår.Aktivitetsmulighetene i Bergen er mange. Hva med seilas på byfjorden eller på åpent hav? Besøk Troldhaugen eller Siljustølen. På Nordnes finner du Nord Europas største akvarium, kun 5 minutters gangavstand fra hotellet. Revy og teater scener er det mange av. Vi har selv AdmiralScene hvor vi ofte har konserter eller andre kulturinnslag.

Restaurant og bar

Hos oss byr vi på matopplevelser 24 timer i døgnet. I hovedrestauranten serverer vi frokost, lunsj og middag. Du kan også sitte ute på vår fantastiske brygge med Bergens vakreste utsikt og nyte måltidene. I våre selskapslokaler kan vi holde selskaper for alle anledninger fra 2-150 personer. Lobbybar er stedet for en god kopp kaffe eller en drink. Vil du nyte et måltid på rommet ditt så se etter vår 24- timers roomservicemeny. Uforglemmelige matopplevelser og personlig service får du uansett.

Konferansekapasitet

Grupperom
5
Kino
200
Klasse
120
U-bord
40
Styrebord
90
Bankett
140
Stående mingel
200
Spiseplasser
270

Hotellkapasitet

211
Hotellrom
404
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Business senter
Lobbybar
Restaurant
Romservice
Wifi

Aktiviteter

Båttur
Grillaften
Matlagningskurs
Vinsmaking

Beliggenhet

Sentral beliggenhet midt i Bergen sentrum. Kun 5 min. med taxi til jernbanestasjonen, Hurtigruten og internasjonale fergeruter. Gangavstand til flybuss og hurtigruteterminal til Stavanger og Sogn og Fjordane.

Flyplass
15km
Flybuss
500m
Parkering
500m
Golfbane
12km
Skianlegg
60km
Badestrand
1km