Scandic Kokstad

Scandic Kokstad

Kokstadflaten 2, Bergen

Velkommen til Scandic Kokstad. Et utmerket valg når du vil ha nærhet til flyplassen og fred og ro, samtidig som det er kort avstand til byen. Tid er penger, og nærheten til flyplassen kan spare deg for både reisetid og stress. Du får i tillegg et førsteklasses hotellopphold.

MØTER OG KONFERANSER

Konferanseavdelingen vår har 11 lyse og moderne møterom med plass til opptil 280 personer.

Alle møterommene er utstyrt med moderne møteteknologi. Uansett hvilke arrangement du planlegger - et lite møte eller en anledning som skal feires - så har vi fasilitetene og ekspertisen som sikrer et vellykket arrangement.
Om du vil ha et annerledes og inspirerende møtemiljø – bestill vårt Think Tank rom.

Scandic Bergen Airport ligger i landlige omgivelser 2 km fra Bergen Lufthavn, Flesland, og 15 km fra Bergen sentrum. Hotellet ligger også godt plassert i forhold til industriområdene Kokstad og Sandsli. Hotellet har 197 rom til deltagerne dine og en stor og sikker parkeringsplass.
Restaurant Bjørgvin har 280 plasser og henter kulinarisk inspirasjon fra hele verden, ikke minst fra Norge. Vi har også et bankettrom og to private middagsrom.

Kapasitet

Konferanseavdelingen vår har 11 lyse og moderne møterom med plass til opptil 280 personer.

Fasiliteter

Hotellet har 197 rom til deltagerne dine, og en stor og sikker parkeringsplass. Rommene er moderne med god arbeidsplass, trendy interiør og god belysning. Gratis trådløs internett er tilgjengelig på alle våre gjesterom. Våre rom er miljørom hvor hele 97% av alt inventar kan gjennvinnes.

Aktiviteter

Ønsker dere god underholdning, eller aktiviteter har vi gode samarbeidspartnere som gjør kvelden til en kveld man ikke glemmer.

Vi kan for eksempel tilby
. vinkurs
. matkurs
. karaoke kveld
. bowling
. guidet bytur
. teambuilding løype
. rebus
. konsert på Troldhaugen
. ta kontakt for mer informasjon og flere alternativer.

Event, arrangement og selskap

Lobbybaren er det naturlige møtestedet hos oss. Her møtes gjestene både før de går til middag og etterpå til avec.

Restaurant Bjørgvin er oppdelt i fire praktiske deler. Restauranten har 280 plasser og henter kulinarisk inspirasjon fra hele verden, ikke minst fra Norge. Du kan velge mellom vår a la carte restaurant, en romlig selskapsavdeling eller 3 chambres separees.

Hotellet har også bankettrom, foruten private middagsrom. Ønsker dere god underholdning, eller en annerledes aktivitet har vi gode samarbeidspartnere som gjør kvelden til en kveld man ikke glemmer.Du får det derfor nøyaktig som du ønasker og har behov for, enten det er en romantisk middag for to eller en bankett med 270 gjester.

Ønsker du noe mer privat tilbyr vi
Eget VIP rom/chambre separee for inntil 12 personer
Eget lokale med TV gir med muligheter for temakvelder som fotball, film, underholdning etc.
Eget middagsrom for lukkede selskaper inntil 50 personer.
Hotellet har også bankettrom, forutenom våre private middagsrom.

Restaurant og bar

Nyt et bedre måltid i en av våre restauranter. Prøv vår moderne restaurant eller stikk innom hotellbaren i art deco-stil.

Konferansekapasitet

Grupperom
5
Kino
270
Klasse
170
U-bord
46
Styrebord
14
Bankett
190
Stående mingel
280
Spiseplasser
280

Hotellkapasitet

197
Hotellrom
407
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Business senter
Lobbybar
Parkering
Relax avdeling
Restaurant
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Badeland
Bowling
Båttur
Gokart
Golf
Grillaften
Helikoptertur
Matlagningskurs
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Scandic Bergen Airport ligger i landlige omgivelser rundt 2 km fra Bergen lufthavn, Flesland, og 15 km fra Bergen sentrum. Hotellet ligger meget sentralt plassert ved store bedrifter i industriområdene Kokstad og Sandsli, effektivt for deg som er forretningsreisende.

Vi er et godt utgangspunkt for å besøke Bergens attraksjoner. Ta en tur til Troldhaugen noen kilometer unna, eller besøk Bryggen.

Flyplass
2km
Flybuss
100m
Sentrum
15km
Golfbane
5km
Badestrand
2km