Clarion Hotel Oslo Airport Gardermoen

Clarion Hotel Oslo Airport Gardermoen

Hans Gaarder Veg 15, Gardermoen

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Norges største konferansehotell, ligger sentralt til ved Oslo Airport Gardermoen. Hotellet tilbyr over 45 fleksible møterom med en totalkapasitet på 8000 konferansedeltakere.
The Qube- nytt kongressenter

Hotellet åpnet i august 2014 dørene til et nytt kongressenter, The Qube. Bygget har et netto etasjeareal på 13.000 kvadratmeter. Kongressalen brukes til messer, kurs og konferanser og er dimensjonert for inntil 6000 personer. Det kan serveres middag til 4500 gjester.

Stort, men personlig

På tross av størrelsen legger vi vekt på å være et personlig hotell. Våre ansatte vet å gi personlig service og vi tar gjerne et helhetsansvar for ditt arrangement. Våre 432 lyse og moderne rom sikrer alle gjester en god natt søvn og et komfortabelt opphold.

Seks minutter fra resten av verden

Hotellet ligger kun seks minutter unna Oslo Airport Gardermoen med bil, noe som gjør det enkelt å samle deltagere fra hele verden enten det er en konferanse, kongress, et event eller jubileum. Nærheten til Oslo sentrum, kun 19 minutter fra flyplassen, gir våre gjester muligheten til å oppleve hva hovedstaden har å by på dersom det er ønskelig.

Konferanse med det lille ekstra

Som Norges største konferansehotell har vi spesialkompetanse på planlegging og gjennomføring av små og store arrangement. Enten dere skal ha en stor konferanse, firmafest, eller et lite møte har vi lokaler for dere. Tilfeldighetene får ikke bo på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, vi vil ha full oversikt over hva som skal skje til enhver tid. Det sikrer at du får det arrangementet du ikke bare håpet på, men regnet med!

Restaurant & bar

I tillegg til deilige senger og moderne konferanselokaler kan hotellet tilby restaurant og bar. Vi serverer deg sunn og god frokost, lunsj og middag og våre bartendere sørger for koselig stemning i baren. A la carte restauranten Clarion Classics serverer klassiske og smakfulle retter. Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er opptatt av at du skal kunne nyte vår mat med god samvittighet. Les mer om vår matpolicy her.

Fitness & Relax

En treningsøkt før frokost? Kanskje en tur i badstuen etter en lang dag? Hos Clarion Hotel & Congress Oslo Airporta Fitness & Relax kan du nyte ro og avslapping eller svette ut akkurat når du føler for det.

Kapasitet

I 2014 åpnet kongressenteret The Qube. Med det kan Clarion Hotel & Congress Oslo Airport tilby et av Nordens mest komplette konferansefasiliteter. Bare få minutter fra Gardermoen- Norges største knutepunkt.

Vi har uendelige muligheter, god logistikk og stor fleksibilitet. Et konferanseområde på hele 17 000 m2 med total kapasitet på 8000 deltakere.

Kongressalen har direkte overgang til Clarion Hotel, og ligger ved siden av Comfort Hotel Runway. Til sammen tilbyr de to hotellene 732 rom med sengeplasser til 1400. I tillegg har vi gode samarbeidspartnere
som tilbyr sengeplasser i gåavstand. Vi har 700 egne parkeringsplasser, samt omtrent 3000 ekstra parkeringsplasser hos Dalen Parkering.

Aktiviteter

Egen aktivitetsmeny for kurs og konferanse.

Event, arrangement og selskap

Clarion Hotel Oslo Airport har lang erfaring som vertskap for selskap og arrangementer som eksempelvis Firmafester, Kick-Offs, Lanseringer, Personalfester, Julebord, Brylluper, Familiesammenkomster, Selskaper, Jubileer, Bursdager, Konfirmasjoner, Barnedåper. Å arrangere et selskap krever så mye mer enn bare å bestille mat og lokale. Vi hjelper deg med all planlegging og praktisk gjennomføring både før, under, og etter arrangementet. Vi er behjelpelig med å finne riktig lokale og bordoppsett, og den rette menyen med tilhørende drikke. Vi tar hensyn til alle særlige behov som allergier og funksjonshemminger. Sammen skaper vi den rette atomosfæren, og sørger for et vellykket arrangement!

Restaurant og bar

Mat er stjernen i opplevelsen

Vi er svært stolte over vår prisbelønnede, økologiske frokost, vår bugnende pausebuffet og nydelige lunsjbuffet.
Vårt fantastiske kjøkken tilbyr alt fra komplette bankettmenyer, tapas og dagens middag.

Konferansekapasitet

Møterom
45
Grupperom
17
Kino
6000
Klasse
4500
U-bord
55
Styrebord
55
Bankett
4500
Stående mingel
8000
Spiseplasser
4500

Hotellkapasitet

732
Hotellrom
1400
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Business senter
Parkering
Restaurant
Romservice
Svømmebasseng
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Golf
Helikoptertur
Kanefart
Matlagningskurs
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Seks minutter fra resten av verden

Hotellet ligger kun seks minutter unna Oslo Airport Gardermoen med bil, noe som gjør det enkelt å samle deltagere fra hele verden enten det er en konferanse, kongress, et event eller jubileum. Nærheten til Oslo sentrum, kun 19 minutter fra flyplassen, gir våre gjester muligheten til å oppleve hva hovedstaden har å by på dersom det er ønskelig.

Flyplass
2km
Flytog
2km
Flybuss
2km
Sentrum
40km
Golfbane
10km
Skianlegg
10km