Oscarsborg Hotel og Resort

Oscarsborg Hotel og Resort

Oscarsborg festnings særegne beliggenhet i Oslofjorden - bare fem minutters båttur fra Drøbak - gir deg en unik mulighet til å kombinere historiske omgivelser, utsøkte restauranter, innbydende spa og innholdsrike utendørsaktiviteter i forfriskende sjøluft.

Oscarsborg gir en like perfekt ramme for kurs, konferanser og kick-offs som for en romantisk weekend med din kjære. Vi dekker helt enkelt alle dine behov.

Auditoriet i Havnefortet har topp moderne utstyr i sjarmerende gamle omgivelser. På den bilfrie øya kun en halvtime unna Oslo har bedriften en enestående mulighet til teamutvikling.

Vi kan anbefale våre utendørsaktiviteter på øya som 5-kamp, Tunellkamp eller Natursti, før dere avslutter dagen med en velsmakende middag i Forpleiningen eller i Festsalen/Offisersmessa i det sagnomsuste fortet.

Velkommen !

Fasiliteter

Vi tilbyr 89 hotellrom og sengeplass for inntil 178 personer. Perfekt for både private og bedrifter.

Skolekaserne
I Skolekaserna fra 1896 har vi 6 møterom og 2 grupperom. Alle med moderne AV- utstyr.
U-bord: 24 personer
Klasserom: 30 personer

Aron
Aron er vårt nest største møterom med egen foaje og mulighet for 2 tilhørende grupperom.
U-bord: 32 personer
Kino oppsett: 72 personer

Havnefortet
Auditoriet i Havnefortet har topp moderne utstyr og ligger ved fergeleiet.
Kapasitet: 150 personer

Hovedfortet
Ønsker du et mer eksklusivt møterom, anbefaler vi Vestre Tårnkammer i Hovedfortet.
Kapasitet: 26 personer

Aktiviteter

Aktiviteter på Oscarsborg Festning

Aktivitetene på Oscarsborg Festning er tilrettelagt for selskap, kurs og konferanser, turister, båtfolk, barnefamilier og kultur- og historieinteresserte.
Det er flere gallerier og utstillinger, i tillegg til fantastisk natur som åpner for at publikum kan finne på aktiviteter selv. Kun fantasien setter grenser, så lenge man tar hensyn til de historiske omgivelsene.

Her på øya finner du badestrender, båthavn, gallerier og museum. Gå gjerne festningsløypa! Med selvguidingskartet lærer du om historiske hendelser og kjente personer på festningen, og om hvordan dagliglivet artet seg innenfor de tykke murene. Kartet er tilgjengelig på fergen, i resepsjonen og på Festningsmuseet.

Hver oppmerksom på at noen murer er usikret og utvis forsiktighet langs festningsmurene! Pass godt på barna!

Vi har en bred aktivitetsmeny med morsomme og utfordrende oppgaver som passer for alle aldersgrupper. Mange av våre aktiviteter er også ypperlige som team- building, der det kreves samarbeid og kreativitet for å mestre oppgavene.

Escape room

Oscarsborg Hotel & Resort har inngått et samarbeid med Perfect Escape om attraksjonen «9. april 1940». Dette blir Perfect Escapes største og mest autentiske escape room noensinne. Vi blir med dette også Norges første hotell med egne escape room!

Et escape room er morsomme og adrenalinfylte lagspill som foregår i spesialbygde, virkelige rom, spekket med opplevelser, hemmeligheter og finurlige løsninger. Perfekt i forbindelse med kurs og konferanser, teambuilding, firmafester eller moro sammen med familie og venner. Her kan dere selv delta i den dramatiske timen for Norge, da Blücher, i ly av nattemørket og tåke nærmer seg Oscarsborg festning.

I 9. april 1940 får dere en unik og spennende opplevelse. Vil invasjonen lykkes, eller klarer dere det kommandant Eriksen og hans rekrutter klarte - å senke Blücher?

PAKKER

Kombiner spillopplevelsen med en middag, et arrangement eller en konferanse!
Vi har flere pakkeløsninger og skreddersyr ditt arrangement.

Event, arrangement og selskap

Velkommen til en av norges vakreste steder å avholde bryllupsfesten!

Oscarsborg Hotel & Spa kan tilby komplette bryllupspakker. Vi har komponert 3 forskjellige bryllupsmenyer dere kan velge mellom, og vi setter selvfølgelig opp et vinforslag for dere. Den majestetiske Festningen fra 1853 danner en imponerende ramme rundt dagen deres, og øyas beliggenhet og mangfoldige og frodige natur gir dere og deres gjester en unik stemning gjennom kvelden. Det er også mulig å leie lokaler for selve vielsen hos oss. Be om tilbud.

Restaurant og bar

På Oscarsborg verdsetter vi god mat. På sommeren har vi åpen a la carte i Forpleiningen, og på terrassen kan du nyte deilige retter og forfriskende drikke til solen går ned. Vi tilbyr også eventer, sommerfester, kick-offs og andre arrangementer utendørs. Restaurant Forpleiningen er vår hovedrestaurant og ligger flott til på høyden. Her serveres frokost, lunsj og middag. Kapasitet: 200 pers.

I Hovedfortet har vi flere chambre séparée. I tredje etasje ligger Festsalen, med bueganger i gammel murstein. Rommet har en helt spesiell atmosfære, som bare må oppleves. Kapasitet: 120 pers.

I andre etasje finner du ærverdige Ordresalen, som brukes til aperitif, dans og vielser. I denne etasjen ligger også Offisersmessene og hotellets bar med tilhørende salonger. Vestre Tårnkammer ligger i et adskilt området i Hovedfortet, og har egne salonger. Her kan dere være for dere selv hele kvelden. Kapasitet: 28 pers.

Konferansekapasitet

Møterom
8
Grupperom
8
Kino
150
Klasse
129
U-bord
80
Styrebord
28
Bankett
120
Stående mingel
180
Spiseplasser
180

Hotellkapasitet

89
Hotellrom
178
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Lobbybar
Nattklubb
Parkering
Restaurant
Wifi

Aktiviteter

Båttur
Golf
Grillaften
Helikoptertur
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Det idylliskehotellet kun 30 minutter fra Oslo gir en fantastisk ramme rundt konferansen for din bedrift. Oscarsborg festning ligger i Drøbaksundet like nord for Drøbak. Ute i sundet ligger Kaholmene

Flyplass
89km
Flytog
40km
Flybuss
10km
Sentrum
500m
Parkering
150m
Golfbane
2km
Skianlegg
2km