Quality Airport Hotel Gardermoen

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim Nord, Jessheim

Velkommen til nye Quality Airport Hotel Gardermoen! Quality Airport Hotel Gardermoen, et fullservice konferansehotell med norsk natur utenfor døren - og resten av verden få minutter unna. Beliggenheten er ideel for konferanser med bare 45 km til Oslo sentrum og 5 minutter med shuttlebuss til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Hotellet har det siste året gjennomgått en fullstendig oppussing og er bygget ut med hele 7000m2. Det betyr at vi nå tilbyr en konferansekapasitet opptil 800 personer i vår storsal alene. Våre 455 delikate rom, i skandinavisk stil, innbyr til ro og avslapping. Nyt en bedre middag i vår nye à la carte restaurant, Brasserie X, eller ta et slag shuffleboard og slukk tørsten i "Granbar". I vårt unike atrium flommer naturlig lys inn over en moderne lounge, med behagelig atmosfære, hvor gjester kan samle tanker og energi før neste møte eller reise. Lader du batteriene best med en treningsøkt finner du vårt splitter nye treningsrom i 1. etg og skogen med flotte løpestier rett bak hotellet.

Konferanse og event

Vi er en arena for alt fra små møter til store konferanser på opptil 800 personer i vår kongresshall. Vi kan tilby en helt rå logistikk med korte avstander hvor du finner alt på ett plan. Med 455 dobbeltrom, en total konferansekapasietet på godt over 1000 personer og nærhet til både Oslo og OSL står vi alltid klar til å lage enhver konferanse og event til en kjempesuksess!

Kapasitet

Hotellet er total renovert og bygget ut med nye 7000m2. Dette inkluderer topp moderne konferansefasiliteter med 500m2 utstillingsareal og en kongresshall på hele 700m2, 7 meter under taket og plass til 800 personer sittende. Vi kan tilby 455 delikate rom i skandinavisk stil som innbyr til ro og avslapping. 

Restaurant og bar

Vi på Quality Airport Hotel Gardermoen er stolte av restauranten vår og har stort fokus på at maten vi serverer gjestene våre skal være smakfull og av god kvalitet.

Frokost
Som alle vet, er frokost dagens viktigste måltid. Start dagen med en sunn og næringsrik frokost, vi tilbyr en rekke økologiske produkter.

Middag
I tillegg til buffetrestauranten til våre konferanser, har vi en egen à la carte restaurant, Brasserie X, med en rekke gode retter der sesongens råvarer står i sentrum.

 Konferansekapasitet

Møterom
26
Grupperom
12
Kino
800
Klasse
800
Bankett
350
Stående mingel
1000

Hotellkapasitet

455
Hotellrom
910
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Parkering
Restaurant
Romservice
Treningsfasilliteter
Wifi

Beliggenhet

Quality Airport Hotel Gardermoen er et av Norges ledende kurs- og konferansehotell rett ved Oslo Airport og 45 km fra Oslo sentrum. 5 minutter til Oslo Airport med shuttlebuss.

Hotellet har en unik beliggenhet med skogen som nærmeste nabo. Her finner du flotte turløyper, badplass på sommeren, skøytebane på vinteren. I tillegg har hotellet store grønnarealer uten naboer eller innsyn. Ofte brukt, sommer som vinter, til grillfester, teambuilding, utstillinger og pausearealer. Med egen godkjent rapperleringsvegg er det også duket for spennende uteaktiviteter.

Flyplass
7km
Flytog
7km
Flybuss
7km
Sentrum
45km
Golfbane
10km
Skianlegg
30km
Badestrand
3km