Kringler

Kringler

Kun 15 min fra Oslo Lufthavn Gardermoen ligger Kringler Gjestegård i et vakkert kulturlandskap omkranset av Romeriksåsen og elva Leira.

Den restaurerte låven kan i dag tilby konferansefasiliteter, møterom og spisesal. De solide tømmerveggene og moderne interiør er bundet sammen med spennende fargevalg. Vi kan ta i mot inntil 90 personer på konferanse og selskap.

I et hyggelig nybygd tun ved elva kan vi tilby 33 overnattingsrom med totalt 50 senger.

På en slette ved elvebredden er det opparbeidet et aktivitetsområde hvor vi arrangerer ulike konkurranser og sosiale aktiviteter. Blant annet har vi klatring og rappellering, kryssing av elva på ulike vis, samarbeidsoppgaver og logiske oppgaver. Vi arrangerer også gjerne også aktiviteter og foredrag med budskap innenfor arbeidshelse, som eks stressmestring, helsegryta og flytsonen.
Vi har også laget en utendørstreningsarena for de som ønsker litt fysisk aktivitet i løpet av arrangementet.

Velkommen til et personlig og profesjonelt arrangement på Kringler Gjestegård!

Kapasitet

I den restaurerte låven blir du møtt av gamle tømmervegger i kombinasjon med moderne konferansefasiliteter. Der hvor høyet ble lagret og hesten hadde sin plass, kan du i dag delta på en konferanse og nyte gode måltider. Vi kan tilby ulike møterom.

Konferansesalen i låven: klasserom 72 personer, U-oppsett 32 personer, kino 95 personer
Bryggerhuset ved elva: klasserom 30 personer, U-oppsett 20 personer, kino 50 personer
Vognskjulet ved låven: klasserom 40 personer, U-oppsett 22 personer, kino 50 personer
Låvebrua 2.etg låven: 14 personer rundt langbord
Stall-loftet 2.etg stallen: 10 personer rundt langbord
Stabburet 2.etg: 6 personer rundt langbord

Fasiliteter

Krinkler ligger i et vakkert kulturlandskap, og vi har romeriksåsen og leira rett utenfor døren.Her ligger alt til rette for en treningstur i marka, eller en opplevelsesrik spasertur langs Leira.

Aktiviteter

Aktiviteter og opplevelser
På en slette ved elvekanten er det opparbeidet et aktivitetsområde. En morsom og utfordrende løype inneholder blant annet vaierbane over dammen, krysse elva på line, skyting og balansebrett for flere personer. Der ligger også Bryggerhuset med overbygd bålplass ute. Et perfekt sted for samling med ulike oppgaver/utfordringer og en varm toddy.

I vårt nærmiljø kan vi også tilby:
Kanotur på Leira som slynger seg nedover i kulturlandskapet.
Klatre i klatreveggen.
Rappellere fra brua og ned i juvet hvor tømmeret floket seg i fløtinga.
Skogstur opp til nærmeste topp, Jutulen. Flott utsikt over Romerikssletta med blant annet flyplassen i det fjerne.

Event, arrangement og selskap

På kringler arrangerer vi både bryllup, jubileer, konfirmasjoner , julebord og firmamiddager.Kjøkkensjefen setter sin ære i å lage mat av høy kvalitet, gjerne basert på lokale råvarer.De gamle tømmerveggene sammen med de store gruene gir en helt spesiell atmosfære.Her på kringler kan dere feira dagen i rolige og stemningsfulle omgivelser.Vertskapet, kjøkkenet og betjeningen ønsker nærhet til sine gjester. Det gir rom for stor fleksibilitet og individuell tilrettelegging. På Kringler er det korte avstander og åpne dører.

Restaurant og bar

På Kringler er matopplevelsen en viktig del av oppholdet. Kjøkkensjef Thomas Pedersen har lang fartstid i bransjen, og han arbeider kontinuerlig med å finne den rene og perfekte smaken på sine retter. Som medlem av Regional Matkultur har vårt kjøkken knyttet til seg lokale matprodusenter, og den nære kontakten sikrer råvarer av høy kvalitet.

Konferansekapasitet

Grupperom
5
Kino
90
Klasse
70
U-bord
32
Styrebord
28
Bankett
98
Spiseplasser
98

Hotellkapasitet

33
Hotellrom
50
Sengeplasser

Fasiliteter

Lobbybar
Parkering
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Aking
Båttur
Grillaften
Kanefart
Klatring
Quiz
Skyting
Vinsmaking

Beliggenhet

Kringler ligger kun 15 min fra Oslo Lufthavn Gardermoen og 45 min med bil fra Oslo. Om ønskelig ordner vi transport fra flyplassen. Nærmere veibeskrivelse finner du på våre nettsider kringler.no

Flyplass
14km
Flytog
14km
Flybuss
14km
Sentrum
4km
Golfbane
15km
Skianlegg
5km
Badestrand
100m