Radisson Blu Airport Hotel - Oslo Gardermoen

Radisson Blu Airport Hotel - Oslo Gardermoen

Hotellvegen P.O. Box 163, Gardermoen

KOMFORTABELT HOTELL TILKNYTTET OSLO LUFTHAVN

Radisson Blu Airport Hotel, Gardermoen sørger for et behagelig og praktisk opphold, med våre 500 moderne rom og suiter, samt direkte tilknytning til flyplassen. I tillegg finner du busstopp og jernbanestasjon kun 100 meter fra hotellet.

Med 36 møterom i ulike størrelse kan vi tilby fleksible løsninger og det ideelle lokalet for ditt arrangement. Fasilitetene strekker seg over totalt 1,990 kvm og kan ta imot samlinger opptil 350 deltakere. Konferanseavdelingen består av 36 moderne møterom, business-senter og et fellesareal i elegant design. Med det nyeste av audiovisuelt utstyr i alle våre møterom ønsker vi å sikre våre møtedeltakere en god flyt gjennom møtedagene enten det er et styremøte eller en større konferanse.

TILRETTELAGT FOR BÅDE JOBB OG FRITID

Hos oss kan du som planlegger et møte, konferanse eller et annet arrangement, dra nytte av våre flotte fasiliteter som består av 36 velutstyrte rom. Før eller etter møte kan du også ta deg en treningsøkt i vårt nyoppussede velværesenter, og avslutte med et avslappende besøk i badstua.

Kapasitet

Med 36 møterom i ulike størrelse kan vi tilby fleksible løsninger og det ideelle lokalet for ditt arrangement. Fasilitetene strekker seg over totalt 1,990 kvm og kan ta imot samlinger opptil 350 deltakere. Konferanseavdelingen består av 36 moderne møterom, business-senter og et fellesareal i elegant design. Med det nyeste av audiovisuelt utstyr i alle våre møterom ønsker vi å sikre våre møtedeltakere en god flyt gjennom møtedagene enten det er et styremøte eller en større konferanse.

Fasiliteter

KONFERANSEFASILITETER:

STYREROM:

I vår kurs- og konferanse avdeling tilbyr vi hele 17 styrerom for møter med 6 til 12 personer. Her er konferanseverter og konferanseresepsjonen lett tilgjengelig, og ikke minst noe å bite i rett utenfor møterommet.
For styremøter opptil 14 personer der man ønsker seg mer lukkede omgivelser, kan vi tilby møterom tilpasset nettopp et slikt forum. Med dette alternativet får alt du trenger av utstyr for å gjennomføre et godt og produktivt møte, uten tilknytning til andre møtelokaler og med en flott utsikt ut mot flystripen på Oslo Lufthavn. På møterommet vil man kunne lage seg en rykende fersk Nespresso fra egen kaffemaskin, få pausematen servert inn i lokalet, og i tillegg er det en sofagruppe som man kan benytte seg av enten det er for gruppearbeid, workshops, eller rett og slett bare et hyggelig avbrekk.

FLEKSIBLE – MELLOMSTORE MØTEROM – (ODIN, TOR, FRØYA, BALDER, EMBLA, BRAGE, FRIGG OG TRYM):

Møterom skreddersydd for møter mellom 16 og 200 møteroms deltakere med stor fleksibilitet. Her kan man dele opp møterommene eller holde de som plenumsaler. I tillegg har man gode muligheter for scene og stemningsfulle banketter. 

VALHALL:

Arranger ditt neste store møte eller arrangement rett ved terminalen i hotellets storsal som kan ta opptil 350 møtedeltakere. Valhall er en allsidig storsal som kan benyttes til det meste av hva det måtte være, det være seg kick-off, events, banketter eller større plenumsmøter. Med det nyeste innen AV-utstyr, muligheter for scene og et eget skjermet mingleområde er dere sikret produktive dager og ikke minst en god opplevelse.

FELLESAREALER:

Med moderne design og naturlig dagslys i alle fellesarealer samt pausemat tilgjengelig hele møtedagen, er det enkelt å holde energinivået ved like.

Event, arrangement og selskap

Vi kan tilby lukkede selskap i spennende lokaler for både store og små grupper.

Vi tilbyr selvsagt også mottakelser, scene, dansegulv og alt man trenger for å lage et skikkelig event. Ta kontakt slik at vi kan diskutere mulighetene.

Restaurant og bar

26 NORTH RESTAURANT & SOCIAL CLUB

VI ER FØRST OG FREMST EN RESTAURANT, MEN VI ER OGSÅ EN SOCIAL CLUB

26 North Restaurant & Social Club er inspirert av de nordiske landene, deres natur, kulinariske skatter og design. Kjøkkensjefen har blitt inspirert av de norske fjorder, gårder og skoger og satt sammen en unik nordisk meny som vil trigge dine smaksløker. Vi tilbyr Boards from the Fjords, som er en enkel måte å nyte et lett måltid eller som småretter som gjester kan dele seg imellom. Vi serverer selvfølgelig også flere ulike hovedretter og desserter.

LOUNGE 26

Start dagen med en sunn og næringsrik Super Breakfast Buffet i Lounge 26. Hvis du skal rekke et tidlig fly, kan du benytte deg av vår Grab & Run-frokost før avreise.
Restauranten kan også reserveres for private arrangementer, som lunsjer eller banketter. 

LUNSJ

Møtedeltakere og konferansegjester kan nyte en lekker lunsjbuffet i Lounge 26. Økologiske, varme og kalde valg tilfredsstiller enhver gane. Lounge 26 kan også tilby en to-retters lunsjmeny. For ytterligere fleksibilitet, kan lunsj serveres i møterommet. 

Konferansekapasitet

Møterom
36
Grupperom
22
Kino
350
Klasse
270
U-bord
48
Styrebord
20
Bankett
210
Stående mingel
350
Spiseplasser
300

Hotellkapasitet

500
Hotellrom
1150
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Business senter
Cafe
Flipchart/whiteboard
Lobbybar
Lydanlegg
Lydsystem
Lysanlegg
Mikrofon
Parkering
Projektor
Projektor / TV
Pub
Restaurant
Romservice
Rullestolvennlig
Treningsfasilliteter
Whiteboard
Wifi

Aktiviteter

Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Radisson Blu Airport Hotell, her en beliggenhet like ved Oslo Lufthavn og tilbyr den ypperste bekvemmelighet med en gangbro som knytter hotellet til terminalen.
I tillegg til å nå et fly herfra, kan gjester også benytte seg av den nærliggende jernbane- og busstasjonen for reise til Oslo sentrum- kun 47 km unna.

For å nå byen er det enklest å ta en 19 minutters togreise med Flytoget, eller en 40 minutters reise med bil eller buss. Parkeringsplass er også tilgjengelig på Oslo Lufthavn.

Flyplass
100m
Flytog
100m
Flybuss
100m
Sentrum
56km
Parkering
100m
Golfbane
8km
Badestrand
5km