First Hotel Marin

First Hotel Marin

Rosenkrantzgate 8, Bergen

First Hotel Marin er et sentralt, klassisk hotell på Bryggen i Bergen, som er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. De velutstyrte rommene har parkettgulv, og flere av dem har utsikt over havnen og fisketorget. En moderne restaurant i rustikt miljø og fullt utstyrte konferansefasiliteter tilbys. Hotellets fasiliteter inkluderer dampbad, badstue og treningsstudio. Besøkende i Bergen kan glede seg over den historiske arkitekturen i jugendstil.

Konferanse fasilitetene er moderne og fleksible med kapasitet fra 2-180 personer. Våre konferansegjester har fri tilgang til vårt tekniske utstyr som video prosjektor og overhead. Beyersalen er også utstyrt med taleranlegg, mikrofoner og DVD / CD / Video. Konferanseverten vil sørge for at den praktiske gjennomføringen vil bli gjort i henhold til dine ønsker. I tillegg har vi 9 konferanse suiter med kapasitet fra 2-12 personer. Våre 3 tak suiter med en fantastisk utsikt over byen er ideelle til små møter med 2-6 personer.

Alle våre komfortable rom og suiter er røykfrie og allergivennlige, har mørk eller lys parkett, noen også Merbau tregulv. Badekar/dusj er en selvfølge på alle rom, samt minibar, buksepresse, Pay-TV, og tilgjengelig WLAN. Våre deluxe rom og juniorsuiter finnes i forskjellige utførelser. Våre standard- og og deluxerom på Bryggen har fantastisk utsikt over Fisketorget, Bryggen og innseilingen til Bergens havn.

Fra våre deluxe suiter - eller taksuiter - kan du nyte en flott utsikt fra en stor takterrasse.

First Hotel Marin har per dags dato i snitt de største rommene i Bergen sentrum.

Fasiliteter

Rekreasjon
I hotellet under etasje er det tilrettelagt for deg som ønsker en treningsøkt og for deg som ønsker å slappe av eller begge deler. Her finner du sauna, Tyrkisk steam bad, solarium, vekter og tredemølle. Her er det håndklær og separat garderobe for damer og menn.

Restaurant og bar

Frokost
Serveres i spisesalen i 1 etg. Vår velsmakende First frokost buffet står oppdekket til følgende tider:
mandag-fredag 06.30-10.00
lørdag-søndag 07.00-11.00

Beyeren Bar & Restaurant
Bergen har i alle tider vært påvirket av den store verden, det var her de første krydder kom til landet, og de første dokumenterte spor etter vin og brennevins import finnes også i Bergen. Byen har også vært det naturlige samlingspunkt for bønder i hele distriktet som ønsket å selge sine produkter.

Med sin beliggenhet ved havet har man til alle tider også handlet med fisk og sjømat, og mye av byens rikdom er bygget på tørrfisk og klippfisk som ble hentet i nord Norge, og solgt og fraktet ut i verden.

Dette gjør at det Bergenske kjøkken alltid har brukt lokale råvarer sammen med krydder og impulser fra kontinentet. Vi ønsker med vårt kjøkken å gi våre gjester en opplevelse av nettopp dette. Vi har kontakt med lokale bønder som leverer sine produkter til oss, dette er unike produkter som er produsert med omtanke og stolthet.

Med disse råvarene som utgangspunkt kombinerer vi Bergenske tradisjoner med impulser fra utlandet. Vi har også plukket frem gamle tradisjonsrike retter for å gi deg som gjest en opplevelse av det genuine Bergenske kjøkken.

Konferansekapasitet

Grupperom
9
Kino
180
Klasse
132
U-bord
44
Bankett
120
Stående mingel
120
Spiseplasser
100

Hotellkapasitet

152
Hotellrom
314
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Business senter
Parkering
Relax avdeling
Restaurant
Romservice
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Golf

Beliggenhet

Flyplass
19km
Flybuss
500m
Flybuss
2km
Golfbane
11km
Skianlegg
60km
Badestrand
8km