Hankø Hotell & Spa

Hankø Hotell & Spa

Vikaneveien 405, Gressvik

Hankø Hotell & Spa ligger vakkert til på øya Hankø i Oslofjorden, en drøy times kjøring fra Oslo og kun 12 km fra Fredrikstad. Det har vært hotell på Hankø siden 1877 og vi er svært stolte av vår interessante og fargerike fortid.

Hotellet en stor konferanseavdeling, et av Norges største Spa, idrettshall, tennisbane, fotballbane, minigolf og en variert aktivitetsmeny.

Vi ønsker at dere skal få maksimalt utbytte av deres konferanse hos oss og kan tilby konferanselokaler og grupperom med kapasitet opptil 200 personer og trådløs wifi.

Vi legger stor vekt på å planlegge konferansen i forkant. Vår bookingavdeling vil sammen med deg planlegge oppholdet, slik at alle forventninger og krav oppfylles til det beste for deg som vår gjest på idylliske Hankø.

Opplevelsen du får på Hankø er unik – unik mulighet til å utvikle samhold og teamarbeid i organisasjonen. Våre gjester setter stor pris på fellesarealer både innendørs og utendørs. Hotellhagen er et populært tilholdssted på solfylte ettermiddager og for eventer. Når høsten kommer, tennes peisene til stor glede for våre gjester. Med en rikholdig opplevelsesmeny, fokus på god mat og service håper vi arrangementet blir vellykket. Ta kontakt med oss for spesialønsker.

Møtelokaler

Vi legger stor vekt på at dere skal ha et behagelig møte hos oss. Møterommene er store og lyse. Komfort i et annerledes miljø legger en særegen ramme rundt arrangementene. Møte og grupperoms-kapasiteten strekker seg fra rom med plass til 8 deltakere og opp til 204 personer i den største salen. Alle møterom er utstyrt med moderne audiovisuelle hjelpemidler.

Fasiliteter

På hotellet finnes en rekke fasiliteter, blant annet 4 tennisbaner, egen strand, fotballbane, Hankøhallen (som er hotellets egen sportshall), og ikke minst vårt SPA-anlegg. Ønsker du en spesiell ramme for bryllupsfeiring, bursdag, firmatur eller en romantisk weekend? Her på vakre Hankø ligger forholdene tilrette.

Aktiviteter

Aktiviteter / event / kick off

På Hankø er forholdene lagt til rette for aktiviteter og event. Her finner dere både hotellets egen fotballbane, 4 tennisbaner, minigolf, innendørs trimrom, spinningrom, yogarom, innen- og utendørs jacuzzi, stor Spa avdeling, basseng samt en rekke stier og veier å boltre seg i med joggeskoene.

Hos oss er det plass for både alvor og lek. Miks arbeid med trening og rekreasjon og dere får ekstra mye ut av oppholdet. La deg rive med i fantasifulle konkurranser og spennende leker. Voksne blir som barn igjen, og gleden over å vinne, eller skuffelsen over å komme på en god sølvplass bringer frem både humør, glede og spenning. Perfekt måte å bryte av en tung dag med konferanse og fag.

Med sjøen som nærmeste nabo er det også tilrettelagt en rekke vannaktiviteter som båtturer, fiske, badestrender m.m.

I ca 30 min omkrets finner dere blant annet Onsøy golfklubb, ridesenter, lerduebane, Gamlebyen i Fredrikstad m.m.

Vi hjelper deg med tilrettelegging av ditt arrangement eller med tips og råd.

Restaurant og bar

Matopplevelser

Hankøs fantastiske kjøkken må oppleves. Vi har årelang tradisjon med å servere tradisjonelle så vel som kulinariske retter. Vårt fantastiske julebord trekker mange gjester hvert år, og temakvelder som skalldyraften og grillaften har gledet våre gjesteri mange år. For spesielle anledninger foreslår vi en av våre gode festmenyer. Be om pristilbud

Julebord

Vårt julebord trekker gjester fra fjern og nær, her tør vi å påstå det er ingenting som mangler på menyen som hører en tradisjonell julebordsfeiring til!

Grillaften

Her grilles det skalldyr, fisk, og kjøtt i vår utendørs paviljong. Maten nytes ute i det fri med god drikke til. Et annet populært alternativ er å flytte grillaften ned på hotellets egen strand, Trouville.

Skalldyrbuffet

Her serveres det meste du kan tenke deg av deilige delikatesser fra sjøen

Festmenyer

For spesielle anledninger foreslår vi en av våre gedigne festmenyer, en helt utmerket måte å markere en hendelse på!

Seilerkroa

Vakkert beliggende ved vannkanten med utsikt over Hankøsundet ligger Seilerkroa. Vår sommerrestaurant har a la carte meny fra mai til august. Vi kan friste med levende musikk og høy stemning hele sommeren. Gjestehavnen er kun noen meter unna. Kan også benyttes til lukkede selskap vår og høst.

Konferansekapasitet

Møterom
14
Grupperom
8
Kino
250
Klasse
150
U-bord
70
Styrebord
60
Spiseplasser
240

Hotellkapasitet

102
Hotellrom
200
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Massasje behandlinger
Parkering
Relax avdeling
Restaurant
SPA
Svømmebasseng
Treningsfasilliteter
Velværeavdeling
Wifi

Aktiviteter

Akevittsmaking
Aktivitetsløype
Badeland
Bowling
Bueskyting
Båttur
Champagnesmaking
Cocktail kurs
Cognacsmaking
Femkamp
Fjordcruise
Gokart
Golf
Golfsimulator
Grillaften
Kokkekurs
Matlagningskurs
Paintball
Quiz
Rebusløp
Rib tur
Ridning
SPA
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Vi befinner oss på øya Hankø. Bilen parkerer du på hotellets parkeringsplass og deretter tar du fergen til oss – kun en 3 minutters ferge tur over sundet.

Øya er bilfri bortsett fra hotellets biler som bringer deg frem og tilbake til fergeleiet.

Veibeskrivelse Oslo – Hankø
Kjør E6 sørover mot Gøteborg fra Oslo. Når du kommer til Råde svinger du av til RV 110 og kjører mot Fredrikstad. Kjør gjennom Råde sentrum og i ca 10 min til du kommer til RV 116 og skilt mot Engelsviken og Saltnes. Kjør i ca 5 min til du kommer til et skilt der det står Hankø – Vikane og RV 117. Kjør i ca 5 min til du kommer ned til vannet og parker på parkeringsplassen på Vikane. Husk å betale på parkeringsautomat. Fergen (avg.belagt) går kontinuerlig og bringer deg over til Hankø på 3 minutter. Ønskes det transport til hotellet så gi beskjed til fergen.

Veibeskrivelse Svinesund – Hankø
Følg E6 nordover mot Oslo. Ta av fra riksvei 109 og følg skilt mot Fredrikstad. I sentrum av Fredrikstad følg skilt mot Oslo, riksvei 110. Kjør i ca 5 min. Sving til venstre mot Engelsviken og Saltnes, riksvei 116. Sving til venstre mot Hankø og Vikane, riksvei 117. Kjør i ca 5 min til du kommer ned til vannet og parker på parkeringsplassen på Vikane. Husk å betale på parkeringsautomat. Fergen går kontinuerlig og bringer deg over til Hankø på 3 minutter.Ønskes det transport til hotellet så gi besjed til fergen.

GPS
Kjør til Vikaneveien 405 – kommer til parkeringsplasser og fergen til Hankø.

Offentlig kommunikasjon
Ta bussen til Hankø direkte fra Fredrikstad jernbanestasjon. Borg Buss, rute 302, Fredrikstad – Øyenkilen-Vikane(Hankø) Bussen har timesavganger, og også oftere i rushtiden, reisetid 30 minutter.