Quality Hotel Fredrikstad

Quality Hotel Fredrikstad

Nygaten 2-6, Fredrikstad

Hotellet er gjennomsyret av skandinavisk design, og er et vitnesbyrd på god smak og uklanderlig service. Førsteklasses detaljer og toppmoderne innredning fra noen av de beste arkitektene og designerne i Norden finnes over hele hotellet, fra lobbyen til gjesterommene, restaurantene og de offentlige områdene. Hotellet er nært knyttet til byens kulturhus og bare noe skritt fra hovedgågaten, med sine moderne butikker, kafeer og gallerier. Hotellet ligger 500 meter fra byens sentralbanestasjon. Vi har 172 elegante og fargerike gjesterom, herunder Business Class-rom og -suiter 

Vår betjening står klar for å hjelpe deg med alt fra forberedelser og logistikk, til gjennomføring.Gratis WiFi i alle møte- og fellesarealer gjør at du kan jobbe hvor og når som helst det passer deg.

På hotellet kan du nyte vår restaurant, The Social Bar & Bistro. i lekre omgivelser kan du nyte klassiske bistroretter med en moderne vri, i en avslappet atmosfære. Når arbeidsdagen er over har vi også et godt utvalg av drikkevarer i hotellets lobbybar. Om du ønsker å utforske lokalområdet når du har fri, ta turen innom Den Blå Grotte ved siden av oss, Fredrikstads kultursenter. Eller besøk den sjarmerende gamlebyen. 

Ønsker du en konferanse utenom det vanlige, kan vi tilby opplevelser ved Oslofjorden. Her har vi aktiviteter - både på vann og land i regi av våre samarbeidspartnere som blant annet Opplev Fredrikstad og SYD:VENT

Kapasitet

Enten det dreier seg om et intimt møte for 2 eller en stor konferanse for 500 gjester, har Quality Hotel™ Fredrikstad moderne og fleksible rom som egner seg perfekt for en rekke forskjellige tilstelninger.

Med hele 13 møterom å velge mellom kan hotellet tilby til sammen 740 m² med konferanseplass. Ballsalen har plass til 300 gjester og kan deles inn i 3 separate rom. I rommet ved siden av ligger kultursalen, som har plass til 500 personer og egner seg utmerket for store banketter og bedriftsarrangementer. Alle møterom er utstyrt med det siste innen audiovisuelt utstyr og har trådløst bredbånd for Internett-tilgang.

Fasiliteter

Spenst Fitness
Etter en lang dag med møter eller sightseeing kan gjester lade batteriene med et besøk på treningssenteret Spenst Fitness. Senteret har moderne kondisjonstreningsutstyr og innfrir alle trimbehov for en "kvikkere kropp og lettere hode" Treningssenteret ligger bare 5 minutters gange fra hotellet.

Gjestetjenster
- Salong i lobbyen for avslapning
- Godt med parkeringsplass
- Forretningssenter

Gratis Bredbånd
Servicekonsepter
- 100% Guest Satisfaction
- One Touch Service
- 3 timers ekspressvaskeservice
- Super Breakfast buffet
- Ekspress-utsjekking
- Sen utsjekking
- Grab & Run breakfast

Event, arrangement og selskap

Kulturhus
Kulturhuset er direkte forbundet med hotellet, og kan brukes til å avholde funksjoner og arrangementer i den Blå Grotte. Møtelokalene er designet for å imponere og hotellet kan avholde konferanser, banketter, brylluper, forretningstilstelninger og alt innimellom.

Catering
Vårt cateringpersonale sette frem et mangfold av fristende snacks og drikkevarer for pausene mellom arrangementer. De har alt fra gourmetkaffe og tradisjonelle, hjemmelagde kaker til ferskpresset juice og antipasta, og kan hjelpe deg til å lage et arrangement som hever seg over resten. Med sin elegante atmosfære er Sky Bar perfekt for styremøter, intime samlinger og forhandlinger.

Konferansekapasitet

Møterom
14
Grupperom
11
Kino
300
Klasse
220
U-bord
40
Styrebord
32
Bankett
190
Stående mingel
500
Spiseplasser
240

Hotellkapasitet

172
Hotellrom

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Cafe
Lobbybar
Parkering
Restaurant
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Båttur
Golf
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Quality Hotel™ Fredrikstad ligger ideelt til midt i sentrum av byen. Hotellet er integrert med byens nye kulturhus og ligger bare noen skritt fra Glomma.

Fredrikstad, som er Norges sjette største by, ligger bare 90 km fra Oslo og 212 km fra Gøteborg. Byen har gode vei- og togforbindelser. Den er kultursenteret i Østfold og kan tilby en flott blanding av gammelt og nytt, kulturlandskap og skjønn natur.

Uansett om du er interessert i en runde golf, en fisketur eller en øytur, vil du ikke bli skuffet i Fredrikstad.

Flyplass
30km
Flybuss
200m
Golfbane
10km
Skianlegg
50km
Badestrand
300m