Scandic Bergen City

Scandic Bergen City

Hakonsgaten 2, Bergen

Som en byens ledende kongressarrangører tilbyr hotelletlokaler fra de små intime til plenumsrom for 700 deltakere. Med tilknytning til Bergen Kino har hotellet byens største konferansekapasitet for opptil 2000 personer.

Våre 15 forskjellige lokalkombinasjoner gir den nødvendige frihet til å skape den perfekte ramme rundt akkurat ditt arrangement. Vi tilbyr stor spennvidde i arrangementsformer og egen aktivitetsbok med skreddersydde opplevelses arrangementer. Vi har som målsetting å være ledende også med hensyn til tekniske utrustning og kompetanse.

Hotellet ligger midt i hjerte av byen med butikker, teaterscener og de store severdigheter som Bryggen, Akvariet, Fløibanen og Fisktorget like i nærheten. Byens store kinosenter ligger vegg i vegg – et av Europas mest moderne kinosenter. Her tilbyr vi i overkant av 1000 sitteplasser fordelt på 5 saler i lenestolskvalitet – skreddersydd for konferansedrift!

Aktiviteter

I en tid hvor man får det mer og mer travelt og mye av kommunikasjonen baserer seg på e-post, er det viktig fra tid til annen å prioritere et sosialt fellesskap.

Samtidig vet vi at bedrifter har et høyt fokus på kostnader, slik at vi har forsøkt å skape arrangementer som er svært inkluderende - men samtidig fornuftig priset.

Gjennom vår arrangements avdeling ønsker vi sammen med deg som kunde å tilby eller utvikle arrangementer som gjør at akkurat ditt arrangement er det som blir husket. Enten det er belønning til gode kunder, medarbeidere, lansering av nye produkter, teambuilding eller supplement til en pågående konferanse så er vi her - for deg.

Alle våre arrangementer er velprøvde og har allerede høstet stor anerkjennelse, men gi oss gjerne en utfordring, og vi skreddersyr ditt arrangement etter ønske og budsjett. Vår store og anerkjente bankett avdeling legger sin ære i gjennomføringen av et hvert arrangement.

På vår egen tema web www.temaboken.no finner du et stort utvalg arrangementer innen tradisjonelle banketter , event og team buildingsarrangement, så som Scandic Award, Cabaret, Quiz aftener, Kokkekamp, Bergensaften, "Gullfisken", Gamblers Night med mer.
Her finner man og en oversikt over partnere enten det gjelser en middag på Fløien eller en tur i skjærgården.

Konferansekapasitet

Møterom
19
Grupperom
5
Kino
700
Klasse
450
U-bord
80
Styrebord
100
Bankett
500
Stående mingel
1500
Spiseplasser
750

Hotellkapasitet

262
Hotellrom
523
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Business senter
Lobbybar
Restaurant
Svømmebasseng
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Bowling
Båttur
Gokart
Golf
Golfsimulator
Grillaften
Matlagningskurs
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Scandic Bergen City er byens største kurs & konferansehotell, beliggende midt i hjertet av byens kulturelle tilbud og kun ett par minutters spasertur fra Torgalmenningen - byens desiderte midtpunkt.

Flyplass
22.5km
Flybuss
1km
Parkering
500m
Golfbane
15km
Skianlegg
60km
Badestrand
1km