Vinkelgården Kurs og Konferanse

Vinkelgården Kurs og Konferanse

Gamle Lommedalsvei 33-35, Vøyenenga

VINKELGÅRDEN KURS & KONFERANSE SENTER, PÅ WØYEN GÅRD.
Velkommen til konferanse i landlige og historiske omgivelser med sjel. Hos oss er du garantert en unik ramme som du vil huske lenge.

På Vinkelgården vil du finne ro til å senke skuldrene og dermed ta de riktige og viktige beslutningene. Her kan du jobbe effektivt med alt du trenger innen audio, visuelt utstyr og trådløst nett. Mens dere jobber skaper vi gode matopplevelser, fra enklere snitter og bagetter til dagens varmrett. Hjembakst, kaffe og te er alltid inkludert. Vår filosofi er få retter på menyen, men god hjemmelaget mat av høy kvalitet.

Våre lokaler er godt egnet til alle typer kurs og konferanser for grupper opp til 60 personer. Vi har alle fasiliteter du måtte trenge, og kan tilpasse etter behov.

På Vinkelgården finner du også Bærums koseligste kafé Hos Anna som er innredet med gamle antikviteter fra gårder i distriktet. Navnet kommer fra Anna Vogt Krefting - «Madam Krefting», som på 1700-tallet var en mektig forretningskvinne i Bærum og eier av Wøyen gård.
Hos Anna får du de beste vafler laget etter gammel oppskrift som har «sprøhetsgaranti» og som smelter i munnen. Her selges også egenproduserte håndverksprodukter fra Bærum Kommunale Arbeidssenter innenfor tre, keramikk og tekstil.

Vinkelgården er ikke bare unik for sine omgivelser, men menneskene som jobber der. Mange av de ansatte er under en form for arbeidstrening med behov for tilrettelegging for å kunne mestre jobben. Her vil du møte personer som Oda, Thea, Dag, Rikke og Gro Kristine som viser arbeidsglede, varme og gir en strålende og ekte kundeopplevelse. Sammen med sine tilretteleggere sikrer de for at arrangementet blir mer enn forventet.

Wøyen gård ved Lomma på Vøyenenga har historisk grunn. Det ble i 2007 gjort arkeologiske funn av jordbruk helt tilbake til yngre steinalder, 5000 år tilbake. Opp gjennom tidene har det vært både storgård med jordbruk, tegelstensproduksjon og guttehjem her. Dagens gårdsområde har 450 mål dyrket mark og låve.

Kapasitet

Konferanser for 5-60 personer
Grupperom for inntil 20 personer
Garderobe
Egen gårdskafé og butikk "Hos Anna"

Event, arrangement og selskap

Vinkelgården kan også leies ut til alle typer arrangementer som seminarer, medlemsmøter, bryllup, dåp, konfirmasjon, minnestund, jubileer eller fødselsdager.
Lokalene kan leies fra kl. 10.00 - 02.00 og dåp/ konfirmasjon, fra kl. 10.00 - 20.00 i helgene

Restaurant og bar

God mat er viktig for er vellykket arrangement. Vi kan tilby varm lunsj alle dager, kaffe, vaffel og kake i kafèn tirsdag-fredag. Kl. 10 - 14.30.

Konferansekapasitet

Grupperom
2
Kino
60
Klasse
60
U-bord
60
Styrebord
60
Stående mingel
60

Fasiliteter

Cafe
Gratis parkering
Wifi

Beliggenhet

Flyplass
69km
Flytog
6km
Flybuss
6km
Sentrum
6km
Parkering
200m