Scandic Asker

Scandic Asker

Askerveien 61, Asker

Bo på Scandic Asker, kun 25 minutter fra Oslo.
Vi er i full gang med å totalrenovere og bygge ut vårt hotell. Nye Scandic Asker vil høsten 2008 fremstå som et nytt, moderne konferansehotell med en helt ny kurs- og konferanseavdeling, nye rom, restaurant, minibutikk og resepsjon. Allerede nå kan vi friste med 93 nye rom. Hotellet har godt med parkeringsplasser, trådløst internett og ligger bare 50 minutter fra flyplassen.

Møtepakker gjør det enkelt.

Du får en pris per person. Alt er inkludert, fra morgen til kveld. Det er lett å budsjettere møtekostnadene. Enkelt å bestille, du trenger bare å telle deltakerne. Gjelder møter fra 10 personer. Vi tipser gjerne om lokale møteaktiviteter.

Dagpakken finnes på alle Scandic, og i den inngår:
. Møtelokale med standard teknisk utstyr
. LCD-projektor
. Gratis internettilgang i møterom og fellesområder
. Kaffe, te, isvann og tørket frukt gjennom hele dagen
. Wake up shot om morgenen
. Pausebuffet på formiddagen
. Verdens Beste Lunsjbuffet med Soup & Deli forrettsbuffet, inkludert drikke og kaffe/te
. Taste break - spennende pausebuffet med sesongens fristelser om ettermiddagen

Helpensjon
Her inngår alt i dagpakken pluss to-retters middag, overnatting i enkelt eller dobbeltrom samt frokostbuffet med økologiske produkter og rykende ferskt brød fra United Bakeries.

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg gjerne med å gjennomføre arrangementet ditt!

Scandic er Norges og Nordens ledende hotellkjede innen miljø og Scandic Asker er selvfølgelig Svanemerket og tilbyr deilig mat med et stort utvalg av sunne og økologiske produkter.

Kapasitet

Scandic Asker er skapt for møter, kurs og konferanser. 6 møterom og grupperom gir stor grad av fleksibilitet. Velutstyrte lokaler med det siste innen moderne teknologi.

Fasiliteter

Scandic Asker er skapt for møter, kurs og konferanser. 6 møterom og grupperom gir stor grad av fleksibilitet. Velutstyrte lokaler med det siste innen moderne teknologi.

Aktiviteter

Spill golf på Asker Golfklubb, 5 km eller besøk Bygdøy-museene, 14, 5 km

Event, arrangement og selskap

Feire jubileer hos oss, enten det er barnedåp, bryllup eller 50-årslag

Restaurant og bar

Vi er stolte av maten vi serverer

For at du skal føle deg vel og beholde konsentrasjonen gjennom møtet, legger vi stor vekt på maten. Scandic vil at du skal spise godt og ha muligheten til å spise sunt. Derfor satser vi på vellaget, variert mat som passer for mange. Vi bruker buffeter, ettersom det gir deg muligheten til å velge. Det går ofte raskere, og det oppmuntrer den viktige småpraten. Ettersom vi tilbyr fleksible pauser, kan du bryte av møtet når du vil og så ofte du vil. Scandic Edderkoppen er godkjent av Debio og serverer økologisk mat.

Du får en energigivende start på dag
Om morgenen starter vi alltid med en wake up shot. Det er en fruktsmoothie, full av vitaminer og smaker som gjør at alle får en sunn og frisk start fær møtet. Formiddagspausen komponerer du selv. Ulike typer brød, godt pålegg, frukt, grønnsaker og noe søtt.

En Grønnere Dag - Verdens Beste Lunsj
En Grønnere Dag er Scandic hotellenes bevisstgjøring om å ta bedre vare på gjestene og oss selv. Med frisk frukt, grønt, hvitt kjøtt og fisk skal vi skape mer matglede og økt velvære. Vi våger å kalle det "Verdens Beste Lunsj" - en Grønnere Dag i praksis: Sunnere, triveligere og velsmakende, med fristelser fra utvalgte geografiske omårder. Hvis ikke det er verdens beste lunsj, vet ikke vi!

Smakebiter som kvikker opp de siste timene av dagenbr> På ettermiddagens pausebuffet får du en søtere smaksopplevelse til kaffen eller teen din. Taste break er en variasjon av passe store biter som smelter i munnen. Utvalgte smaker som passer godt sammen, en fristelse både for øye og gane. For eksempel pære og vanilje, eller sjokolade og appelsin. Vi serverer også grønnsaker, frukt og juice.

Vi dekker gjerne opp til middag
Avslutt møtet med en hyggelig kveld i Asker's Smak & Behag som byr på norske spesialiteter som gravet makrell.

Konferansekapasitet

Grupperom
3
Kino
280
Klasse
260
U-bord
60
Bankett
200
Spiseplasser
280

Hotellkapasitet

167
Hotellrom
331
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Parkering
Restaurant
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Aking
Badeland
Bob Bane
Bowling
Gokart
Golf
Grillaften
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Hotell Scandic Asker ligger i Asker sentrum, 3 minutters gange fra togstasjonen og Flytoget. Hotellet ligger like ved E18, 30 minutter fra Oslo sentrum og 50 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Oslo attraksjoner som Hvalstrand og Skaugum ligger like i nærheten.

Flyplass
70km
Flytog
500m
Flybuss
500m
Golfbane
3km
Skianlegg
2km
Badestrand
2km