Radisson Blu Royal Hotel Bergen

Radisson Blu Royal Hotel Bergen

Dreggsallmenningen 1, Bergen

Elegante møterom for konferanser og banketter i Bergen

Med moderne møterom og historisk inspirerte spisestuer byr Radisson Blu Royal Hotel på vakre omgivelser i Bergen. Arrangementsområdet er på over 2100 kvadratmeter og inkluderer 21 flerbruksrom med gratis trådløst bredbånd og moderne audiovisuelt utstyr. Menyene våre byr på gode og næringsrike cateringmuligheter for å øke produktiviteten. Alle møtedeltakere kan benytte seg av tjenestene som tilbys av forretningssenteret vårt samt et utvalg av grupperom, og personalet vårt hjelper deg med alle behov du måtte ha.

Møte- og arrangementsfasiliteter

Møterommene på Radisson Blu Royal Hotel er perfekte for vellykkede arrangementer. De totalt 21 fleksible møte- og arrangementsrommene ligger i første etasje og dekker et areal på ca. 2100 kvadratmeter, og byr på perfekte omgivelser for et vellykket og minneverdig møte. Alle rommene har klimaanlegg, gratis trådløst bredbånd og moderne audiovisuelt utstyr. Konferanseområdet vårt har også et fullt utstyrt forretningssenter.

Radisson Blu Royal Hotel er det største konferansehotellet i Bergen sentrum. Enten du er ute etter et sted for mindre møter eller planlegger et arrangement for 1200 deltakere, det være seg en konferanse, bankett eller utstilling, er lokalene våre perfekte for behovene dine.

Fasiliteter

KONFERANSEFASILITETER

KONGESALEN:

Navnet beskriver salen på best mulig måte; 650 m2, 6 meter under taket – og med en majestetisk atmosfære. 

Kongesalen tar opp til 750 personer in et kino-oppsett, 500 personer i klasserom, 530 til bankett, og er det største konferanserommet i et hotell i Bergen sentrum. Kongesalen kan også deles opp i 4 like store konferanserom, eller i 3 deler i 2 ulike størrelser. Salen holder selvfølgelig det nyeste AV-utstyret med 5 prosjektorer og lerret, trådløse mikrofoner, dimmebelysning i ulike farger og et profesjonelt PA. 

DRÆGGEN 1, 2, 5, 6 AND FORSTUEN:

De perfekte rom for mindre møter, kurs, intervjuer, show-rom eller sekretæriat. Rommene egner seg for opp til 24 personer, de fleste har naturlig dagslys og alle har det nyeste tekniske utstyret.

DRÆGGEN 3,4,7, 8 & BUGAARDEN:

Disse 5 flotte og moderne møterommene er designet for bevisste gjester som ønsker seg det mest moderne utstyret og flotte fasiliteter. Dræggen 3,4,7 og 8 har kapasitet til 80 peronser i kino oppsett, eller 60 personer i klasserom. Bugaarden tar 50 gjester i kino oppsett og er også et perfekt rom for backstage til eventer i Kongesalen. Alle rom har naturlig dagslys, justerbar belysning og fleksibel møblering. Rommene ligger i direkte tilknytning til utstillingsarealet og til Kongesalen. 

UTSTILLING- OG PAUSE AREAL:

Totalt 725 m2 med utstillingsområde og mingleplass for kaffepauser. Gågaten i Dræggen er det største pauseområdet med sine 496 m2 og et flott glasstak som gir mye dagslys og en herlig atmosfære.


SELSKAPSLOKALER:

Radisson Blu Royal Hotel tilbur 4 selskapslokaler i autentisk og historiske omgivelser i våre sjøstuer. Perfekt for alle anledning, middager, bursdager, bryllup eller koselige møter. Lokalene har en fantastisk utsikt mot vågen. Vi på Radisson Blu deler gjerne med dere dine selskapelige anledninger, og våre ansatte sørger for at dine ønsker kommer i oppfyllelse. 

Restaurant og bar

26 NORTH RESTAURANT & SOCIAL CLUB

VI ER FØRST OG FREMST EN RESTAURANT, MEN VI ER OGSÅ EN SOCIAL CLUB

26 North Restaurant & Social Club fokuserer på smakene fra de norske fjorder, gårder & skoger, med nøye utvalgte ingredienser fra de nordiske landene smaker maten helt utsøkt. Den varme og inkluderende servicen, får deg til å føle deg som hjemme i en avslappet atmosfære med rustikke omgivelser. 

Konferansekapasitet

Møterom
21
Grupperom
3
Kino
700
Klasse
530
U-bord
60
Styrebord
44
Bankett
524
Stående mingel
800
Spiseplasser
340

Hotellkapasitet

342
Hotellrom
700
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Business senter
Flipchart/whiteboard
Lobbybar
Projektor
Restaurant
Romservice
Treningsfasilliteter
Whiteboard
Wifi

Aktiviteter

Båttur
Helikoptertur
Matlagningskurs
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Gjester kan lett komme seg til en rekke kulturelle attraksjoner samt offentlige transportmuligheter fra hotellet. I Bergen sentrum kan du utforske Bryggen, den historiske havnen med gamle trehus, som opprinnelig fungerte som byens knutepunkt. Den dag i dag er dette fortsatt et levende nabolag som tiltrekker seg besøkende som nyter en spasertur i de gamle smugene, eller et besøk til det livlige fiskemarkedet. Hotellet ligger 20 minutter fra flyplassen og 2 minutter fra det livlige havneområdet.

Flyplass
20km
Flybuss
50m
Sentrum
500m
Golfbane
9km
Skianlegg
60km
Badestrand
6km