Reenskaug Hotel AS

Reenskaug Hotel AS

Storgata 32, Drøbak

Midt i hjertet av Drøbak finner du Reenskaug Hotel. Med sentral beliggenhet ved Oslofjorden, har hotellet i mer enn 100 år vært et yndet feriested. Med tiden har vi forstått viktigheten med å ivareta tradisjoner og bevare særpreg. Resultatet er et moderne hotell, med gammel og nytt i skjønn forening.

Våre hotellrom er delikat innredet med all ønskelig komfort og vi har lagt vekt på detaljer for at du skal trives hos oss. Kryp opp i våre myke senger med masse puter og nyt en rykende fersk kopp kaffe fra din egen espresso- maskin, eller se din favorittfilm på din flatskjerm i lun atmosfære. Rommene i den nyeste delen er totalrenovert i 2014 og badene har høy standard med et tidløst design. I 2015 fikk Reenskaug Hotel også 4 nye leiligheter med fantastisk utsikt over Drøbaksundet.

Standard på alle rom er minibar, espressomaskin, digital TV, wifi nettverk og hårføner. Enkelte av rommene er forskriftmessig utstyrt for funksjonshemmede.

Kurs & konferanse

Fordi vi er små, målt i antall rom, blir du ikke et nummer i rekken. Hos oss skal du trives hele tiden. Atmosfære og personlig service er viktig for oss. Våre møtelokaler er lyse og trivelige med alt nødvendig utstyr. Reenskaug Hotel passer ypperlig for små og mellomstore grupper.

I samarbeid med vårt søsterhotell, Oscarsborg Hotel & Resort, tilbyr vi kombinert opphold! Besøk et av norgeshistoriens mest betydningsfulle steder- Oscarsborg Festning. I vinter får dere en historisk omvisning inkl. i prisen!

OM FESTNINGSHOTELLENE

Festningshotellene består av tre unike destinasjoner. Våre festningshoteller tilbyr noe unikt, uansett anledning og har hatt stor betydning for Norges historie. På Oscarsborg Festning finner du vårt største hotell; Oscarsborg Hotel & Resort. Kun 50 minutter fra Oslo, på Kongsvinger Festning, finner du vårt nyeste tilskudd; Festningen Hotel & Resort. Sist men ikke minst; Reenskaug Hotel, beliggende i den pittoreske festningsbyen Drøbak.
I vakre omgivelser med en historisk ramme, skaper vi en opplevelse du og dine sent vil glemme.

Kapasitet

Vi har flere lokaler og kan være fleksibel på type oppsett og kapasiteter. Totalt i våre lokaler kan vi ha opp mot 400 personer samtidig

Fasiliteter

Møtelokaler, lokaler med barfasiliteter, peiskos og uteservering. Vi tilbyr A la carte mat-servering og nattklubb i egne lokaler 2 minutter fra hotellet.

Aktiviteter

Spasertur i gamle Drøbak, besøke et de mange galleriene, guiding med egen guide, golf på Drøbak Golfklubb, en båttur på fjorden med enten RIB eller større båt er noe av tilbudet vårt.
Vårt andre Hotell «Oscarsborg Hotel & Resort» ligger på den historiske øya Oscarsborg, her har vi mange fine og spennende opplevelser og by på, enten du reiser ut alene eller det er organisert med en guide eller aktivitetsleder.
I tillegg til dette ligger hotellet bare 15 minutter unna Tusenfryd og 5 minutter fra praktfull natur i Frognmarka.

Event, arrangement og selskap

Hold ditt selskap hos oss. Vi har lang erfaring og kan alle typer arrangementer, og hjelper deg gjerne med å finne de beste løsninger for ditt arrangement - bryllup, konfirmasjon, bursdager, julebord osv

Restaurant og bar

Bolette

Bolette er vår hovedrestaurant og her serveres det frokost, lunsj og middag. Her finner du også Drøbaks største bar, og lokalet brukes også til spesielle arrangementer som konserter, moteshow og bokaften.
Maks kapasitet: 330 pers.

Jacobinestuen

Jacobinestuen er oppkalt etter fergekvinnen Jacobine som rodde mellom Drøbak og Hurum for å fø sine åtte barn.

Lokalene er allsidige og brukes både som konferanserom, samt selskaper.
Maks kapasitet: 150 pers.

E- verket

E- verket er vårt nyeste tilskudd. Våre lyse og trivelige lokaler passer til konferanser så vel som til selskaper.
Maks kapasitet: 80 pers.

Konferansekapasitet

Møterom
3
Grupperom
3
Kino
75
Klasse
65
U-bord
28
Styrebord
65
Bankett
140
Stående mingel
250
Spiseplasser
230

Hotellkapasitet

28
Hotellrom
4
Leiligheter
57
Sengeplasser

Fasiliteter

Bar
Lobbybar
Parkering
Pub
Restaurant
Wifi

Aktiviteter

Badeland
Båttur
Golf
Golfsimulator
Grillaften
Rib tur
Vinsmaking

Beliggenhet

Reenskaug Hotel ligger i Drøbak, sentralt ved Oslofjorden, kun 30 minutter fra Oslo. Hotellet ligger midt i sentrum av Drøbak, kun et par minutter fra både Julehus, torget, båthavn og badestrand.

Flyplass
40km
Flytog
40km
Flybuss
9km
Golfbane
2km
Skianlegg
2km
Badestrand
400m