Tyssedal Hotel
Tyssedal Hotel
Om du ønsker et møte eller en konferanse med et historisk sus, er Tyssedal Hotell stedet for deg. Vi hjelper til med å skreddersy opplegg til dere, med konferansepakker fra en halv til flere dager. For unike og lærerike opplevelser i sammenheng med møter, som guida turer og teambuilding, har vi godt sammarbeid med bl.a Norsk Vasskraft- og Industristadmuseum.
Kunsthotellet i Hardanger med konferansefaciliteter fra 2 - 35 personer. Stor kunstsamling, første klasses gourmetrestaurant med hyggelig atmosfære og lokaler.
Tyssedal Hotell har 26 rom (de aller fleste doble/twin) av god standard med totalt rundt 50 sengeplasser. Hotellet har 1 minisuite med boblebad.
Alle våre rom er utstyrt med gode bad, gode komfortable senger, kabel-tv (flatskjermer på alle rom ), trådløst internett, interntelefon.
Vi har også sauna som kan varmes opp til våre gjester etter behov.
Kapasitet
Administrasjonen
Ærverdig lokale i hotellet med stemninsgfull atmosfære. Her ble mange tunge beslutninger tatt, som var med på å legge fundamentet for det moderne Norge. Lokalet er perfekt for styremøter ol., samt for møter og mindre selskap på opptil ca. 20 personer.
Grungsalongen
Arkitekten Geir Grung har besørget interiøret her på 70-tallet med bla en fantastisk peis. Kapasitet her ca 30 på møtebord og selskap. Salongen blir også benyttet i tillegg til administrasjonen til kaffe avec og avslapning/adspredelse for selskaper. Salongen ble modernisert med bistand fra arkitekt i 2006.
Kraftstasjonen
Ekstern samarbeidspartner med lokaler på inntil 200 pax. Egen kinosal/multimediasal med egen film om industristadhistorien. Nyt historien i komfortable kinoseter med topp moderne utstyr / lydanlegg.
Kraftstova
Konferansesenteret til Statkraft som de bruker til opplæring. Men lokalet blir også leid ut av Norsk Vasskraft- og Industristadmuseum, gjerne i samarbeid med hotellet. Lokalene er topp moderne og har ulik kapasitet alt etter oppsett. Små lounger og mindre møterom til konferanserom inntil 60 personer på møtebord og 30-35 i skoleoppsett. Alle fasiliteter er tilstede av teknisk utstyr.
Bergslien Restaurant
Hovedsalen på hotellet som fungerer som restauranten i det daglige. Denne salen blir også benyttet til større selskap ved bestilling. Nils Bergslien er representert i store formater på veggene. Salen er modernisert i 2006. Kapasitet her er opptil 70-90 personer - alt etter bordoppsett.
Dahl
Er en liten spisesal for mindre og private selskaper eller möter, inntil 8 personer.
Fasiliteter
Hotellet har 26 rom av god standard, med rundt 50 sengeplasser. Alle rom er utstyrt med gode bad, komfortable senger, kabel-tv, trådløst internett og interntelefon. Halvparten av rommene har nydelig fjordutsikt. Vi har en mini-suite med boblebad. Sauna kan varmes opp til våre gjester etter ønske.
Aktiviteter
Det omkringliggende området byr på gode muligheter for fiske, fotturer og skiturer. Nærliggende attraksjoner er blant annet fjellformasjonen Trolltunga og Ringedalsvatnet.
Event, arrangement og selskap
Administrasjonen
Ærverdig lokale i hotellet med stemninsgfull atmosfære. Her ble mange tunge beslutninger tatt, som var med på å legge fundamentet for det moderne Norge. Lokalet er perfekt for styremøter ol., samt for møter og mindre selskap på opptil ca. 20 personer.
Grungsalongen
Arkitekten Geir Grung har besørget interiøret her på 70-tallet med bla en fantastisk peis. Kapasitet her ca 30 på møtebord og selskap. Salongen blir også benyttet i tillegg til administrasjonen til kaffe avec og avslapning/adspredelse for selskaper. Salongen ble modernisert med bistand fra arkitekt i 2006.
Bergslien Restaurant
Hovedsalen på hotellet som fungerer som restauranten i det daglige. Denne salen blir også benyttet til større selskap ved bestilling. Nils Bergslien er representert i store formater på veggene. Salen er modernisert i 2006. Kapasitet her er opptil 70-90 personer - alt etter bordoppsett.
Dahl
Er en liten spisesal for mindre og private selskaper eller möter, inntil 8 personer.
Restaurant og bar
Kjøkkenet på Tyssedal Hotell har som mål å videreføre sine tradisjoner om å være det beste i Hardanger. Kjøkkensjef og kokkepersonell fra Island og Venezuela byr på spesielle matopplevelser. Menyene består av lokale råvarer i en internasjonal vri. Hotellet har et godt ry på mat og gode referanser fra statsministerkontoret til lokale grupper og individuelle gjester ved hotellet.