Hotel Norge by Scandic

Hotel Norge by Scandic

Nedre Ole Bulls Plass 4, Bergen

Konferanser og arrangementer
Våre Meeting Studios har topp moderne, lyse og fleksible møterom, som med sine store, flotte vindusflater med utsikt over Lille Lungegårdsvann, danner en perfekt ramme for ethvert møte eller event

Vi vil alltid gjøre det lille ekstra for å skape gode møteopplevelser enten det er i form av skreddersydde møter, smakfull mat, hyggelig atmosfære eller personlig service. Uansett hva anledning er, vil vårt erfarne og dedikerte event-team tilrettelegge for produktive og gode møter med høy kvalitet. Vi bistår gjerne i planleggingen og gjennomføringen, slik at ditt arrangement blir tilpasset dine behov og ønsker.

Våre Meeting Studios er innredet i moderne, nordisk design med lekkert interiør, stemningsfull lyssetting og behagelige farger, inspirert av naturen som omkranser Bergen. Dette bidrar til å gi våre Meeting Studios en varm, hyggelig og stemningsfull atmosfære.

Du kan velge mellom 3 lekre Studios med fleksible løsninger, 4 Studios med plass inntil 12 pers, en eksklusivt Studio Suite med behagelig lounge og plass inntil 12 pers. I tillegg til 3 flotte Chambre Séparée med plass inntil 8 pers.

Vårt flotte Ballroom tar inntil 250 personer. Her ligger alt til rette for å skape uforglemmelige minner eller suksessfulle lanseringer. Dette rommet passer for alle typer forretnings,- og private arrangementer som styremiddager, forretningsmøter, frokostmøter, seminarer, produktlanseringer, banketter, bryllup, fødselsdager eller andre hyggelige anledninger

Fasiliteter

Etter en travel dag kan du slappe av i vår Spa og fitnessavdelig, Hammam SPA. Her finner du i tillegg til et eget velvære spa et utvalg treningsapparater, svømmebasseng, boblebad, badstue og solarium.

Hammam SPA

I hotellets underetasje kan dere etter en hektisk dag slappe av i vår Spa og fitness avdeling, Hammam SPA. Hvor vi blant annet tilby:

- Hydroterapi / Massasje / Hudpleie
- Svømmebasseng og boblebad
- Treningsstudio
- Sauna
- Solarium

Andre tjenster

- Vår sikkerhetsavdeling er betjent fra kl. 15.00 - 07.00
- Parkering i hotellets underetasje
- Hotellet tilbyr gratis trådløs Internett til våre gjester
- One Touch Service, ett tastetrykk og vi hjelper deg med dine utfordringer
- Business senter tilgjengelig i resepsjon 24 timer i døgnet, med blant annet PC og telefaks
- Safe gratis tilgjenglig i resepsjonen

Restaurant og bar

Velkommen til tre etasjer med spennende barer og restauranter som gjør hotellet til en livlig og levende møteplass i hjertet av Bergen. Maten er signert vår Chef Advisor, Bocuse d’Or-vinner Ørjan Johannessen, som sammen med Head Chef, Tore Espenes og deres dyktige team tar sikte på å gi mat- og drikkeopplevelser helt utenom det vanlige.

Konferansekapasitet

Møterom
12
Grupperom
6
Kino
280
Klasse
200
U-bord
26
Styrebord
14
Bankett
200
Stående mingel
400
Spiseplasser
280

Hotellkapasitet

415
Hotellrom
830
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Business senter
Massasje behandlinger
Nattklubb
Parkering
Relax avdeling
Restaurant
Romservice
SPA
Svømmebasseng
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Badeland
Båttur
Golf
Rafting
SPA
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Inngangen til Fjordriket

Velkommen til Bergen, den gamle by med det unge sinn. En by med føttene i sjøen, hodet i skyene og hjertet på rette plass fullt av smittende Bergens-begeistring som mer enn gjerne deles med besøkende. De gamle og naturskjønne smugene ved Bryggen, det fargerike Fisketorget, den nydelige utsikten fra Fløybanen som klatrer seg opp Fløyfjellet er bare noen av mange attraksjoner.

Beliggende i hjerte av Bergen, i umiddelbar nærhet til byparken og Torgallmenningen, er Hotel Norge innen gangavstand både fra historiske steder så vel som moderne shopping områder.

Flyplass
19km
Flybuss
600m
Golfbane
8km
Badestrand
7km