Quality Hotel Florø

Quality Hotel Florø

Hamnegata 7, Florø

Quality Hotel Florø ligg vakkert til, i sentrum av Florø by, på si eiga kai midt i havna, med storslagen utsikt over fjord, fjell, hav og øyar. Hotellet har koselege rom i maritim stil, romslege og fullt utstyrte kurslokale og ein restaurant i toppklasse. Hos oss kan du nyte livet, ete godt, slappe av og arbeide.

Aktiviteter

Florø er ein vakker by, lengst vest i Noreg, med variert natur og kultur. Du kan bli med på korte eller lengre turer, fiske eller hav/fyrsafari.

Det er lett å finne ein roleg plass der ein kan vere heilt aleine, anten i det unike øyriket, på fjellet eller i det store omlandet omkring. Du kan og prøve ein av våre organiserte utfluktar. Florø har noko for alle, og om veret i tillegg vert fint er du enno ei oppleving rikare.

Restaurant og bar

Restaurant Bryggekanten

Restaurant Bryggekanten har ca. 90 sitteplasser og har en gjennomgående maritim stil. Her serverer vi à la carte, småretter og dagens rett. Hotellets beliggenhet med nærheten til havnen og havet kommer til sin rett her. På fine dager åpner vi dørene til bryggen slik at den ramsalte sjøluften kan trekke in. Med utsikt til båthavnen kan du også nyte mat og drikke på bryggekanten.

Naustet
Ønsker du noe spesielt anbefaler vi "kongebordet" med plass til 12 personer i Naustet. Naustet ligger i direkte tilknytning til restauranten og egner seg også godt til mindre møter

Konferansekapasitet

Grupperom
6
Kino
150
Klasse
120
U-bord
50
Styrebord
50
Bankett
200
Stående mingel
100
Spiseplasser
200

Hotellkapasitet

79
Hotellrom
150
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Lobbybar
Parkering
Restaurant
Romservice
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Badeland
Bowling
Båttur
Golf
Grillaften
Matlagningskurs
Rafting
Vinsmaking

Beliggenhet

Flyplass
2km
Flybuss
230km
Golfbane
2km
Skianlegg
55km
Badestrand
2km